D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Ah be cnm herkes kendi derdine düştü su sira, bide yaz geldi ya millet tatil modu na girdi, valla kendi adıma Habire yatıyorum miğdem kötü hala
Daha duzelemedın mi balım yaa. Normal mi peki bu kadar cok olması gorusemz olduk dua arkadaslarımı özledimmmmmmm

Ah be cnm herkes kendi derdine düştü su sira, bide yaz geldi ya millet tatil modu na girdi, valla kendi adıma Habire yatıyorum miğdem kötü hala
Evet canım yaz geldi, bir de herkes evde sıkıldı artık kendilerini dışarı tatile attılar galiba.
12-15 haftaya kadar devam edebiliyormuş canım öyle duymuştum doktor ilaç vermedi mi? bir arkadaşımda çok kötüydü ona ilaç vermiş doktoru öyle yavaş yavaş düzeldi

Daha duzelemedın mi balım yaa. Normal mi peki bu kadar cok olması gorusemz olduk dua arkadaslarımı özledimmmmmmm
Normal cnm arada hafifliyor kuran falan okuyorum cok takılmıyorum bildirimlere falan bakıp çıkıyorum. 12 den sonra geçer diyolar bekliyorum sabırla

Ilac kullanıyorum cnm hafifletti cok şükür ama tamamen geçmedi malesef. En azından çorba patates haslamasi makarna yemeye basladim, ilk günler hic bisey yiyemedim, yemeyince daha da kötü olmuştum

burcusami

Canım valla Allah razı olsun yunus Emre yi tavsıye etmıstın ya dun gece açtım izlemek ıcın 1.bölümden 5 bölüm izledim nasıl guzel nasıl guzel yaa suan 6. Bölümü actım ev ısı duruyor da bı yandan ama kalkamıyorum basından

Daha ileriki bölümlerini izle asik olursun cnm ben oğlum olursa galiba adını yunus Emre koyucam o kadar cok etkilendim ki, hele ilahi ve zikir sahneleri insanin içini titretiyor..

Daha ileriki bölümlerini izle asik olursun cnm ben oğlum olursa galiba adını yunus Emre koyucam o kadar cok etkilendim ki, hele ilahi ve zikir sahneleri insanin içini titretiyor..
Benımde kardesımın adı emre ama tabı afacan
Şey fakrettım beşir yıne hakkını vermıs durmadan kapı dinliyor (Kasım)

Benımde kardesımın adı emre ama tabı afacan
Şey fakrettım beşir yıne hakkını vermıs durmadan kapı dinliyor (Kasım)
Onu da duydum bi yanim korkmuyor değil emreler fena olurmuş ay sorma cnm biz eşimle izlerken sinir krizine girerdi esim onu izlerken

Onu da duydum bi yanim korkmuyor değil emreler fena olurmuş ay sorma cnm biz eşimle izlerken sinir krizine girerdi esim onu izlerken
Sorma ya tam akısına kapılıyorum dızının bunun kapi dinlediğini gorunce aklıma öhüm öhüm öksürükleri, aşkı memnu da ki halleri gelıyor

Sorma ya tam akısına kapılıyorum dızının bunun kapi dinlediğini gorunce aklıma öhüm öhüm öksürükleri, aşkı memnu da ki halleri gelıyor
Demi aynı tarz hareketler ya o kadar eğitim almış sözde, boşuna demiyor tapduk emre şeytan hem mekkede hem tekkede diye gerçekten öyle, insanın icinde olucak bazi şeyler..

Demi aynı tarz hareketler ya o kadar eğitim almış sözde, boşuna demiyor tapduk emre şeytan hem mekkede hem tekkede diye gerçekten öyle, insanın icinde olucak bazi şeyler..
Daha ılk bolumlerdeyım, sonraki bölümlerde hala aynımı bilmiyorum ama yunus emreye karsı bır kıskançlığı var gıbı bendr hos bulmadım. Hem zikir cekıyor hem derviş ama masallah kapı dınleme haset etme hersey mevcut arkadasta beşir işte

Malesef hep aynı cnm dizinin sonunda bile o kadar diyeyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…