:D Saxe'in meme estetiği (Evvveet!!!) :D

o terbiyesizlerden her yerde var emin olun aynı seylerin ufak benzerlerini bende yaşadım bir iki kez yani insana eksik muamelesi yapıyolar resmen. ben görünüm olarak asla iki çocuk annesi gibi değilim hala oğlumun okulunda onun ablası olduğumu düşünenler varmış. bana 18- 20 yaşında gibi duruyosun diyolar bi de çocuklarımı duyunca şok oluyolar bunlar insanın hoşuna gidiyo tabi ama bi gün bi komsum bi kaç kadın bi aradayken resmen memeleri kıyasladı aptal yani seninki şöyle bununki bukadarcık falan gibi. sanane lan sanane var ya da yok seni ne ilgilendir kocam benle mutlu sana bok yemek düşer ben ameliyata ilk karar verdiğimde bunları ağlayarak anlattım eşime dalga geçtiler benle diye gözyaşlarımı silip kahroldu karşımda çünkü o ucuz insanlar yüzünden gözümden akan yaşdı eşimi üzen sen onların lafını nasıl dikkate alırsın istedikleri bu zaten falan demişti (eşim hiç bi dönem ne nişanlıyken ne iki çocuktan sonra şimdi gögüslerimden rahatsız değildi hala istemiyo asla sen dümdüz değilsin ki öyle olsa anlarım diyo ama ben takıntı yaptığım için üzüldüğüm için artık direnmiyo) ama insanın çok gücüne gidiyo ne kadar takılmam desende takılıyosun. Hayır etrafımdaki kadınların hepsi birebir benle yaşıt olan komşum bile her yeri yağ içinde memeleri göbeğine inmiş ama o sarkık memelerle bile hava basan tipler benim için iğrenç bi görüntü asla öyle olup büyük bi meme istemezdim doğrusu benim şimdi küçük ama en azından şu haliyle o görüntüden çok çok güzel. Benim iki doğum sonrası Allah'ıma çoook şükür hiç bi bozulma olmadı vücudum dipdiri gögüslerim bekarkende küçüktü yine küçük ama onların hepsi evrim geçirmiş gibi çoluk çocuktan sonra ama hiç umurlarında bile değil insan biraz kendine aynada bakmalı diye düşünüyorum evlendim çocuk da var ohh şişş.. ye babam ye 100 kilo ol.. bi de o vücutlara rağmen o fos özgüvene şapka çıkarıyorum yani pessss ben olsam kafayı yerim 3 kiloyu veremedim diye uykularım kaçtı kendimden soğudum ne rahattt insanlar var ya.. hastalık vs insan kilo alır veremez lafım yok ama fil gibi yiyip kendimle barışığım dersen bende yazık o kocaya derim yaniii.....:KK47::KK47::KK47:

Bir de işin o kısmı var haklısın. Kendi popolarına bakmazlar ama memeleriyle kafanı ezmeye çalışırlar. :KK1: Sedece elle tutulur bir tek memeler büyük o kadar. İşte çekememek bu. Başkasının eksik taraflarıyla kendilerini daha güzel görüyorlar.. Görüşmüyorsundur ama, ne olur ne olmaz bence sakın belli etme bu tiplere ameliyat olduğunu falan. Böyleleri her olaydan bir malzeme çıkarmasını iyi bilirler :KK20:

Kimse görmüyor mu benim mesajlarımı. Sayfa dışı kalacağım valla :2:
2 hafta giremedim, unutuldum. Babanem vafat etti dedim bir baş sağlığı dileyen bile yok. Aşk olsun size. :KK50:

Neyse ben yine de paylaşmak istedim. Son 13 gün. Heyecan dorukta...

2 hafta giremedim, unutuldum. Babanem vafat etti dedim bir baş sağlığı dileyen bile yok. Aşk olsun size. :KK50:

Canım günaydın... Göremedim vallahı vefat haberını şimdi okudum! Başın Sağolsun Allah sizlere uzun ömürler versin...çok az kalmış offf ne heyecan vardır şimdi sende :)

canım başınız sağ olsun .mekanı cennet olsun.allah o yattıkça size daha fazla ömür versin

Saxecim bende yeni gördüm başın sağolsun.

Güzel memelere kavuşmana az kalmış :21: hadi bakalım son 13 :KK34:

başın sağolsun canım, ben de yeni gördüm :KK43:

selam saxe,

basin sagolsun. ani mi oldu yoksa hastamiydi? ölüm cok zor alisilacak bir durum, ama tecrübeme dayanarak, zaman herseyin ilaci. yani unutmak degi,l ama bu kayip acisiyala yasamayi ögreniyorsun. #Allah sabir versin.

buarada bende Tr'deyim görüsmelerimi yaptim Dr. Kararimi Dr. Coskun Levent Tasci verdim ve Cuma günü Lipo Laser yatirdim. Yaaaa Konu acacagim, nasil oluyor KK yazdim mesaj ama haber yok. Konumu acayim detaylariyla ve resimlerimle sizinle paylasacagim....

