:D Saxe'in meme estetiği (Evvveet!!!) :D

Ben de anestezinin etkilerinden ,sonrasından dolayı iki doğumunu epidural yaptim.ama bu ameliyata mecbur genel anestezi olunca ,öncesinde tedirgin oldum.ama korkuya odaklamadim kendimi,koyunu olacak, nazil uyanacagimi çok dusumedim bilinçli olarak.
Ameliyata çok sakin girdim,girdigim gibi çok sakin uyandim.ağlama vs olmamis hic.bulanti ve kusma sadece iki kere oldu.
Olumlu düşün ,kendi kendini telkin et
Büyüklüğünden memnun olmayanlardan biri benim.küçük öldüklerini dusunuyorum

Ben de anestezinin etkilerinden ,sonrasından dolayı iki doğumunu epidural yaptim.ama bu ameliyata mecbur genel anestezi olunca ,öncesinde tedirgin oldum.ama korkuya odaklamadim kendimi,koyunu olacak, nazil uyanacagimi çok dusumedim bilinçli olarak.
Ameliyata çok sakin girdim,girdigim gibi çok sakin uyandim.ağlama vs olmamis hic.bulanti ve kusma sadece iki kere oldu.
Olumlu düşün ,kendi kendini telkin et
Büyüklüğünden memnun olmayanlardan biri benim.küçük öldüklerini dusunuyorum

Olumlu düşündün ama kustun yine de öyle mi :)))
Güzel telkinlerin için çok teşekkür ederim... :)
Haklısın. Ben de sakinleştim biraz.. Ameliyat esnasını değil de sonucuna odaklanmaya çalışıyorum.
Sen kaçlık takdırdın? Ölçülerin neydi?

Olumlu düşündün ama kustun yine de öyle mi :)))
Güzel telkinlerin için çok teşekkür ederim... :)
Haklısın. Ben de sakinleştim biraz.. Ameliyat esnasını değil de sonucuna odaklanmaya çalışıyorum.
Sen kaçlık takdırdın? Ölçülerin neydi?

canım ameliyat sonu günlerce ağrı çeken,sabaha kadar bulantısı olan çok kişi var.benimki onların yanında hiç olmamış sayılır.ama iki kerede olsa yazmak zorundayım.yanımda daha önce bu ameliyatı olan bir arkadaşım benim 5.gün ki halime "ben senin şu anki haline ben 1 ay sona anca geldim "dedi.ağrı eşiğimde bir hayli yüksektir.
bende ameliyattan 15 gün öncesine kadar vazgeçmeyi bile düşündüm.ama sonra ameliyat sonrası halimi düşündükçe mutlu oldum.
benim ölçülerim ameliayt öncesi 74-83 ,ameliyat sonu 73-89 .275 yuvarlak modarate plus takıldı.

canım ameliyat sonu günlerce ağrı çeken,sabaha kadar bulantısı olan çok kişi var.benimki onların yanında hiç olmamış sayılır.ama iki kerede olsa yazmak zorundayım.yanımda daha önce bu ameliyatı olan bir arkadaşım benim 5.gün ki halime "ben senin şu anki haline ben 1 ay sona anca geldim "dedi.ağrı eşiğimde bir hayli yüksektir.
bende ameliyattan 15 gün öncesine kadar vazgeçmeyi bile düşündüm.ama sonra ameliyat sonrası halimi düşündükçe mutlu oldum.
benim ölçülerim ameliayt öncesi 74-83 ,ameliyat sonu 73-89 .275 yuvarlak modarate plus takıldı.

Umarım benimki de seninki gibi kolay geçer.. :)) Sen mi tercih ettin bu boyutu, yoksa doktor mu belirledi?

ameliyattan önce büyük olacak korkusu ile doktouma çok öne öne çıkmasın demiş bulundum.oda o yüzden orta üstü profil seçti.orta üstü profilde alabileceği en büyük cc buydu.ben demeseydim high profill kullanacaktı ki bunu sonra farekettim.benden sonra ameliyta edeceği hastaya high profil istetmişti çünkü
aslında doktoruma kalsa daha az cc deneyecekti.deneme protezi 225,250,275,300 istedi çünkü.hiigh profil olsada çok büyük kullanmazdı öyle geliyor bana.

ameliyattan önce büyük olacak korkusu ile doktouma çok öne öne çıkmasın demiş bulundum.oda o yüzden orta üstü profil seçti.orta üstü profilde alabileceği en büyük cc buydu.ben demeseydim high profill kullanacaktı ki bunu sonra farekettim.benden sonra ameliyta edeceği hastaya high profil istetmişti çünkü
aslında doktoruma kalsa daha az cc deneyecekti.deneme protezi 225,250,275,300 istedi çünkü.hiigh profil olsada çok büyük kullanmazdı öyle geliyor bana.

