- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.861
Ben de beyaz tenliyim ve ben de hafif olmayan, etkili bi parfüm arıyorumm. Yardım edin bizee arkadaşlaarr
Kızlar merak ettiğim kışlık parfümler şunlar:
allure
angel
coco mademoiselle
magnetism
alien
organza
addict
gloria
coco
omnia
Bu parfümler hakkında bilgi verir misiniz. Ne tarz kokular??
bende magnetism
ck euphoria (doğru mu yazdım bilmiyorum)
212 sexy
bakmayı düşünüyorum.heralde çalışanlarda tavsiye ederler bi iki.bi şekilde bulurum alıcam bişey.eğer beğenip alırsam yazarım buraya..
angelı sevmiyorum ben çok ağır geliyor bana..
magnetismi denemiştim o baya güzel..hatta denedikten sonra bir mağazaya girmiştim ordaki diğer müşteriler ay çok güzel bir parfüm koktu diye söyleniyorlardı..
gloriayı da denedim beğenmedim kurabiye kokusu şekerli bir kokuydu diye hatırlıyorum ama tabii ki kokuyu kullanınca güzel olup olmadığı daha iyi anlaşılır..
coco mademoiselleyı da beğenmemiştim..
rica ederim..sen alınca senin de yorumlarını beklerim :)) :13:teşekkür ederimmm
Cuma günü glow almayı düşünüyorum ben de. D&P den aldığım ilk parfüm olacak.
Bakalım kokular ne kadar benziyor
rica ederim..sen alınca senin de yorumlarını beklerim :)) :13:
glow ? bu kokuyu ilk defa duydum ? nosu kaç ?:26:
kızlar dün dp den
hipnotic denedim.... evt çok tarz bi koku durdukçada güzelleşti ama benim tarzım bi koku değil.. hipnotic fanatiklerini anlıyorum.. ama şöyle bişeyde var bu koku da sanki ya vazgeçilmez yada nefret edilir gibi geldi bana.. net bi koku yani..
sonracıma dg sexy çikolata diye bi koku varmış onu sordum o lift olarakda geçiyo dedi ve bana liftti denetti lift te bildiğin çikolatalı kurabiye tarzında bi koku böyle kekimsi tatlımsı çikolatamsı bişey hoştu yaniii
ve asıl bomba parfüm addict di
dior addict denedim
resmen başımı döndürdü
müthiş bi kokuuuu, tarz bi koku ağır ve kalıcı bi koku, ağır ve kalıcı koku arayanlar denemeli..bütün gece geçmedi bileğimden.. kesinlikle baş döndüren bi parfümmm
geçen sene kullandım addicti athena dan almıştım.Bana salep gibi kokuyorsun demişlerdi ama ben çok sevmiştim =))
dün gittim değiştirdim d12 çok beğendim kızada söyledim allahım yarabbim salak kadın bana d21 vermiş artık dahada değiştiremem neyseki verdiği koku fena değil güzel gibi:)
Canım 9. sayfada parfümlerin kodları var istediğin parfüme oradan bakabilrsin. Jasmin noir'i göremedim ben ama yeni gelen bikaç kokunun kodu yok sanırım burada. Sen gene de d&p'ye gidip bir sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?