D&P açık parfüm kullananlar

Kızlar dün DP de Black XS ve Britney Spears Fantasy denedim ikiside çok güseldi bayıldımm... Britney'in fantasy orjinali nasıl bilmiyorum ama DP deki koku çok güseldi.. Black XS nin orjinalini biliyorum, çok güsel taklit etmişler çok benziyo.
ikiside tatlı seksi kokular. black xs çok güsel ama pek kalıcı diil tazelemek gerekiyor.
Britney spears fantasy çok kalıcı ve koku etrafa yayılıyo sen gitmeden kokun gidio.
Bide Gloria yı denedim ama beğendim mi beğenmedim mi bi karar veremedim. Çok koku denedim çünkü tekrar denemem gerekicek:)
Daha önce very irresistable denemiştim o da çok kalıcı ve güseldi. Etrafa kokuyu güsel dağıtıo..

Black XS orjinal kullananlar o kadar para vermesine gerek yok. DP deki çok başarılı taklit. Hatta flormar ın Kırmızı şişedeki parfümüde Black Xs nin aynısıymış ve çok kalıcıymış. 12 saat kalıcılık garantisi veriliyomuş. duyunca içeriğine baktım hemen, black xs ve flormar kırmızı şişedekinin içeriği birebir aynı. ne eksiği ne fazlası var. alkisalkisalkis

canım yazdığın 3 parfümde kış parfümüü

ben britney spears fantasy kışın kullandımm çok güzell aynıı dediğin gibii kıyafetlerim hiç çıkmazdı kokusuu
kaç kişiii sorduu parfümünüz ne diye
yaza ağır gelebilirr
kan aldırıyordumm hemşire sorduuu
birde mobilyacıda satıcıı kızz sorduuuu

kızlar bilen var mı aranızda d&p guerlain l instant magic üretiyor mu? Hastayım bu kokuya ama orjinali nerdeyse 300 tl oldu alamıyorum...:sm_confused: Şöyle yazlık hafif bişeyler önerir misiniz gidince koklıyım....cevap verenlere tesekkür ederim şimdiden....

Eşim alırdı genelde parfümlerimi orjinal ama bu ara pas geçiyo :))
Geçenlerde bende DP'den alayım bari dedim ama o kadar çeşit içinde seçemedim doğrusu.Aklıma daha önce orjinalini kullandıklarımdan wish geldi .Hadi o olsun dedim aldım.Ama eşim her nedense beğenmedi.Orjinali gibi değil bu diyor devamlı.

Orjinallerden Dawidof Cool Water,Burberry Clasic, Jean Poul (Korseli kadın şişeli olanı),Dune, Promess, vss.. kullandım.Ama şimdi hangisinin DP versiyonunu alsam bilemedim.Buğday tenliyim bende fikri olan varmı?

Şilan hiçbiri tam benzemiyor,eğer ki eşinin koku alma duyusu benim gibi ise anlayacaktır mutlaka.Ben aradaki farkı hemen anlıyorum mesela.Çok benzeyenleri var onlar idare eder ancak bildiğim kadarıyla Davidoff,Burbery classic,Promess benziyormuş,ama bazı kokuları hiç benzemiyor...Jean Paul,Dune yapamamışlar mesela...Orjinal bu kadar pahalı olmasa keşke...

şilan bugday tenliysen ve dpden alacaksan içlerinden burbeery clasic almanı tavsiye ederim..diğerlerinden istediğin verimi alamazsın çnkü..bide nacizane bi tavsiye,en küçük boyundan al ki,beğenmezsen en azından paran boşuna gitmesin.

kızlarrrrrrrrrrr,,britney spears fantasy yaz için çokmu ağır olur acaba?? aklım kaldı parfümde nasıl bi koku tarif edersenz sevnrm...:))

Teşekkür ederim.Evet eşim anlıyor ama ben anlamıyorum aradaki farkı.Bariz farklı diyor.Aldım diye kullanıyorum ama eşimin yanında sürmüyorum artık :))

zaten aklımdakilerden biri de buydu sanırım bu ayda Burberyy alacağım teşekkürler.

burberry lerin içinde en güseli hangisi weekend ,classic, london bi çeişidi daha vardı sanırım..
şimdi hani normalde piyasada taklitleri oluyo ; sarı ekose desenli olan classic olanı oluyor değil mi ?
çünkü ben bi tek onun kokusunu biliyorum o da çok güsel..

Son düzenleme:
burberry lerin içinde en güseli hangisi weekend ,classic, london bi çeişidi daha vardı sanırım..
şimdi hani normalde piyasada taklitleri oluyo ; sarı ekose desenli olan classic olanı oluyor değil mi ?

evet sarı ekose desenli clasic oluo..london çicek kokusu beni çok baymıştı ağır bi çicek kokusu ama dpdeki taklidi bence güzel değil.orjinali daha güzelmiş..sen weekendle clssc arasında bi tercih yap bence canm.
mesajtan sonra gttm dp ye kenzolara baktm canm,,clasic olanı yaz için çok agır bi koku,ama kış için harika olur.weekndle çicek kokusu yine..artık zevkine göre bi seçim yaparsn canm..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.Evet eşim anlıyor ama ben anlamıyorum aradaki farkı.Bariz farklı diyor.Aldım diye kullanıyorum ama eşimin yanında sürmüyorum artık :))

Ben de anlıyorum taklit parfümü hemen:))) Basit kokuyor...En azından eşinin sevdiği parfümü orjinal al,diğerlerini hevesini geçene kadar taklit kullanırsın.Bir kere kullandığım parfümümün d&p olanını aldım,eski sevgilime koklattım,bak bu dolumu ne kadar benziyor değil mi dedim,aslında anlamamıştı önce,ben söyleyince ne kadar kötü kokuyor sürme şunu bi daha dedi bilmiyorumkismile Taklit şeylerden hoşlanmıyorlar beyler fazla...Çıkardığım sonuç bu...

hmm saol caNIM, classiği beğeniyorum ama yaz için ağır kaçar haklısın..weekende de bakim o zaman mercii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…