:D Saxe'in meme estetiği (Evvveet!!!) :D

Eki Görüntüle 793883 Al sana çatal :KK37::KK9: Şaka şaka :KK53: Biraz güldürmek istedim canım :KK54:

Kız bir dur,daha ne olduğunu nasıl anlayacaksın? Yanlardan ortaya doğru sıksın bandajlar biraz ..İnşallah istediğin sonucu alırsın,dur hele bir bakalım ne çıkacak :KK76:

Arzumcum :KK66:) süpersin sen ya. Yarın doktora da soracam artık... Bu arada diren takılmadı :))) Yarın pansuman yapıp çıkısımı verecekler. Ağrı kesicilerle duruyorum ayakta resmen :21:

canım öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun kurtuldun sende 400 cc high profil müthiş bir boyut bunun için sevinmelisin yani oldukça dolgun ben bile 350 cc yaptım yeni dolgun yani bana ideal ölçü 400 büyük durur canım sen iyileşince daha masajı sütyeni o su bu su çatalında olur sana büyük bile gelir emin ol burda 400 cc olan arkadaşlar çok fazla değil herkez altında ölçü yaptırdı o yüzden memnun kalırsın fotoları incelediysen canım üzülme dinlenmeye bak :KK66:
Cok haklısın güzelim. Ben de oyle dusunuyorum. Senin ameliyat oncesı olculerin kactı?

Cok haklısın güzelim. Ben de oyle dusunuyorum. Senin ameliyat oncesı olculerin kactı?

ameliyat öncesi 81.5 cm di şimdi 91.5 falan 10 cm fark etti ölçü 350 cc orta boy profil üstelik benim. senin yüksekmiş iyice büyük durucak boy kilo kaç tatlım

ameliyat öncesi 81.5 cm di şimdi 91.5 falan 10 cm fark etti ölçü 350 cc orta boy profil üstelik benim. senin yüksekmiş iyice büyük durucak boy kilo kaç tatlım

Ama senin ameliyat öncesi de meme dokun varmış. Benim cup ölcüm 6 cm dî. Boy1.63 kilo 47-48... Sırtımın ağrısından memeleri unuttum bu arada. :)))

geçmiş olsun canım hayrılı uğurlu olsun.. kızım 400 e de küçük oldu diyen bi seni gördüm dur hele :KK53::KK1:

Doktorla konuştum az önce. Şuan silikonların basık durduğunu, zamanla kendine yer acacağını söyledi. O kadar gergin ki şuan. Dokunuyorum taş gibi aynen. Birazdan pansumanım yapılacak ve eve geceğim.

Çok geçmiş olsun güle güle kullan.ben de 275 hp taktırdim 11 gün önce.bandajliyken çok küçük keşke büyük olsaydı dedim.üçüncü gün bandajlar bi açıldı çok büyük duruyor rahatsız bile etti beni.ama sisler inince daha iyi olacak inşallah

Ama senin ameliyat öncesi de meme dokun varmış. Benim cup ölcüm 6 cm dî. Boy1.63 kilo 47-48... Sırtımın ağrısından memeleri unuttum bu arada. :)))

canım ben senden uzunum sendende kilom fazla sen çok zayıfsın 400 cc iyi takmış doktorun sana ve ona rağmen küçük diyorsan hemde high profile sakın derim burdakiler ne yapsın ozaman :) bende dahil pskolojimiz bozulur yapma :) bence çok çok iyi

Kızlar.. Eve az önce geldim. Size de bir özet geçmek istedim hemen.Sedyeye alındım, asansörden sonrasını hatırlamıyorum zaten. Yolda yapıldı iğne. Sonrasında da yatağa geçişimi hatırlıyorum. Epey bir zorlandım. Müthiş bir baskı hissi, gerginlik var göğüslerimde. Ve kas altına yapıldığı için kollarımla kapıyı dahi açamıyorum. Sifona bile basamadım düşünün yani. Doktor bunun 3 güne kendini toparlayacağını söyledi. Bandajlarım açıldı bu sabah, pansuman yapıldı. 2 gün sonra tekrar bir pansuman yapılacak ve hepsi bu. Diren takılmadı, dikiş alınma olayı da olmayacak. Hatta doktorum bu diren takılması olayını doktorların acemiliğinden kaynaklandığını söyledi. Benim ameliyatım 40 dk kadar sürmüş. Herşey mükemmeldi fakat gece saat başı uyandım. Bir de doğumhaneden gelen çığlık sesleri...
Bana 400 cc takılmasına rağmen, kasaltı olduğu için çok basık şuan göğüslerim. Doktora 400 cc gibi durmuyor sanki dedim. O da sana takılabilecek maksimum büyüklüğü taktık dedi. Annem büyük olduğunu söylüyor ama ben hala çatal olayındayım :))) Neyse kızlar kısa kısa geçeyim dedim. Merak ettiğiniz birşey olursa buralarda olacağım zaten. Parmaklarım elverdiğince :KK66:))