Başın sag olsun canım..İnan bende bazen giriyorum ama heryere bakıp yazamıyorum..Benim konudaki yorumlara bile ancak şimdi yazacagım düşün yani..
Hiç unutulurmusun canım benim :KK19: Hadi geri sayıma devam :KK34:

Canım günaydın... Göremedim vallahı vefat haberını şimdi okudum! Başın Sağolsun Allah sizlere uzun ömürler versin...çok az kalmış offf ne heyecan vardır şimdi sende :)

canım başınız sağ olsun .mekanı cennet olsun.allah o yattıkça size daha fazla ömür versin

Saxecim bende yeni gördüm başın sağolsun.

Güzel memelere kavuşmana az kalmış :21: hadi bakalım son 13 :KK34:

başın sağolsun canım, ben de yeni gördüm :KK43:

Başın sag olsun canım..İnan bende bazen giriyorum ama heryere bakıp yazamıyorum..Benim konudaki yorumlara bile ancak şimdi yazacagım düşün yani..
Hiç unutulurmusun canım benim :KK19: Hadi geri sayıma devam :KK34:

Amiiin... Çok çok teşekkür ederim. Göremediğinizi de tahmin ettim aslında ama insan yine de kendini yalnız hissediyor. Bir tek destek alabildiğim sizler varsınız... :/

Eşim malumunuz zaten. Özellikle de ölüm gibi zor bir olayın ardından, "çoğu insana göre keyfi" olan bir ameliyata girmem çok göze batacak üstelik buna eminim...

Bu arada anneme de bahsettim ameliyattan. Kızımı bırakacağım ne de olsa. Yan yan güldü söyle bir ama ( d cup kendisi ) destek olacak neyse ki. Ameliyat sonrası refakat bile etmek istedi ama kızımı bırakabileceğim başka kimse yok. Neyse, son anda birşey olacak diye o kadar korkuyorum ki. Eşim ya ameliyat sonrası yüzüme bakmazsa. Bir de yanında da değilim 1-2 haftadır. :KK43: Rüyalarıma bile giriyor artık.
Son 11... :18:

Son düzenleme:
Amiiin... Çok çok teşekkür ederim. Göremediğinizi de tahmin ettim aslında ama insan yine de kendini yalnız hissediyor. Bir tek destek alabildiğim sizler varsınız... :/

Eşim malumunuz zaten. Özellikle de ölüm gibi zor bir olayın ardından, "çoğu insana göre keyfi" olan bir ameliyata girmem çok göze batacak üstelik buna eminim...

Bu arada anneme de bahsettim ameliyattan. Kızımı bırakacağım ne de olsa. Yan yan güldü söyle bir ama ( d cup kendisi ) destek olacak neyse ki. Ameliyat sonrası refakat bile etmek istedi ama kızımı bırakabileceğim başka kimse yok. Neyse, son anda birşey olacak diye o kadar korkuyorum ki. Eşim ya ameliyat sonrası yüzüme bakmazsa. Bir de yanında da değilim 1-2 haftadır. :KK43: Rüyalarıma bile giriyor artık.
Son 11... :18:

Canım benım

Sen yüreğini serin tut.Herşey olması gerektiği zamanda oluyor.

Vicdan yapıp durma kendıne.Rahat ol.Bırak akışa.Yüzünede bakar elındende tutar.Soğusun ortalık hepsi olur.

Sadece zaman ve yumuşak bir uslup çözümler herşeyi.

Gönlünce olsun

selam saxe,

basin sagolsun. ani mi oldu yoksa hastamiydi? ölüm cok zor alisilacak bir durum, ama tecrübeme dayanarak, zaman herseyin ilaci. yani unutmak degi,l ama bu kayip acisiyala yasamayi ögreniyorsun. #Allah sabir versin.

buarada bende Tr'deyim görüsmelerimi yaptim Dr. Kararimi Dr. Coskun Levent Tasci verdim ve Cuma günü Lipo Laser yatirdim. Yaaaa Konu acacagim, nasil oluyor KK yazdim mesaj ama haber yok. Konumu acayim detaylariyla ve resimlerimle sizinle paylasacagim....

Geçtiğimiz sene zatürre olmuştu, o tekrarladı. Bünye kaldıramıyor zaten belli bir yastan sonra. Solunum yetmezliğinden hastaneye yatırıldı ama kazanamadı işte.
Öyle ama haklısın zaman herseyin ilacı. Zaten çok uzak bir yere gitmiş gibi. Toprağa verilişini kendi gözlerimle görmeme ragmen o değilmiş gibi işte..
Senin adına çok sevindim. Herkes için aynı şeyi diliyorum, umarım sen de sorunsuz, belasız atlatırsın canım. Ben de şehir dışındayım şimdi. Telefondan güç bela girebiliyorum siteye. Diğer arkadaşlar yardımcı olacaklardır sana.. Paylaşımlarını bekliyorum ben de... :KK70:

Canım benım

Sen yüreğini serin tut.Herşey olması gerektiği zamanda oluyor.

