- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Yaptım Bakısıyoruz şuan..Yaptın mi soğan kürü cnm
Yaptım Bakısıyoruz şuan..
Aa unuttum ben onu ama gece yatarken yıne ıcıcem sıkarım mutlakaLimon katmadan icme cnm bak gerçekten aliyor tadını
Valla ben Arada içiyorum alıştım tadına artikAa unuttum ben onu ama gece yatarken yıne ıcıcem sıkarım mutlaka
Koca 1 su bardagı aldımda annem sacmalama bı anda o kdr ıcılırmı dıe durdurduben olayımda artık valla cezve cevze ıcmeye razıyım
TamamValla ben Arada içiyorum alıştım tadına artikilik olsun cnm bide limon kat inan daha kolay oluyo ıcmesı
İnş çabuk etki eder cnm rahatlarsinTamambakalım ne kdr surede etkısını gostercek bır sabah bır aksam ıceyım burdan yazarım kac gunde etkı ettıgını.
İnsallah yaİnş çabuk etki eder cnm rahatlarsin
Canım instagram kullanıyorsan bir gebenin günlüğünde adet söktürücü masaj var. Yapanlar hemen olduk diyorlar bi dene istersenKızlar valla patlıyacağım artık..
Yaklasık 2 aydır belkı 2.5 ay oldu dusunun ya fettah grubunu kurmadan once hastalanmıstım..
Hala olamadım ve asırı derece bas agrısı yapıyor Vallahı bıldım bileli duzensız kafayı yicem artık.
Doktora gittim herhangi bır kıst fılan cıkmadı sadece söktürücü verdı ben onunda faydasını goremedım.
Yani patlıcak gıbıyım boyle sinirli agresif ve asırı derece bir baş agrısı asırı sıcaklamapapatya fılan ictım yok sökmüyor napım bırsey soyleyın kızlarr, kafam çatlıyor
Adaçayı suan evde yok ama soğan kürüne devamMorrmeneksee canım soğan kürünü düzenli yap birde adaçayıda etkili diye biliyorum içebiliyorsan onuda iç
Masaj oldugunu sımdı duydum hemen girip bi bakıyım.Canım instagram kullanıyorsan bir gebenin günlüğünde adet söktürücü masaj var. Yapanlar hemen olduk diyorlar bi dene istersen
Aynen canım ayy bende cok streslı bir yapım var VallahıBirde stres yapma streste etkiliyor
haha bende öyle biliyor musun bak bir kaç gün geciksin hemen stres yaparım evli olunca kendimi düşünemiyorumAynen canım ayy bende cok streslı bir yapım var Vallahıelimde deıl
Sende bekardın demihaha bende öyle biliyor musun bak bir kaç gün geciksin hemen stres yaparım evli olunca kendimi düşünemiyorum
İnşAllah nasıp kısmetAynen canım bende bekarım inşaAllah bir gün bizde o gruplara katılırız bilgilerimizi paylaşırız
Bende çok istiyorumİnşAllah nasıp kısmet
Cok ıstıyrm sevincimi burda paylasmayı Vallahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?