Kızlar.. Eve az önce geldim. Size de bir özet geçmek istedim hemen.Sedyeye alındım, asansörden sonrasını hatırlamıyorum zaten. Yolda yapıldı iğne. Sonrasında da yatağa geçişimi hatırlıyorum. Epey bir zorlandım. Müthiş bir baskı hissi, gerginlik var göğüslerimde. Ve kas altına yapıldığı için kollarımla kapıyı dahi açamıyorum. Sifona bile basamadım düşünün yani. Doktor bunun 3 güne kendini toparlayacağını söyledi. Bandajlarım açıldı bu sabah, pansuman yapıldı. 2 gün sonra tekrar bir pansuman yapılacak ve hepsi bu. Diren takılmadı, dikiş alınma olayı da olmayacak. Hatta doktorum bu diren takılması olayını doktorların acemiliğinden kaynaklandığını söyledi. Benim ameliyatım 40 dk kadar sürmüş. Herşey mükemmeldi fakat gece saat başı uyandım. Bir de doğumhaneden gelen çığlık sesleri...
Bana 400 cc takılmasına rağmen, kasaltı olduğu için çok basık şuan göğüslerim. Doktora 400 cc gibi durmuyor sanki dedim. O da sana takılabilecek maksimum büyüklüğü taktık dedi. Annem büyük olduğunu söylüyor ama ben hala çatal olayındayım :))) Neyse kızlar kısa kısa geçeyim dedim. Merak ettiğiniz birşey olursa buralarda olacağım zaten. Parmaklarım elverdiğince :KK66:))

Herşey güzel olacak merak etme :KK34: Çatal olayı birazda göğsün yapısına bağlı bir durum,400cc ile çatalın olur diye düşünüyorum.Benimki kadar olmaz belki ama ilerisinde sütyenlerle falan güzel bir çatal olur :KK34:
Bu arada çatal diyince hep o çatal aklıma geliyor, gülüyorum :KK9: Kas altı olduğu için basık oması normal..Dur hele kaslar bir gevşesin,rahatlasın o zaman gerçek görüntüsünü verecek :KK54:

Çok geçmiş olsun.Güzel günlerde kullanman dileğiyle inşallah. Merak etme zaman çabuk geçiyor.Bir süre sonra keyfini çıkarmaya başlarsın. Benim bile birbuçuk ayı geçti.Bana da hp 400 cc takıldı.Azıcık fazla olsa abartı olacakmış. O yüzden bence çok ideal olmuştur.Boyumuz aynı sayılır ama sen daha zayıfsın.Bence protezler daha da iri duracaktır sende.Arkadaş olarak ekliyorum seni.Resimlerime bak bir fikrin olur en azından.

Herşey güzel olacak merak etme :KK34: Çatal olayı birazda göğsün yapısına bağlı bir durum,400cc ile çatalın olur diye düşünüyorum.Benimki kadar olmaz belki ama ilerisinde sütyenlerle falan güzel bir çatal olur :KK34:
Bu arada çatal diyince hep o çatal aklıma geliyor, gülüyorum :KK9: Kas altı olduğu için basık oması normal..Dur hele kaslar bir gevşesin,rahatlasın o zaman gerçek görüntüsünü verecek :KK54:

Ne zormuş yahu şu kas ağrısı. Canıma okudu resmen. Evet haklısın, zaman herşeyin çaresi... Yarım herşey daha iyi olur umarım. :/

Çok geçmiş olsun.Güzel günlerde kullanman dileğiyle inşallah. Merak etme zaman çabuk geçiyor.Bir süre sonra keyfini çıkarmaya başlarsın. Benim bile birbuçuk ayı geçti.Bana da hp 400 cc takıldı.Azıcık fazla olsa abartı olacakmış. O yüzden bence çok ideal olmuştur.Boyumuz aynı sayılır ama sen daha zayıfsın.Bence protezler daha da iri duracaktır sende.Arkadaş olarak ekliyorum seni.Resimlerime bak bir fikrin olur en azından.

