- 18 Kasım 2015
- 13.537
- 16.966
- 298
- 35
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Ah keşke görebilsek ben cok sıkıntılar yaşadım ama cok şükür çoğunu astikAmin canım inşaAllah. Ben evli tanıdıklarımdan da duyuyorum gerçekten dediğin gibi aile ve eş arasında iyi köprü kurması gerekiyor. Bunu keşke evlenmeden önce görebilsek bilebilsek bazıları imzayı attıktan sonra hemen ailesinin tarafına geçiyor süreçtir vs. deniliyor ama düzelmiyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Eşini ezdirmeyen o mesafeyi koruyabiliyor zaten ama yinede eşler arasında sıkıntı olmayıp üçüncü kişiler yüzünden olması da can sıkıcı. Evlenirken bir kişiye evet diyoruz bir bakıyoruz karşımızda aile.Ah keşke görebilsek ben cok sıkıntılar yaşadım ama cok şükür çoğunu astikaslında temel sebep su erkekler evlenince ailesini bırakamıyor bırakmaktan kastim silip atsın değil elbet ama biraz mesafe koymali. Eşini ezdirmemeli kimseye
En kötüsü de o zaten cnm bi sıkıntın yok ama ailesi yüzünden sıkıntı yaşıyorsun. Biz mesela görümcem yüzünden kac kez boşanma noktasına geldik. Suan cok şükür onunla mesafeyi koydu eşim cok rahatiz.. Ah ah malesef ailesiyle evleniyorsun..Eşini ezdirmeyen o mesafeyi koruyabiliyor zaten ama yinede eşler arasında sıkıntı olmayıp üçüncü kişiler yüzünden olması da can sıkıcı. Evlenirken bir kişiye evet diyoruz bir bakıyoruz karşımızda aile.
Aynen valla Allahtan kendi iş yerimiz çıktım bi dolaştım geldimİşteyken hiç çekilmiyor ya evde olsan alırsın kahveni içersin, dram film izlersin. İşte öyle bir imkan yok oturup saatin geçmesini bekliyoruz anca
Bende en fazla kendime kahve yapıyorum işteAynen valla Allahtan kendi iş yerimiz çıktım bi dolaştım geldim
Şuan hislerime tercüman oldunKızlar bu sebepsiz yere huzursuzluk çoğu kişide mi var yoksa bende mi bişeyler yolunda gitmiyor.Taki bu pandemi başlayana kadar cıvıl cıvıldım o gün bu gün iflah olmadım ya,çok huzursuzum
Aynen kuzum bilmiyorum vallaha sanki üzerimde ya büyü yada çok büyük bi nazar var. Ben sadece eskisi gibi neşemi özledim. Evimize giren para zerresine kadar helal, eşimde bende evde namaz kuran dua için gayretimizi ediyoruz. Çok şükür borç vs yok,ama iflah olmuyoruz. Paramız helal olduğu halde bişe alsam hayrını görmüyorum. İnan ki kuruşuna kadar canı çıkıyor adamın ama anlamadım neden neŞuan hislerime tercüman oldunaynııı durumdayım 1 saat iyiysem kalan 6 7 saat iç sıkıntısı ıle geciyor..
O kdr dua okuyorum baskallarıda dua edıyor ama gecmıyor ya
Bıraksalar saatlerce sebepsız yere ağlarım..
Ben hıc ağlayamayan bır ınsanım.
Nazara olan ınancım bugun bınkat daha arttı. Bugun bı yazılar okudum nazarla ilgili.Aynen kuzum bilmiyorum vallaha sanki üzerimde ya büyü yada çok büyük bi nazar var. Ben sadece eskisi gibi neşemi özledim. Evimize giren para zerresine kadar helal, eşimde bende evde namaz kuran dua için gayretimizi ediyoruz. Çok şükür borç vs yok,ama iflah olmuyoruz. Paramız helal olduğu halde bişe alsam hayrını görmüyorum. İnan ki kuruşuna kadar canı çıkıyor adamın ama anlamadım neden ne
Yeminle zikirmatikle uyuyup uyanıyorum anlamıyorumNazara olan ınancım bugun bınkat daha arttı. Bugun bı yazılar okudum nazarla ilgili.
Hadısler fılan cıdden etkıısı o kdr buyukkı ben son derece ınanıyorum artık. Bızım koruma duası arastırıp gunluk okumamız lazım. Aslında ayetel kürsi fılan okuyoruz o koruma duasıdır mesela ama anlamıyorum ben üstümüzde ki bu ağır ve olumsuz enerji gecmek bilmiyor.. O kdr da buralarda aktıfız durmadan okumalarla haşır neşiriz..
mavikelebek34 dedıgıde büyük oranda etkıledı cok dogru pandemı varya insanları ruhsal olarak cokk olumsuz etkıledı ya sıkıldık bunaldık hep evdeyız hıcbır etkınlık yok sosyal hayat yok amannn
Ya varya sanki her gün aynı. Çalıştığım halde ben bunları yapmamış mıydım diyorum. Sürekli ev iş arasında olmak bile o kadar rutin ki. Her Allah'ın günü aynı şeyleri yaşıyorumNazara olan ınancım bugun bınkat daha arttı. Bugun bı yazılar okudum nazarla ilgili.
Hadısler fılan cıdden etkıısı o kdr buyukkı ben son derece ınanıyorum artık. Bızım koruma duası arastırıp gunluk okumamız lazım. Aslında ayetel kürsi fılan okuyoruz o koruma duasıdır mesela ama anlamıyorum ben üstümüzde ki bu ağır ve olumsuz enerji gecmek bilmiyor.. O kdr da buralarda aktıfız durmadan okumalarla haşır neşiriz..
mavikelebek34 dedıgıde büyük oranda etkıledı cok dogru pandemı varya insanları ruhsal olarak cokk olumsuz etkıledı ya sıkıldık bunaldık hep evdeyız hıcbır etkınlık yok sosyal hayat yok amannn
Bende calısıyordum ramazandan once ayrıldım.Ya varya sanki her gün aynı. Çalıştığım halde ben bunları yapmamış mıydım diyorum. Sürekli ev iş arasında olmak bile o kadar rutin ki. Her Allah'ın günü aynı şeyleri yaşıyorum
Günaydın hayırlı sabahlar canımGünaydın kızlar herkese hayırlı Sabahlar
Günaydın kızlar herkese hayırlı Sabahlar
Günaydın kızlaaaar
Ayy kızlar gunaydınnnn.. Sonunda hastalandım yaaGünaydın hayırlı sabahlar herkese rabbim nazardan kazadan beladan görülen görülmeyen tüm serlerden hepimizi korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?