D&P açık parfüm kullananlar

beyaz tenlilerde gucci rush öneririmm,kış kokusu hemde,,,ha birde lancome hypnose buda çok güzel

Son düzenleme:
Kızlar merak ettiğim kışlık parfümler şunlar:
allure
angel
coco mademoiselle
magnetism
alien
organza
addict
gloria
coco
omnia
Bu parfümler hakkında bilgi verir misiniz. Ne tarz kokular??

Son düzenleme:
bende magnetism
ck euphoria (doğru mu yazdım bilmiyorum)
212 sexy
bakmayı düşünüyorum.heralde çalışanlarda tavsiye ederler bi iki.bi şekilde bulurum alıcam bişey.eğer beğenip alırsam yazarım buraya..

Kızlar merak ettiğim kışlık parfümler şunlar:
allure
angel
coco mademoiselle
magnetism
alien
organza
addict
gloria
coco
omnia
Bu parfümler hakkında bilgi verir misiniz. Ne tarz kokular??

angelı sevmiyorum ben çok ağır geliyor bana..
magnetismi denemiştim o baya güzel..hatta denedikten sonra bir mağazaya girmiştim ordaki diğer müşteriler ay çok güzel bir parfüm koktu diye söyleniyorlardı..
gloriayı da denedim beğenmedim kurabiye kokusu şekerli bir kokuydu diye hatırlıyorum ama tabii ki kokuyu kullanınca güzel olup olmadığı daha iyi anlaşılır..
coco mademoiselleyı da beğenmemiştim..

teşekkür ederimmm

kızlar dün dp den
hipnotic denedim.... evt çok tarz bi koku durdukçada güzelleşti ama benim tarzım bi koku değil.. hipnotic fanatiklerini anlıyorum.. ama şöyle bişeyde var bu koku da sanki ya vazgeçilmez yada nefret edilir gibi geldi bana.. net bi koku yani..

sonracıma dg sexy çikolata diye bi koku varmış onu sordum o lift olarakda geçiyo dedi ve bana liftti denetti lift te bildiğin çikolatalı kurabiye tarzında bi koku böyle kekimsi tatlımsı çikolatamsı bişey hoştu yaniii

ve asıl bomba parfüm addict di
dior addict denedim
resmen başımı döndürdü
müthiş bi kokuuuu, tarz bi koku ağır ve kalıcı bi koku, ağır ve kalıcı koku arayanlar denemeli..bütün gece geçmedi bileğimden.. kesinlikle baş döndüren bi parfümmm

geçen sene kullandım addicti athena dan almıştım.Bana salep gibi kokuyorsun demişlerdi ama ben çok sevmiştim =))

geçen sene kullandım addicti athena dan almıştım.Bana salep gibi kokuyorsun demişlerdi ama ben çok sevmiştim =))

Ben de addicti merak ediyorum yani orijinalini hiç denemedim ama d&p'de kokladım ilk başta çok ağır ve keskin bir koku geldi burnuma çok sonra hoş bir kokuya dönüştü. Athena'nınki nasıl onu merak ettim yani alkol kokusu falan gelmesini istemiyorum ben d&p'deki biraz öyleydi benm denediğim. Öyle değilse athenadan almayı düşünebilirim

dp'de ki addict orjinalinin yanından geçmez kızlar
bende tam bir addict hastasıyım
bu kokuyu david walker'da da d&p'de de denedim
resmen alkol kokuyor

dün gittim değiştirdim d12 çok beğendim kızada söyledim allahım yarabbim salak kadın bana d21 vermiş artık dahada değiştiremem neyseki verdiği koku fena değil güzel gibi:)

insanın bütün gün okadar kafası dönüyorki gelen gidenden bende bazen yanlış parfüm veriyorum htta bayanlara erkek parfümü bile verdiğim oluyor bazen ! akşamına yada ertesi gününe getiriorlar değiştiriorum hemen.
zaten d12 ve d21 ikiside az çok aynı kokular çünkü d12 dkny red delicious d21 dkny be delicious .

Merak ettiğim parfümlerin bazılarına baktım sonunda.. Addict fena değil ama ben öyle çok çok sevdim diyemiycem. Pek tercih edebileceğim bir koku değil.. Coco mademoiselle belki ileriki yaşlarımda kullanabileceğim bir parfüm ama şu an için onu da düşünmüyorum.. Gloria da değişik bir koku. acı badem kokuyo tam. ama pek ısınamadım ona da, hoşuma gitmedi.. Wish'e baktım ağır bir şeker kokusu pek tarzım değil o da benim.. Magnetism fena değildi ama karamel gibi kokuyodu. Ben pek şekerli kokuları sevmiyorum ona karar verdim. Bi zaman sonra başımı ağrıtıp midemi bulandırıyo çünkü.. Sonuç olarak şu ana kadar kış için aradığım parfümü bulamadım henüz. Kokular çok karışmasın diye şimdilik bu kadarına baktım daha sonra geri kalanlarına da bakacağım. Gene yorumlarımı yazarım

Canım 9. sayfada parfümlerin kodları var istediğin parfüme oradan bakabilrsin. Jasmin noir'i göremedim ben ama yeni gelen bikaç kokunun kodu yok sanırım burada. Sen gene de d&p'ye gidip bir sor

teşekkür ederim cvp için canım gidip sorucam..
peki bana çikolata kokan bir parfüm önebilirmisiniz kızlar ama kesinlikle şeker koksun istemiyorum şekerli kokular başımı ağrıtıyor fena şekilde sadece çikolata kokan ve ya çikolata kokusunu andıran bir parfüm biliyormusunuz dp'den alabileceğim ..??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…