D&P açık parfüm kullananlar

dp de britney midnight varmı ki ya ben sorduğumda yok demişlerdi :44:

The one'a bakabilrsin canım. Çikolata kokusu değil ama bana biraz çikolatayı andırıyor kokusu. Aklıma bu geldi şimdilik

ck euporia dene yada chanel chanc

Bir türlü yolum düşemedi D&P ye
Oysa ki Glow' umu hemen istiyorummmmm
Ama araya bayram girecek galiba

Bu arada kızlarr D&P Lacoste Pour Femme nasıl? Kalıcı mı ve orjinali gibi mi?:26:

ben de alıcam d&p çoook tavsiye etmişsiniz çok özendim hem içim de acıyordu hep parfümlere yüzlerce lira bayılmaya... artık çakallık yapıcam bende
ama bana şöyle güzel bir koku önerseniz d&pde hoş olan.
gidince salak gibi bakmıyım satan bayanın suratına
şekerli bir koku olmasın erkek arkadaşım hiç sevmiyo şekerli kokuları. bir de çok baharatlı olmasın.
hafif ama kalıcı olsun, güzel olsun.
(gaşlı ossun, gözlü ossun, döşü gıllı ossun diyesim geldi )

yardımınızı bekliyorumm kızlarr öpüyorummm

ben bugün gittim d&p alsancakta öyle bir kampanya yokmuş bana da erkek arkadaşımın kuzeni söylemişti o karşıyaka çarşı'dan almış öyle demişti ve dün almışlar akşam üstü. karşıyakaya gideceğim. 212 sexy en çok yakışan koku oldu tenime. o kadar çok yakıştı ki oradaki kız da bayıldı tam tenimle uyum sağladı. ama gidip karşıyakadan alıcam sonuçta kampanyalısı varken neden pahalısını alayım ki di mi

ya bu 212 sexy çok güzel de uçtu gitti sanki saat 1 gibi sürmüşlerdi koluma şu an o kadar az ki...
daha kalıcı ama boğmayan bir koku yok mu önerebileceğiniz yoksa gittiğimde 212 sexyi alıcam çok da güzel durmuştu tenimde keşke uçmasaydı

Ben de 212 sexy aldım,severek kullanıyorum.Ama ağır bir koku.Yani gece için uygun.
Gündüz kullanacağın,sıktığın zaman herkesin soracağı,hafif,kalıcı,ferah 1 parfüm arıyorsan G9 al.(Givenchy Absolutely Irresistible)
Bu parfümü beğenmeyen yok.

ya cnm bence dp de öyle bi kampanya yok, dp nin zaten öyle pek kampanyaları olmuyo pek.. büyük boy parfümle 2 deo alırsan sanırım bitane 30 luk veriyolar ama oda kendi tercihleri oluyo yani sen seçemiyosun..zaten bitane 50 ml olan 13 tl ikitanesini 18 e vericeklerini sanmıyorum..belki kuzenin bargello demiş olabilir.. orada bir alana bir bedavası var onun kokularıda çok güzel ben yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum..ama dp de kullanıyorum, karışık yani

bende escada collection aldım kış için
muhteşem öyle güzel ve kalıcı ki
amor amoru kokladım ama pek beğenmedim benim tarzım değil
britney spears fantasy de çok güzeldi
lolita liftte çok kalıcı ve buram buram kokuyo ama ben sıkıldım o kokudan baydı çünkü

kızlar yardımm
değişik bi parfüm kullanmak istiyorum bulamıyorum bitürlü.. Dp de oryantal, tatlı tavsiyeniz hangilerii???
givenchy absolutely irresistible aldım dp den ama eve gelince beğenmedim .((
şu kokular nasıl dp de kalıcı mı esmer tene gidermi???

burberry charme
armani gio
armani she
noa (bu ne kokusu acaba)
the one
miracle
magnetism

ben de sordum tekrar tekrar dp olduğuna emin misin diye ama eminim dedi gerçi bana bunu söyleyen erkek arkadaşım, onun kuzeni almış.erkeklerin aklı biraz havada olur, karıştırmış olabilir.eğer yanlış bilgi verdiysem çok özür dilerim ben de öyle biliyorum gerçekten tatlım.peki dpden mi memnunsun bargellodan mı?

çok teşekkür ederim tatlım ben dediğin parfüme kesin bakacağım.çok da merak ettim kokusunu.212 sexy çok güzel ama akşama kadar geçti ya sanırım orjinalinden almak gerek =) çok teşekkürler ben aldığımda tekrar haber veririm neyi seçtiğimiii

ilk defa açık parfüm alacağım annem çok kızıyo sağlık bilmemne diye ama alacağım yani içim yanıyo çok para verirken... hem dp sağlık bakanlığından falan da onaylıymış sanırım bir sürü belge var duvarlarında... o yüzden güveniyorum dpye ben hiç kullanmadım ama güveniyorum işte =)

Rica ederim canım.
Parfümü alırsan kullandıktan sonra yorumunu merak ediyorum.
D&p açık parfümler içinde en iyilerinden biri.
Sağlık bakanlığı onaylı olması önemli tabi.
Ve kokuları gayet kalıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…