- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Anlıyorum o kadar büyük hatimler kuruyorsun ki rabbim razı olsun ne muradın varsa versin inşallah her zaman duamdasin kuzumHanı evden cıkmazsın ya dualarımız sizinle bolumu benım ıcın oyle oldubaska ana baslıklara katılamıyorum
Ayy aynen ya. Sultan Ahmette gezen turist gibiyimAlışkanlık yaptı bizeyabancılık çekiyoruz buralarda
Allah iyiliğini versinAyy aynen ya. Sultan Ahmette gezen turist gibiyim
Tanımadığımız insanlara daha çok duamız geçiyor bence.Bu duaları duyunca elimden geldiğince bu duaları namazda isteyen tüm kardeşlerimizin duası aslında. Belki bizim sayede hiç tanimadigimiz insanlara da ulaşırız
Evet iyiki varlar mor menekşe mintimint ve Rana gerçekten grubu yönetmek de bir başarı ve takip etmek kurmak. Rabbim gönullerine göre hayırlısını nasip etsin inşallah.hayirli olanida gönullerine razı etsin.Anlıyorum o kadar büyük hatimler kuruyorsun ki rabbim razı olsun ne muradın varsa versin inşallah her zaman duamdasin kuzum
Amin canım inşallahEvet iyiki varlar mor menekşe mintimint ve Rana gerçekten grubu yönetmek de bir başarı ve takip etmek kurmak. Rabbim gönullerine göre hayırlısını nasip etsin inşallah.hayirli olanida gönullerine razı etsin.
Kız sen ne tatlısın yaEvet iyiki varlar mor menekşe mintimint ve Rana gerçekten grubu yönetmek de bir başarı ve takip etmek kurmak. Rabbim gönullerine göre hayırlısını nasip etsin inşallah.hayirli olanida gönullerine razı etsin.
Seni Allah var etti ve bizim duamız Rabbim seni bize yakınlaştıracak dost nasip ett dedik ve seni nasip etti. Ve mint ve ranayi ve sonrada diğer gruptaki arkadaşları. Vesselam canKız sen ne tatlısın yaben sızın ıcın varım benı sızler var ettınız
Seni Allah var etti ve bizim duamız Rabbim seni bize yakınlaştıracak dost nasip ett dedik ve seni nasip etti. Ve mint ve ranayi ve sonrada diğer gruptaki arkadaşları. Vesselam can
Bak demekki dualarımızı kabul oluyor yada olacak hep bir zamanı gelince gerçekleşiyor.Ne guzel Konustun.. Bende Allahım senın yolunda hayırlı ıslerle meşguliyet sağlayacak ıslerle karsılastır ve beni bu yola ılet dedim ve sızı buldum
Kesınlıkle.. Tevekkül etmeyi tam manasıyla bilmiyoruz. Halbuki bizim ne zmaan ıstedıgımiz degıl, Allahın ne zaman istediği onemlı.Bak demekki dualarımızı kabul oluyor yada olacak hep bir zamanı gelince gerçekleşiyor.
Oysaki biz sabırsız hemen olsun diyoruz
İyi yapmışsınMintimint @Ssevincli Yazarhanim @burcusami Life light M Morlale8 @zinciriye @karamelli001 @namaste21 @Asya89 @kristalbardak @Tospaagtd @mavikelebek34 F Feyzaanrr @arkadasimes kızlR gırgır yapalım dıe actım burayı çıt yok sızden valla yeni bir dua ıcın etıketlimıcem yanı
Ne sınavı. Gırdın mi pekı.. nasıl gectıİyi yapmışsınçok yoğundum canım sınavlarım vardı çok fazla aktif olamadım☺
Üniversite okuyorumda uzattım bitecek inşallah son sınavlarıma girdimNe sınavı. Gırdın mi pekı.. nasıl gectı
Noldu ablamm neyin varSelam herkese. Kızlar motivasyona ihtiyacım var birde dualarınızaMorrmeneksee toplanı verin gonuşak accuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?