• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Flower by kenzo,kenzo amour indian holi ve Lolita Lempckia mıydı neydi bunlar dpde var mı?
Varsa kodlarını verir msniz?
Ha bide Lolita nasıl bir koku kurabiye gibi diyolar ama?

Flower by kenzo,kenzo amour indian holi ve Lolita Lempckia mıydı neydi bunlar dpde var mı?
Varsa kodlarını verir msniz?
Ha bide Lolita nasıl bir koku kurabiye gibi diyolar ama?

kodlarını bilmiorum ama var cnm yazdıkların.
lolita lift kurabiye kokusu gibi.ben beyaz tenlileere daha çok yakıştryrm bu kokuyu ama.daha kalıcı oluyo onlardda..

D&P den memnunum..İlk Sexy Grafitti kullanmıştım,sonra Lolita Lift...En son da uzun bir dönem Ralp Lauren kullandım. Şimdi değişiklik istiyorum ama kararsızım. Açık tenliyim yani buğdaya yakın. 22 yaşındayım... Daha çok çiçeksi meyve kokularını tercih ediyorum. Tavsiye edebileceğiniz d&p parfümlerinden var mı kızlar? Baymayacak bir koku,sertte olmayacak,ağır da gelmeyecek..Lolita bana biraz ağır gelmişti.. Bir de bir kaç kişide denk geldim, sanki şekerli sakız gibi kokuyorlar,gidip soramadım parfümünüz ne diye.var mı bildiğiniz böyle bir parfüm?

evet şekerli sakız dp de candy
koduda c24 canım
büyük ihtimalle budur
sonra ben burberry weekend i çok seviyorum büyük ihtimal biliyosundur
bide escadanın tüm kokuları güzel bakabilirsin

D&P den memnunum..İlk Sexy Grafitti kullanmıştım,sonra Lolita Lift...En son da uzun bir dönem Ralp Lauren kullandım. Şimdi değişiklik istiyorum ama kararsızım. Açık tenliyim yani buğdaya yakın. 22 yaşındayım... Daha çok çiçeksi meyve kokularını tercih ediyorum. Tavsiye edebileceğiniz d&p parfümlerinden var mı kızlar? Baymayacak bir koku,sertte olmayacak,ağır da gelmeyecek..Lolita bana biraz ağır gelmişti.. Bir de bir kaç kişide denk geldim, sanki şekerli sakız gibi kokuyorlar,gidip soramadım parfümünüz ne diye.var mı bildiğiniz böyle bir parfüm?

be delicious bakabilirsin,hemde yaza uygun bi koku.

bende t2 yi tavsiye edebilirim sana hem yaza uygun böyle ferah ferah bi kokudur , hemde bence yaşınada uygun cnm

Teşekkür ederim kızlar.Tavsiyeleriniz üzerine hepsini deneyeceğim ama Tommygirl olabilir diye düşünüyorum kokusunu bildiğim için yada dönüp dolaşıp yine ralph alcam :) Candy'nin kokusunu biliyorum şekerli bir koku ama ağırlaşıp bayıyo insanı. Benim dediğim sanki Şıpsevdi sakızı vardı ya onlar gibi tatlı bi koku

Son düzenleme:
Back