Vicdan yapıp durma kendıne.Rahat ol.Bırak akışa.Yüzünede bakar elındende tutar.Soğusun ortalık hepsi olur.

Sadece zaman ve yumuşak bir uslup çözümler herşeyi.

Gönlünce olsun
Zaman ve yumuşak bir uslup... sanırım en doğrusu bu, haklısın.
Mutlu olmam gerekirken içimi sıkıp duruyorum bir de. Üstelik size geçen gün gördüğüm rüyayı anlatsam tam bir komedi. Kimseden habersiz hastaneye yatıyorum. Ameliyatımı oluyorum. Bir bakıyorum ki istediğimden çok küçük olmuşlar. Sonra doktorun yanına gîdiyorum. Ne olsa beğenirsiniz. Beni psikîatri bölümüyle aynı yerde yatırıyormuş... Bir ton saçmalık.. :KK9:

canım başın sağolsun Allah sizlere uzun ömürler versin... ameliyat konusunda da sonuçta evvelden alınmış bi randevu kendini suçlu hissetme bence bi de düğün dernek kurmuyosun ki seninki de ameliyat netice de..!

Başın sağolsun cnm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

başınız sağolsun canım bende yeni gördüm. Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömür versin inşallah.sana da şimdiden geçmiş olsun

Kızlaaaar...
Yaklaşık 2 haftadır kızımla birlikte annemlerdeydim. Babanemin vefatının ardından evle ilgilenmek istedim, çok da yazamadım size. Eve döndüm ve tahmin edin...
Kayın validem dizinden rahatsızdı ve bu cumartesiye yani benim ameliyatımın olacağı güne almışlar ameliyat tarihini. Adam zaten ameliyatı olma diyor. Bir de annesinin ameliyatının olduğu gün olursam ameliyatı beni boşar herhalde. Nasıl bir talihsizlik bu ya... Kayın validemle aramız da çok iyi değil. İyice nispet gibi olacak. Eşimin hala haberi yok zaten ameliyat tarihimden. Vazgeçeceğimi zannediyor hala muhtemelen. Ne yapayım kızlar, söyleyeyim mi tarihini? Erteleyeceğim falan diye...
Bir aksilik çıkmasın n'olur ya... :KK4:

Kızlaaaar...
Yaklaşık 2 haftadır kızımla birlikte annemlerdeydim. Babanemin vefatının ardından evle ilgilenmek istedim, çok da yazamadım size. Eve döndüm ve tahmin edin...
Kayın validem dizinden rahatsızdı ve bu cumartesiye yani benim ameliyatımın olacağı güne almışlar ameliyat tarihini. Adam zaten ameliyatı olma diyor. Bir de annesinin ameliyatının olduğu gün olursam ameliyatı beni boşar herhalde. Nasıl bir talihsizlik bu ya... Kayın validemle aramız da çok iyi değil. İyice nispet gibi olacak. Eşimin hala haberi yok zaten ameliyat tarihimden. Vazgeçeceğimi zannediyor hala muhtemelen. Ne yapayım kızlar, söyleyeyim mi tarihini? Erteleyeceğim falan diye...

Off... Bu ne aksilik böyle yaa :KK50: Ne yapacaksın şimdi,sanırım senin tarih gene değişecek.Doktorunu ara durumdan bilgilendir.Eşin madem tarih aldığını bilmiyor hiç söyleme o zaman..Tekrar tarih aldığın zaman söylersin bence..
Vardır bi hayır canım,üzülme.:KK19:

Kızlaaaar...

ay şansa bak yaa. canım sana nacizane fikrimi söyleyeyim. bence ameliyatını ertele. bak önce babannenin vefatı, sonra bu olay, sanki birşeyler senin o gün ameliyat olmaman için çabalıyor. bence bunda bir hayır vardır. benimde ameliyat olmamam için bir sürü sebep vardı ama ben inatla 2 ara 1 dereye sıkıştırdım, oldum . ve o günden beri ağlıyorum hep aksilikler oldu. 2 göğsüm hem şekil hem de büyüklük olarak birbirinden farklı oldu. okadar pişmanım ki olduğuma sana anlatamam. hatta bunları yazarken bile ağlıyorum depresyona girdim resmen. keske o gün ameliyat olmasaydım, bütün bunları yaşamazdım. vardır bir hayır canım, kayınvaliden iyileşsin, öyle olursun. bunun için eşinle ters düşme. nacizane fikrim bu, yine de hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah...

X