• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

kızlar açık parfümlerdeki asıl oyun esanstır. esans ı ne kadar fazla koyarsa o kadar kalıcık artıyor.ben dp den kullandım çok kalıcı değil.arkadaşım parfüm dükkanında çalıştı bana candy i hazırladı esans ı boldan boldan koymuştu orjinalden farksız gibi oldu:) o yüzden esans ı fazla kolay bi yerden alın derim benboshayallersmile

kızlar açık parfümlerdeki asıl oyun esanstır. esans ı ne kadar fazla koyarsa o kadar kalıcık artıyor.ben dp den kullandım çok kalıcı değil.arkadaşım parfüm dükkanında çalıştı bana candy i hazırladı esans ı boldan boldan koymuştu orjinalden farksız gibi oldu:) o yüzden esans ı fazla kolay bi yerden alın derim benboshayallersmile

açık parfüm öyle yanınızda hazırlanacak kadar basit bişey mi ben anlamadımbilmiyorumkismile
bilinen markalarda üretim tesislerinde üretilir mağazalarda sadece şişe halinde vardır satıcı da en fazla şişeden şişeye aktarır ama siz hangi marka aldınız nasıl hazırlandı merak ettimohaoldumsmile

kızlar dün aldım bende dp'den. Davidoff / Cool Water aldım kokusu çok hoşuma gitti..
ilk sürüldüğünde limon gibi koktu pek cazip gelmedi hemen almadım o yüzden. biraz dolaştım sonra gidip aldım :) durunca güzelleşti ve kalıcı bir koku tavsiye ederim

gerçek kokulara cok yakın olmasalarda içlerinde güzel olanları da yok değill gerceklerine o kadar para veremem diyeler için gayet güzel bende bir zamanlar sexy graffiti denemiştim güzeldi..ama simdiki parfümüm lancome hypnose la kıyaslayamam tabiki debayanssulusmile

Dolce Gabbana Light Blue yu tavsiye edebilirim yazlık koku olarak.Eğer ilgilenirseniz elimde hiç açılmamış bir kutu var.Resimde de görebilirsiniz jelatini dahi üzerinde.100 ml.Yurtdışından gelme.Özelden ulaşabilirsiniz bana.

Eklentiler

• $31072010693.jpg
    $31072010693.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 74
2 yıldır Lolita kullanıyorum okuldakiler artık nerde bi kurabiye veya yasemin gibi kokular alınca benim ordan geçtiğimi anlıyolar opuyorumnanaktan
Sonra 212 ye geçtim onuda beğendiler ama ben sevmedim lolita süper bayanssulusmile
Annemi de aLıştırdım oda Tommy Girl aldı gerçekten çok güzel ferah ferah bi temizlik kokusu geliyor
Sınıf arkadaşımda almıştı Tommy yi D&P den onda da aynı çok güzel kokuyodu
D&P vazgeçiLmez bayanssulusmile

Senelerce d&p'den ralph lauren aldım kullandım. gerçekten kokusuna aşığım!
ama son zamanlar bozdular sanki, gaz yağı gibi kokmaya başladı..
Geçen gün Davidoff aldım o da süper gerçekten. kalıcılığından da memnunum çok fresh bi koku..

Tommy girl çok biliniyor ve seviliyor ama ben sevemedim :1ninca: içimi baydı..

Back