:)) çevredeki örnekler çogaltılabilir
Ben ameliyat olmadan önce herkes vücuduna göre ne kadar küçük duran göğüslerin var,diyorlardı..Benim bundan üzülecegimi,belkide bunun benim yaşantımın her anına yansıtacagımı,kendimle barışık olmadan sadece göğüslerim hakkında böyle düşündükleri için onlarla rahatça denize giremeyecegimi bildikleri halde söyleyebiliyorlardı bunları.Ameliyat kararımı ufakta olsa söylediğimde -Aman manyakmısın,ne gerek var bıçak altına yatıyorsun,iki çocuk dogurmuşsun,bu yaştan sonra ne gerek var,bekarmısın,millet ne der,eşin izin vermez
daha neler neler
Biliyordumki kıskançlıktan yapıyorlardı bunu..Hangi kadın yanında daha alımlı,bakımlı,dikkat çekici bir kadın olmasını isterki hesabı
Ama ben inatla bu ameliyatımı oldum ve yazın ilk işim onlarla beraber denize gitmek oldu
Plajda bütün bakışlar bana çevrilince köse köse oturdular tabi
Bende sahil güvenlikteki gibi kumsalda koşuyordum
büyük bir mutlulukla
Malesefki kadın olarak en büyük düşmanlığı,kötülüğü yine hemcinslerimiz yapıyor..Uçimizdeki niyet,bakış açısı çok önemli.. Güzel bakan hep güzel görür ama kötü bakan kötülük hissettiğinden kötü görür asla mutlu olmaz.İçindeki nefret,kin kalbini karartır,yok eder...
Allahım kötülerden etmesin.Onların şerrinden bizleri korusun..Âmin..
Sen kalbini,içini güzel tut arkadaşım.Allah herşeyi gönlüne göre verir zaten
Öpüyorum çok,paylaşım için teşekkürler..