o terbiyesizlerden her yerde var emin olun aynı seylerin ufak benzerlerini bende yaşadım bir iki kez yani insana eksik muamelesi yapıyolar resmen. ben görünüm olarak asla iki çocuk annesi gibi değilim hala oğlumun okulunda onun ablası olduğumu düşünenler varmış. bana 18- 20 yaşında gibi duruyosun diyolar bi de çocuklarımı duyunca şok oluyolar bunlar insanın hoşuna gidiyo tabi ama bi gün bi komsum bi kaç kadın bi aradayken resmen memeleri kıyasladı aptal yani seninki şöyle bununki bukadarcık falan gibi. sanane lan sanane var ya da yok seni ne ilgilendir kocam benle mutlu sana bok yemek düşer ben ameliyata ilk karar verdiğimde bunları ağlayarak anlattım eşime dalga geçtiler benle diye gözyaşlarımı silip kahroldu karşımda çünkü o ucuz insanlar yüzünden gözümden akan yaşdı eşimi üzen sen onların lafını nasıl dikkate alırsın istedikleri bu zaten falan demişti (eşim hiç bi dönem ne nişanlıyken ne iki çocuktan sonra şimdi gögüslerimden rahatsız değildi hala istemiyo asla sen dümdüz değilsin ki öyle olsa anlarım diyo ama ben takıntı yaptığım için üzüldüğüm için artık direnmiyo) ama insanın çok gücüne gidiyo ne kadar takılmam desende takılıyosun. Hayır etrafımdaki kadınların hepsi birebir benle yaşıt olan komşum bile her yeri yağ içinde memeleri göbeğine inmiş ama o sarkık memelerle bile hava basan tipler benim için iğrenç bi görüntü asla öyle olup büyük bi meme istemezdim doğrusu benim şimdi küçük ama en azından şu haliyle o görüntüden çok çok güzel. Benim iki doğum sonrası Allah'ıma çoook şükür hiç bi bozulma olmadı vücudum dipdiri gögüslerim bekarkende küçüktü yine küçük ama onların hepsi evrim geçirmiş gibi çoluk çocuktan sonra ama hiç umurlarında bile değil insan biraz kendine aynada bakmalı diye düşünüyorum evlendim çocuk da var ohh şişş.. ye babam ye 100 kilo ol.. bi de o vücutlara rağmen o fos özgüvene şapka çıkarıyorum yani pessss ben olsam kafayı yerim 3 kiloyu veremedim diye uykularım kaçtı kendimden soğudum ne rahattt insanlar var ya.. hastalık vs insan kilo alır veremez lafım yok ama fil gibi yiyip kendimle barışığım dersen bende yazık o kocaya derim yaniii.....
Bir de işin o kısmı var haklısın. Kendi popolarına bakmazlar ama memeleriyle kafanı ezmeye çalışırlar. Sedece elle tutulur bir tek memeler büyük o kadar. İşte çekememek bu. Başkasının eksik taraflarıyla kendilerini daha güzel görüyorlar.. Görüşmüyorsundur ama, ne olur ne olmaz bence sakın belli etme bu tiplere ameliyat olduğunu falan. Böyleleri her olaydan bir malzeme çıkarmasını iyi bilirler