- 2 Ağustos 2013
- 35.680
- 109.972
- 798
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Merhaba canım, c life kullandığım için mi gecikti ? Yoksa böyle nir sorun daha önce varmıydı. Ben de kullanıyorumda şuan daJel nasıl ve ne için kullanılıyormuş canım. Hiç duymamıştım ben. Clife geçtiğimiz ay kullandım 3 aya tamamlıcaktım ama reglim yine gecikme yapıp malesef tarlusal falan kullanarak zorla getirtebildiğim için daha fazla uzatmak istemedim doktor takibine başladım bende femera ve klomen kullanıyorum şimdi
Yok canım benim düzensizlik sorunum vardı zaten clife kaynaklı değil. Vesilen olsun inşallahMerhaba canım, c life kullandığım için mi gecikti ? Yoksa böyle nir sorun daha önce varmıydı. Ben de kullanıyorumda şuan da
Amin canım benim rabbim kavuştursun mucizelerimiziYok canım benim düzensizlik sorunum vardı zaten clife kaynaklı değil. Vesilen olsun inşallah
Amin canım inşallah pkomu var sende deAmin canım benim rabbim kavuştursun mucizelerimizi
Yok canım ben de pko eşimde yfak sorumlar var ben de yine de kullanıyorum işte c life ı her aya tutanacak bir şey bulmazsam kafayı yicem yoksaAmin canım inşallah pkomu var sende de
Canımm tedavi görmeyide dene bir istersenYok canım ben de pko eşimde yfak sorumlar var ben de yine de kullanıyorum işte c life ı her aya tutanacak bir şey bulmazsam kafayı yicem yoksa.. Bu arada şimdi gördüm hamilesinnn çoook sevindimm hayırlı olsunnn neler yaptın bu ay ?
Birde çatlatma iğnesini olduğum gün corasprine başladım. Onuda 2 sağlıksız gebeliğim vardı kanımında koyu olduğundan şüphem vardı doktora sordum kullan faydası olur zararı olmaz dedi belki onunda faydası olabilirCanımm tedavi görmeyide dene bir isterseneşin de bol bol keçi boynuzu pekmezi yiyebilir faydası olur Allahın izniyle
Ben geçen ay dediğim gibi clife eşim arı sütü bal polen karışımı kullandı. 1 aylık bunlar sonra adet olunca ara verdiğim tedaviye başladım tekrardan yumurta takibi ve çatlatma iğnesi. Eşimde bildiğimiz bir problem yok ama o her gün hemen hemen keçi boynuzu pekmeİ yedi. Nasip oldu çok şükür tedavimden haric bu ay sağlıklı beslendim bol salata yedim her yemeğin yanında koca tabak su çok içtim belki onların da faydası vardır. Biliyorsun yumueta sağlığı için bunlarda çok önemli
Teşekkür ederim canımBirde çatlatma iğnesini olduğum gün corasprine başladım. Onuda 2 sağlıksız gebeliğim vardı kanımında koyu olduğundan şüphem vardı doktora sordum kullan faydası olur zararı olmaz dedi belki onunda faydası olabilirKelebekkB
Amin canım sağolasın rabbim her isteyene nasip etsinTeşekkür ederim canımAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsinnn
Bende Bildiğin gibi kelebeğim sen nasılsınKızlar nasılsınız
İyiyim bende canım kızlarda gelir sohbet ederiz diye düşündüm. Bildirim gitmeyince kimse görmüyorBende Bildiğin gibi kelebeğim sen nasılsın
Valla buyuk umutlarla acmıstımİyiyim bende canım kızlarda gelir sohbet ederiz diye düşündüm. Bildirim gitmeyince kimse görmüyor
Ah be cnm herkes kendi derdine düştü su sira, bide yaz geldi ya millet tatil modu na girdi, valla kendi adıma Habire yatıyorum miğdem kötü halaValla buyuk umutlarla acmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?