- 2 Ağustos 2013
- 35.692
- 110.080
- 798
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.221
Valla ya herkes bir şey diyorEvet aynen. Şimdide salgın var diyorlar ama aşıdan sonra olustu dıyenler de var. Kafamız allak bullak valla
Ya ztn ınan cogu ınsan psikolojik sıkıntısından daha ckk hastalandı. O coronayım bana ne olacak dusuncesi ztn berbat bırseycanımm inşaAllahda geçirmezsin ben çok şükür hafif geçirdim ama psikolojisi yetti
Sen aşı olmusmuydun sweet. Oldun dıe hatırlıyorum sankiValla ya herkes bir şey diyor
Sizin sürücü kursunuz mu vardıAy valla insanlarla uğraşılmaz yaaa. Yazılı sınavı geçeli 2 gün olmuş ne zaman direksiyon eğitimi alacaz diye soruyor. Yok şehir dışına gidecem falan filan. Manyak bu millet ya
Asıl mesele orda bi kalkabilsemBi kalktım mı devamı gelir önemli olan kalkabilmek
Hala kalkmadınmıAsıl mesele orda bi kalkabilsem
Direksiyon eğitimi mi veriyorsun.Ay valla insanlarla uğraşılmaz yaaa. Yazılı sınavı geçeli 2 gün olmuş ne zaman direksiyon eğitimi alacaz diye soruyor. Yok şehir dışına gidecem falan filan. Manyak bu millet ya
Kalktim şükür yemeğe girdim önce yemeği koydum simdi yine oturdumHala kalkmadınmı
Evet kuzumSizin sürücü kursunuz mu vardı
Ben henüz vermiyorum 1 2 aya sertifikamı alacağım canımDireksiyon eğitimi mi veriyorsun.
Usta öğretici nasil olunuyor cnm. Sınavı falan var mi onundaEvet kuzum
Ben henüz vermiyorum 1 2 aya sertifikamı alacağım canım
Eğitim alınıyor önce. Sonra sınava giriliyor canımUsta öğretici nasil olunuyor cnm. Sınavı falan var mi onunda
CanlandıralimMenekşe duaları takip ettiğin gibi burayida takip etsen
Çok sessiz burası be datlummm
Mrb saliha.. nasilsiniz.Aaa biri duydu sesimi
Merhaba ben.pare
Yakinmisin kayseriyePazartesi kayseri gelecem menevse
1 buçuk 2 saatYakinmisin kayseriye
Iyiyim saliha oyle gezinirken buraya denk geldimMrb saliha.. nasilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?