- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.201
ah bi kalkılsa zaten sıkıntı orada :smileBi kalktım mı devamı gelir önemli olan kalkabilmek
Cam silerken olduysa o an yanlış hareket falan mı yaptın ki?Saba h olacak diye endişeleniyorum ev isi yemek bitmiyor bitmiyor. Ne pisecegim ben simdi..
Aniden kuregime agri girdi cam silerken nefes alamıyorum kizlar bu koronami aceba. Bilemedim oturdum kipirdatamiyorum.
Kahve yapin içelimah bi kalkılsa zaten sıkıntı orada :smile
Aynen valla yaaaah bi kalkılsa zaten sıkıntı orada :smile
Ani hareket mi yaptın acaba ters bişey mi oldu. Koltuğa otur dik bir şekilde nefes almaya çalış yavaş yavaş düzelir belkiSaba h olacak diye endişeleniyorum ev isi yemek bitmiyor bitmiyor. Ne pisecegim ben simdi..
Aniden kuregime agri girdi cam silerken nefes alamıyorum kizlar bu koronami aceba. Bilemedim oturdum kipirdatamiyorum.
Silerken oldu yukarıya uzanırken. Aniden hit diye..Cam silerken olduysa o an yanlış hareket falan mı yaptın ki?
Aynısı seneler önce anneme de olmuştu cam silerken korkmuştuk kalp mi diye bir şey çıkmamıştı
Salıs kendın dıyon cam silerken ağrı gırdı dıeSaba h olacak diye endişeleniyorum ev isi yemek bitmiyor bitmiyor. Ne pisecegim ben simdi..
Tamam o zaman ondan olmuştur kas gevşetici krem varsa evde ondan sür sıcak su tutSilerken oldu yukarıya uzanırken. Aniden hit diye..
korona hepimizin psikolojisini bozu bahara alerjm var ama acaba korona mı diyorum düşünSalıs kendın dıyon cam silerken ağrı gırdı dıene koronası kendine gel sen salişşin
Bende gülecem gülemedimSalıs kendın dıyon cam silerken ağrı gırdı dıene koronası kendine gel sen salişşin
Annemin beli ağrıyor korona mıyım ki diyor. Bi akrabanın öyle olmuş da bel ve bacak ağrısıkorona hepimizin psikolojisini bozu bahara alerjm var ama acaba korona mı diyorum düşün
bazı uzmanlar nasıl spor yapmadan önce ısınma yapıyoruz temizlikten öncede yapılması gerekiyor diyorlar. Ani hareket olmuş seninki dinlen bugünSilerken oldu yukarıya uzanırken. Aniden hit diye..
sorma ya nolucak halimiz böyleAnnemin beli ağrıyor korona mıyım ki diyor. Bi akrabanın öyle olmuş da bel ve bacak ağrısı
Benim annem aynıAnnemin beli ağrıyor korona mıyım ki diyor. Bi akrabanın öyle olmuş da bel ve bacak ağrısı
canımm inşaAllahda geçirmezsin ben çok şükür hafif geçirdim ama psikolojisi yettiAy valla herkes panik oldu koronadan sonra zaten bi. Hapsırıyosun herkes aynı anda sana bakıyor. Sesın kısılıyo noldu hastamısın yoksaaaaaadıe bı baslıyorlar yemın ederım bırakın koronayı normal grıp bile geçirmedim daha
Zaten 3 4 ay öncesine kadar kimse grip olmuyordu dikkat ettiniz mi? Çocuklar falan hiç hastalık geçirmediler. Şimdi ama herkes hasta garip bir durumAy valla herkes panik oldu koronadan sonra zaten bi. Hapsırıyosun herkes aynı anda sana bakıyor. Sesın kısılıyo noldu hastamısın yoksaaaaaadıe bı baslıyorlar yemın ederım bırakın koronayı normal grıp bile geçirmedim daha
Evet aynen. Şimdide salgın var diyorlar ama aşıdan sonra olustu dıyenler de var. Kafamız allak bullak vallaZaten 3 4 ay öncesine kadar kimse grip olmuyordu dikkat ettiniz mi? Çocuklar falan hiç hastalık geçirmediler. Şimdi ama herkes hasta garip bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?