Çok tesekkur ederim canım saol. Ekledim ama fotoğraf yok profilinde :/

Arkadaşlar merhaba. Diğer sayfalarda da paylaşıyorum ama kendi sayfama da bir şeyler yazmak istedim. Bugün 12. günümü doldurmuş bulunmaktayım. Henüz 2 hafta olmadı ama gayet iyiyim. (Üstelik bu arada bir de sigarayı bıraktım)
Tekrarlamakta fayda görüyorum. Protezlerim 400cc, kasaltı, memeucu kesisi yöntemiyle uygulandı. İlk zamanlarda ufacık parmak hareketlerini yapmak bile çok güçtü. Annem en büyük yardımcımdı zaten. İyileşme sürecimi gün be gün o da şaşırarak izledi. Kollarımı hergün biraz daha fazla kaldırabiliyorum. Şuanki durumu 90 derece hala ama en azından ufak tefek işlerimi görebiliyorum ve dün ilk defa yemek yapabildim mutfakta mesela.
Ben açıkçası tüm bu ev işlerini ameliyat sonrasında zorlanmadan yapabileceğimi ve güçlü olduğumu düşünüyordum hep. Evet acı eşiğim gayet yüksekmiş ama kasaltı olmasından kaynaklı sanırım, isteseniz de, kendinizi yırtsanız da yapamıyorsunuz bazı şeyleri.
Dümdüz yatamıyorum hala, sırtımda 2 yastık 60 derece şeklinde uyuyorum. Düz yatarsam şayet kalkışım çok sancılı oluyor.
Göğüslerimde hala müthiş bir gerginlik var ve yürürken kendini çok daha fazla belli ediyor. Hani nasıl, göğüslerinizi büyük göstermek için sıkı sıkı, telli, bol süngerli sütyenleri giydiğinizde kendinizi sıkışmış hissedersiniz ya, ben de aynen öyleyim. Protezler kendine yer açmaya çalışıyor hala. Gün be gün daha da rahatladığımı biliyorum, bunun için hiç panik yapmıyorum yoksa çekilesi değil :KK66:) Bütün bunlar zorlu yanları tabi.
Bir de eşsiz mutluluğum var bunun yanında ki, düşündükçe “iyiki iyiki” demekten kendimi alamıyorum. Şuan eski bir t-shirtüm var üzerimde. Bedenleri aynı, benim t-shirtlerim işte fakat şimdi hepsini içimdeki sporcu sütyenimle giyiyorum ve süngerli destekli sütyenlerimden daha büyük ve güzel duruyorlar. Benim de asıl isteğim o baş belalarından kurtulmaktı zaten. Nitekim 1-2 tanesi hariç hepsi çöpü boyladılar.
Kısacası hanımlar, ben çok mücadele ettim hem kendimle hem etrafımla. Uzunca bir müddet kendimle barışmaya çalıştım falan.. ama hepsi hikaye. Bir kadın göğüsleriyle tam, mutlu. Ve kendini bu konuda eksik hissediyorsa o hayatı hem kendine, hem de etrafındakilere zehir ediyor. Kabul ediyorum çok zor bir süreç ameliyat sonrası ama tüm bu sıkıntılara değiyor emin olun… &#61514:KK66:)
Şuan sol mememin kenarında morluk var ve meme uçlarım gerginlikten dolayı kabuk kabuk. Tek can sıkıntım bu. Ama umarım arkadaşlarımın da dediği gibi gün geçtikçe güzelleşirler de mutluluğum tamamlanır..

Saxecigim sen nsılsın sürecin nasıl gidiyo neleri yapıp neleri yapamıyorsun biraz ayrıntılı anlatır mısın?

Saxecigim sen nsılsın sürecin nasıl gidiyo neleri yapıp neleri yapamıyorsun biraz ayrıntılı anlatır mısın?

Tatlım 3. haftam doldu benim. 1 hafta sonra kontrole gideceğim. Daha dikişlere bakmadım. Üzerinde bantlar var. En çok merak ettiğim onların durumu.
Şuan göğüslerim hala gergin ve füze gibiler :)) Masaja başlamadım henüz ve sabahları yataktan kalkarken çok sancıyor göğüslerim. Hala yan yatmıyorum, ama alıştım da. Öyle sırt ağrım falan yok. Ev işlerini yapıyorum. Yemek vs. Herşey yolunda aslına bakarsan.
Merak ettiğin birşey olursa cavaplarım tatlım seve seve... :KK66:

Tatlım 3. haftam doldu benim. 1 hafta sonra kontrole gideceğim. Daha dikişlere bakmadım. Üzerinde bantlar var. En çok merak ettiğim onların durumu.
Şuan göğüslerim hala gergin ve füze gibiler :)) Masaja başlamadım henüz ve sabahları yataktan kalkarken çok sancıyor göğüslerim. Hala yan yatmıyorum, ama alıştım da. Öyle sırt ağrım falan yok. Ev işlerini yapıyorum. Yemek vs. Herşey yolunda aslına bakarsan.
Merak ettiğin birşey olursa cavaplarım tatlım seve seve... :KK66:

Sagol cnm normal hayatındaki işlerini yapabiliyor olmak çok güzel ben sizleri takip ederken hiç mi geçmiycek bu sancılar diyordum, duydukça benimde yüzüm de gülüyor. Not: Dikişleri bende merak ediyorum inş hiç iz kalmaz dr. lar bu konuyo dikkat ediyordur eminim. Füze gibi olsunlar ne güzel ztn öyle durmaları için değil mi bu kadar eziyet :KK16:

X