Geçmiş olsun canım sıra banada geliyor hayırlısıyla güle güle kullan cicislerini
Cok trsekkur edrim canım. Darısı tum olmayanlaın basına... :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım sıra banada geliyor hayırlısıyla güle güle kullan cicislerini
Eki Görüntüle 793883 Al sana çatal Şaka şaka Biraz güldürmek istedim canım
Kız bir dur,daha ne olduğunu nasıl anlayacaksın? Yanlardan ortaya doğru sıksın bandajlar biraz ..İnşallah istediğin sonucu alırsın,dur hele bir bakalım ne çıkacak
Cok haklısın güzelim. Ben de oyle dusunuyorum. Senin ameliyat oncesı olculerin kactı?canım öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun kurtuldun sende 400 cc high profil müthiş bir boyut bunun için sevinmelisin yani oldukça dolgun ben bile 350 cc yaptım yeni dolgun yani bana ideal ölçü 400 büyük durur canım sen iyileşince daha masajı sütyeni o su bu su çatalında olur sana büyük bile gelir emin ol burda 400 cc olan arkadaşlar çok fazla değil herkez altında ölçü yaptırdı o yüzden memnun kalırsın fotoları incelediysen canım üzülme dinlenmeye bak
Cok haklısın güzelim. Ben de oyle dusunuyorum. Senin ameliyat oncesı olculerin kactı?
ameliyat öncesi 81.5 cm di şimdi 91.5 falan 10 cm fark etti ölçü 350 cc orta boy profil üstelik benim. senin yüksekmiş iyice büyük durucak boy kilo kaç tatlım
Ama senin ameliyat öncesi de meme dokun varmış. Benim cup ölcüm 6 cm dî. Boy1.63 kilo 47-48... Sırtımın ağrısından memeleri unuttum bu arada. :)))
Ama senin ameliyat öncesi de meme dokun varmış. Benim cup ölcüm 6 cm dî. Boy1.63 kilo 47-48... Sırtımın ağrısından memeleri unuttum bu arada. :)))
Kızlar.. Eve az önce geldim. Size de bir özet geçmek istedim hemen.Sedyeye alındım, asansörden sonrasını hatırlamıyorum zaten. Yolda yapıldı iğne. Sonrasında da yatağa geçişimi hatırlıyorum. Epey bir zorlandım. Müthiş bir baskı hissi, gerginlik var göğüslerimde. Ve kas altına yapıldığı için kollarımla kapıyı dahi açamıyorum. Sifona bile basamadım düşünün yani. Doktor bunun 3 güne kendini toparlayacağını söyledi. Bandajlarım açıldı bu sabah, pansuman yapıldı. 2 gün sonra tekrar bir pansuman yapılacak ve hepsi bu. Diren takılmadı, dikiş alınma olayı da olmayacak. Hatta doktorum bu diren takılması olayını doktorların acemiliğinden kaynaklandığını söyledi. Benim ameliyatım 40 dk kadar sürmüş. Herşey mükemmeldi fakat gece saat başı uyandım. Bir de doğumhaneden gelen çığlık sesleri...
Bana 400 cc takılmasına rağmen, kasaltı olduğu için çok basık şuan göğüslerim. Doktora 400 cc gibi durmuyor sanki dedim. O da sana takılabilecek maksimum büyüklüğü taktık dedi. Annem büyük olduğunu söylüyor ama ben hala çatal olayındayım :))) Neyse kızlar kısa kısa geçeyim dedim. Merak ettiğiniz birşey olursa buralarda olacağım zaten. Parmaklarım elverdiğince ))
Kızlar.. Eve az önce geldim. Size de bir özet geçmek istedim hemen.Sedyeye alındım, asansörden sonrasını hatırlamıyorum zaten. Yolda yapıldı iğne. Sonrasında da yatağa geçişimi hatırlıyorum. Epey bir zorlandım. Müthiş bir baskı hissi, gerginlik var göğüslerimde. Ve kas altına yapıldığı için kollarımla kapıyı dahi açamıyorum. Sifona bile basamadım düşünün yani. Doktor bunun 3 güne kendini toparlayacağını söyledi. Bandajlarım açıldı bu sabah, pansuman yapıldı. 2 gün sonra tekrar bir pansuman yapılacak ve hepsi bu. Diren takılmadı, dikiş alınma olayı da olmayacak. Hatta doktorum bu diren takılması olayını doktorların acemiliğinden kaynaklandığını söyledi. Benim ameliyatım 40 dk kadar sürmüş. Herşey mükemmeldi fakat gece saat başı uyandım. Bir de doğumhaneden gelen çığlık sesleri...
Bana 400 cc takılmasına rağmen, kasaltı olduğu için çok basık şuan göğüslerim. Doktora 400 cc gibi durmuyor sanki dedim. O da sana takılabilecek maksimum büyüklüğü taktık dedi. Annem büyük olduğunu söylüyor ama ben hala çatal olayındayım :))) Neyse kızlar kısa kısa geçeyim dedim. Merak ettiğiniz birşey olursa buralarda olacağım zaten. Parmaklarım elverdiğince ))
Herşey güzel olacak merak etme Çatal olayı birazda göğsün yapısına bağlı bir durum,400cc ile çatalın olur diye düşünüyorum.Benimki kadar olmaz belki ama ilerisinde sütyenlerle falan güzel bir çatal olur
Bu arada çatal diyince hep o çatal aklıma geliyor, gülüyorum Kas altı olduğu için basık oması normal..Dur hele kaslar bir gevşesin,rahatlasın o zaman gerçek görüntüsünü verecek
Çok geçmiş olsun.Güzel günlerde kullanman dileğiyle inşallah. Merak etme zaman çabuk geçiyor.Bir süre sonra keyfini çıkarmaya başlarsın. Benim bile birbuçuk ayı geçti.Bana da hp 400 cc takıldı.Azıcık fazla olsa abartı olacakmış. O yüzden bence çok ideal olmuştur.Boyumuz aynı sayılır ama sen daha zayıfsın.Bence protezler daha da iri duracaktır sende.Arkadaş olarak ekliyorum seni.Resimlerime bak bir fikrin olur en azından.
Saxecigim sen nsılsın sürecin nasıl gidiyo neleri yapıp neleri yapamıyorsun biraz ayrıntılı anlatır mısın?
Tatlım 3. haftam doldu benim. 1 hafta sonra kontrole gideceğim. Daha dikişlere bakmadım. Üzerinde bantlar var. En çok merak ettiğim onların durumu.
Şuan göğüslerim hala gergin ve füze gibiler :)) Masaja başlamadım henüz ve sabahları yataktan kalkarken çok sancıyor göğüslerim. Hala yan yatmıyorum, ama alıştım da. Öyle sırt ağrım falan yok. Ev işlerini yapıyorum. Yemek vs. Herşey yolunda aslına bakarsan.
Merak ettiğin birşey olursa cavaplarım tatlım seve seve...