- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.881
dp de britney midnight varmı ki ya ben sorduğumda yok demişlerdi :44:ben brıtney mıdnıght denedım gecen ılk cook yoğundu hatta cook hoşuma gıttı. yanı dusunun ıtatlı icınde sankı kırmızı meyve var gıbı bı eksılıkte hıssedıyosunuz. ama uzerımde kalıcılığı en fazla 2 saat oldu o yuzden almaktan vazgectımsuanda magnetızm kullanıyorum mısssss gıbı kokuyo hatta bı kac kısı ısmını sordu dp de favorı olan coğu kokuyu denedım bana sorabılırsınız
teşekkür ederim cvp için canım gidip sorucam..
peki bana çikolata kokan bir parfüm önebilirmisiniz kızlar ama kesinlikle şeker koksun istemiyorum şekerli kokular başımı ağrıtıyor fena şekildesadece çikolata kokan ve ya çikolata kokusunu andıran bir parfüm biliyormusunuz dp'den alabileceğim ..??
Merak ettiğim parfümlerin bazılarına baktım sonunda.. Addict fena değil ama ben öyle çok çok sevdim diyemiycem. Pek tercih edebileceğim bir koku değil.. Coco mademoiselle belki ileriki yaşlarımda kullanabileceğim bir parfüm ama şu an için onu da düşünmüyorum.. Gloria da değişik bir koku. acı badem kokuyo tam. ama pek ısınamadım ona da, hoşuma gitmedi.. Wish'e baktım ağır bir şeker kokusu pek tarzım değil o da benim.. Magnetism fena değildi ama karamel gibi kokuyodu. Ben pek şekerli kokuları sevmiyorum ona karar verdim. Bi zaman sonra başımı ağrıtıp midemi bulandırıyo çünkü.. Sonuç olarak şu ana kadar kış için aradığım parfümü bulamadım henüz. Kokular çok karışmasın diye şimdilik bu kadarına baktım daha sonra geri kalanlarına da bakacağım. Gene yorumlarımı yazarım
ck euporia dene yada chanel chanc
jadore tam senin aradığın gibi hem şekerli değil hem de çok baharatlı değil, ben dün bileğime sıkmıştım hala kokuyor
The one'a bakabilrsin canım. Çikolata kokusu değil ama bana biraz çikolatayı andırıyor kokusu. Aklıma bu geldi şimdilik
ya bu 212 sexy çok güzel de uçtu gitti sanki saat 1 gibi sürmüşlerdi koluma şu an o kadar az ki...
daha kalıcı ama boğmayan bir koku yok mu önerebileceğiniz yoksa gittiğimde 212 sexyi alıcam çok da güzel durmuştu tenimde keşke uçmasaydı
ben bugün gittim d&p alsancakta öyle bir kampanya yokmuş bana da erkek arkadaşımın kuzeni söylemişti o karşıyaka çarşı'dan almış öyle demişti ve dün almışlar akşam üstü. karşıyakaya gideceğim. 212 sexy en çok yakışan koku oldu tenime. o kadar çok yakıştı ki oradaki kız da bayıldı tam tenimle uyum sağladı. ama gidip karşıyakadan alıcam sonuçta kampanyalısı varken neden pahalısını alayım ki di mi
ya cnm bence dp de öyle bi kampanya yok, dp nin zaten öyle pek kampanyaları olmuyo pek.. büyük boy parfümle 2 deo alırsan sanırım bitane 30 luk veriyolar ama oda kendi tercihleri oluyo yani sen seçemiyosun..zaten bitane 50 ml olan 13 tl ikitanesini 18 e vericeklerini sanmıyorum..belki kuzenin bargello demiş olabilir.. orada bir alana bir bedavası var onun kokularıda çok güzel ben yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum..ama dp de kullanıyorum, karışık yani
Ben de 212 sexy aldım,severek kullanıyorum.Ama ağır bir koku.Yani gece için uygun.
Gündüz kullanacağın,sıktığın zaman herkesin soracağı,hafif,kalıcı,ferah 1 parfüm arıyorsan G9 al.(Givenchy Absolutely Irresistible)
Bu parfümü beğenmeyen yok.
ben de sordum tekrar tekrar dp olduğuna emin misin diye ama eminim dedi gerçi bana bunu söyleyen erkek arkadaşım, onun kuzeni almış.erkeklerin aklı biraz havada olur, karıştırmış olabilir.eğer yanlış bilgi verdiysem çok özür dilerim ben de öyle biliyorum gerçekten tatlım.peki dpden mi memnunsun bargellodan mı?
çok teşekkür ederim tatlım ben dediğin parfüme kesin bakacağım.çok da merak ettim kokusunu.212 sexy çok güzel ama akşama kadar geçti ya sanırım orjinalinden almak gerek =) çok teşekkürler ben aldığımda tekrar haber veririm neyi seçtiğimiii
ilk defa açık parfüm alacağım annem çok kızıyo sağlık bilmemne diye ama alacağım yani içim yanıyo çok para verirken... hem dp sağlık bakanlığından falan da onaylıymış sanırım bir sürü belge var duvarlarında... o yüzden güveniyorum dpye ben hiç kullanmadım ama güveniyorum işte =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?