- 2 Ağustos 2013
- 35.659
- 109.878
- 798
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Bugün de dünden daha iyi gibisweetgirlcandy canım bugün nasıl modun
Ayyy hadi gözün aydınAyy kızlar gunaydınnnn.. Sonunda hastalandım yaademekki neymiş soğan kürü mucızeymıs burcusami ağrısına da bir çözüm bulursam tamam
Saol çiçeğim yaAyyy hadi gözün aydın
Hadi gözün aydınAyy kızlar gunaydınnnn.. Sonunda hastalandım yaademekki neymiş soğan kürü mucızeymıs burcusami ağrısına da bir çözüm bulursam tamam
hadi gözün aydın bi gevşersin artık rahatlama gelir. Kız olsak bir dert olmasak ayrı dertAyy kızlar gunaydınnnn.. Sonunda hastalandım yaademekki neymiş soğan kürü mucızeymıs burcusami ağrısına da bir çözüm bulursam tamam
aminn canımGünaydın hayırlı sabahlar herkese rabbim nazardan kazadan beladan görülen görülmeyen tüm serlerden hepimizi korusun inşallah
DimiBugün de dünden daha iyi gibiMerkür Retrosundan bence bunlar
Hadi gözün aydın
Sağolun kızlarhadi gözün aydın bi gevşersin artık rahatlama gelir. Kız olsak bir dert olmasak ayrı dert
ağrı için ben evdeyken sıcak su torbası kullanıyorum birde bol bol su iç
Bizde hiç sevinmiyoruzSaol çiçeğim yahıc gordugume bu kdr sevinmemıstım
Yaa cok sevindim cnmAyy kızlar gunaydınnnn.. Sonunda hastalandım yaademekki neymiş soğan kürü mucızeymıs burcusami ağrısına da bir çözüm bulursam tamam
Demi gelmez olasaca geliyor her ayBizde hiç sevinmiyoruz
BiliyorumBizde hiç sevinmiyoruz
Arveles vazgecılmezım ztn ama zor oldum ya ilac kullanmaya da korkuyrmYaa cok sevindim cnmvalla arveles alıyorum ben hafifletiyor ayaklarima da sicak su koyarım istersen dene
Ben inanırım valla hep çıkıyor da Kuranda da geçiyor yıldızlar burçlar falanDimiönceden tvde derlerdi ya yok merkür şöyle olmuş jüpiterde bu olmuş aman ne saçma şey bunlar derdim ama doğru çıkıyor Hala da çok anladığım söylenilemez tabi
Ben baktırdım valla her şeyi söylüyor da ben çocuk dışında başka bir şey soramadımSağolun kızlar
Şu doğum haritasına baktırmak ıstıyrm bende. Cok meraklıyım astrolojiye ya
Valla ya günü de şaşmıyor hiçDemi gelmez olasaca geliyor her ay
Gunahı yok demı onun Yıldızname mi günahtıBen baktırdım valla her şeyi söylüyor da ben çocuk dışında başka bir şey soramadım
Yine hüsran diyorum ben görünceBizde hiç sevinmiyoruz
Ay sorma bende rüyamda adet oldum azcik geliyordu lanet olasica bozuldu düzenim diye üzüldümArveles vazgecılmezım ztn ama zor oldum ya ilac kullanmaya da korkuyrmneyse oldum gerısı bos suan
Ayy bende merak ediyorum yaaaGunahı yok demı onun Yıldızname mi günahtıaydınlatın kızlar benı. Bırde kıme baktırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?