- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #1.421
ya şu dp de hala bvlgari jasmin noir yok değilmi ?? çıldıricimmm benneyaptımki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Flower by kenzo,kenzo amour indian holi ve Lolita Lempckia mıydı neydi bunlar dpde var mı?
Varsa kodlarını verir msniz?
Ha bide Lolita nasıl bir koku kurabiye gibi diyolar ama?
D&P den memnunum..İlk Sexy Grafitti kullanmıştım,sonra Lolita Lift...En son da uzun bir dönem Ralp Lauren kullandım. Şimdi değişiklik istiyorum ama kararsızım. Açık tenliyim yani buğdaya yakın. 22 yaşındayım... Daha çok çiçeksi meyve kokularını tercih ediyorum. Tavsiye edebileceğiniz d&p parfümlerinden var mı kızlar? Baymayacak bir koku,sertte olmayacak,ağır da gelmeyecek..Lolita bana biraz ağır gelmişti.. Bir de bir kaç kişide denk geldim, sanki şekerli sakız gibi kokuyorlar,gidip soramadım parfümünüz ne diye.var mı bildiğiniz böyle bir parfüm?
D&P den memnunum..İlk Sexy Grafitti kullanmıştım,sonra Lolita Lift...En son da uzun bir dönem Ralp Lauren kullandım. Şimdi değişiklik istiyorum ama kararsızım. Açık tenliyim yani buğdaya yakın. 22 yaşındayım... Daha çok çiçeksi meyve kokularını tercih ediyorum. Tavsiye edebileceğiniz d&p parfümlerinden var mı kızlar? Baymayacak bir koku,sertte olmayacak,ağır da gelmeyecek..Lolita bana biraz ağır gelmişti.. Bir de bir kaç kişide denk geldim, sanki şekerli sakız gibi kokuyorlar,gidip soramadım parfümünüz ne diye.var mı bildiğiniz böyle bir parfüm?
kızlar bisküvi gibi kokan parfüm hangisi ?
tşk ler önerin için peki hangi markada en güzeli d&p de iyi mi?
kızlar bisküvi gibi kokan parfüm hangisi ?
lolita lift cnm.ama bu sıcaklarda ben pek önermiyorum bu kokuyu.daha çok sonbahar kokusu bu bence.