Sen memnunsan halinden bir problem yoktur bence. Sanırım bir de her vücudun alabileceği bir protez büyüklüğü var. Şuan ki halimizden güzeldir hepsi de ama eminim...
Sanırım uyuyamayacağım ben yaa..
Çok az kaldı... :)))

heyecanlanman çok normal.ama sonrasını düşün.çok güzel olacak,elbetteki ağrı,acı olacak ama hepsi gececek.
ben ameliyatla ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım ,boyutu küçük buluyorum,o üzüyor beni.

heyecanlanman çok normal.ama sonrasını düşün.çok güzel olacak,elbetteki ağrı,acı olacak ama hepsi gececek.
ben ameliyatla ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım ,boyutu küçük buluyorum,o üzüyor beni.

Haklısın.. Biraz uyumaya çalışsam iyi olacak sanırım.. :)
Benim de en büyük sorunum boyut herkeste olduğu gibi. Aynı ameliyata bir daha cesaret edebilir misin bilmiyorum ama, meme dokun genişlediği için ikinci bir ameliyatla büyütmen daha kolay olabilir. Eğer çocuğun yoksa doğumdan sonra yaptırabilirsin mesela. İster istemez sarkıyor çünkü göğüsler. Benimkiler hiç görmediğim büyüklüğe ulaşmışlardı ama sonrası daha da felaket oldu. Meme dokum çok az olmasına rağmen ufak da olsa boşalmadan kaynaklanan sarmayı hissedebiliyorum. İkinci bir ameliyatı düşün derim ben eğer mutsuzsan.

Kızlaar ameliyattan cıktım. Odadayım şimdi. 400 high profil takılmış. Ama cok kücük gorunuyorlar gözume. Yukardan bandajı aralayarak bakıyorum, catal falan yok ya. Bandajlı die mi boyle anlamadım kı.. :KK43:

Kızlaar ameliyattan cıktım. Odadayım şimdi. 400 high profil takılmış. Ama cok kücük gorunuyorlar gözume. Yukardan bandajı aralayarak bakıyorum, catal falan yok ya. Bandajlı die mi boyle anlamadım kı.. :KK43:

çokkk geçmiş olsun...bak oldun bitti bile.400 high profili küçük buluyorsan ben atayım kendimi.işin şakası 400 cc gayet iyi.zamanla yerleşir.iyi olmuş iyi...

:)) Bir gözü aç arkadaşımız daha :))
Geçmiş olsun canım :KK16: Sıkı bandajlardan dolayı öyle görünüyor olabilir..Sporcu sütyenine geçince anlayacaksın büyüklüğünü acele etme :KK19::KK54:

acaba daha büyük birşeymi hayal ettin gözünde,yoksa yüksek profil 400 abartılı bile durması lazım.

:)) Bir gözü aç arkadaşımız daha :))
Geçmiş olsun canım :KK16: Sıkı bandajlardan dolayı öyle görünüyor olabilir..Sporcu sütyenine geçince anlayacaksın büyüklüğünü acele etme :KK19::KK54:

Arzummm, çatal istiyordum ama ben ya. Umarım dediğin gibidir.

acaba daha büyük birşeymi hayal ettin gözünde,yoksa yüksek profil 400 abartılı bile durması lazım.

Hayır, istedim büyklügün fotogafını bile gosterdîm. Bunun için 400 yeterli olur dedi. Oyle cok büyük de değildî istediğîm profîl. Anlamadım gitti. Bandajlardan herhalde.

Geçmiş olsun canım sıra banada geliyor hayırlısıyla güle güle kullan cicislerini:KK54:

Arzummm, çatal istiyordum ama ben ya. Umarım dediğin gibidir.

$image.jpg Al sana çatal :KK37::KK9: Şaka şaka :KK53: Biraz güldürmek istedim canım :KK54:

Kız bir dur,daha ne olduğunu nasıl anlayacaksın? Yanlardan ortaya doğru sıksın bandajlar biraz ..İnşallah istediğin sonucu alırsın,dur hele bir bakalım ne çıkacak :KK76:

Hayır, istedim büyklügün fotogafını bile gosterdîm. Bunun için 400 yeterli olur dedi. Oyle cok büyük de değildî istediğîm profîl. Anlamadım gitti. Bandajlardan herhalde.

canım öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun kurtuldun sende 400 cc high profil müthiş bir boyut bunun için sevinmelisin yani oldukça dolgun ben bile 350 cc yaptım yeni dolgun yani bana ideal ölçü 400 büyük durur canım sen iyileşince daha masajı sütyeni o su bu su çatalında olur sana büyük bile gelir emin ol burda 400 cc olan arkadaşlar çok fazla değil herkez altında ölçü yaptırdı o yüzden memnun kalırsın fotoları incelediysen canım üzülme dinlenmeye bak :KK66:

X