• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Dolce Gabbana Light Blue yu tavsiye edebilirim yazlık koku olarak.Eğer ilgilenirseniz elimde hiç açılmamış bir kutu var.Resimde de görebilirsiniz jelatini dahi üzerinde.100 ml.Yurtdışından gelme.Özelden ulaşabilirsiniz bana.

ben yeni üye olduğum için özel mesaj atamaıyorum yoksa bende bakmak isterim..

bu arada dkny be delicious nasıl?

kizlar miss dior cherie yi tavsiye ederim bayanssulusmile
yeni aldim dpden, cok güzel bi kokuymus

burayi okuyarak escada collection ve hypnotik denedim, ikiside cok ama cok agir kokular.
benim tarzim degilmis anladim.

ya bende bilmiyordum tesadüfen biri boş şişelerini verirken gördüm 0,50 de düşüyolarmış yenisinden şişe başına.. bende atıyordum hep..iyi oldu yani hihoyyyt

hiç açık parfüm almadım şu ana kadar
notaları hiç uyuşmuyor kokuların sahte olduğu belli oluyor

kendinde hic denemediysen nasil yorumda bulunuyorsun ki?
arada muhakkak bi fark vardir, cünkü fiyatta cok ucuk bi fark var
benim dpden aldigim pardümlerin orjinali sise basi degeri 100-150 milyondan asagi degil
onun kalitesiyle dpden aldigin 10 milyonluk kokunun kalitesi ayni olur mu?
elbette degil.

bende de var 2 tane boş şişesi atmadım duruyor öyle..
ama 50 kuruş için de aman ne bileyim sempatiksalakcinni

ya 50 kuruşundanda değil aslında ama şişeler birikiyor ve atılıyor mesela ben smells good dan alırım çoğunlukla ve genelde bi 100 lük bide çantama 30 luk alırım orada 1 tl düşüyolar bazen annemin kuzenminde şişeleri oluyor bikaçtane birden götürüyorum kafadan iniyo, hem sonuçta atıyorum zaten evde bissürü şişe var..dp den de çok sık alışım yok ama sürekli alıp bitirenlerde vardır... bide her kokunun deosunu yapsalar süper olucaktazemuszemus

bende de var 2 tane boş şişesi atmadım duruyor öyle..
ama 50 kuruş için de aman ne bileyim sempatiksalakcinni

canım para için değil ki, bedavaya alsalar bile götürür geri veririm..
çöpe atılınca ziyan oluyor ,iade edince en azından değerlendiriyorlar şişeyi, geri dönüşümü oluyor..bizim oralarda cam atıklar için geri dönüşüm kutuları yok..bu çevre bilincini kazanmak gerek..keşke herkes duyarlı olsa..ben mühendisim bu konulara yabancı değilim , belki de o yüzden bu kadar duyarlıyım..

blackpoint açık parfüm kullanan var mı arkadaşlar dpnin sitesinde gördüm yan sanayi gibi bişi heralde benm bulunduğum yere en yakın blackpoint bayisi var ama tereddüt ediyorum acaba aynı mıdır kokuları??????????

Back