- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.381
bi dene bakalim canim, ben cok begeniyorum ama zevk meselesi tabi ki :)
canım bu koku ekşimsi mi ? nasıl birşey?
armani code 'ye baktım güzel bir koku olabilir ancak hiç kalıcı olmadı benim tenimde 20 dakika kaldı sadece bileğimde hemen uçtu denediğim gün çok sıcak birgündü kendimden bile acizdim nerdeyse :1rolleyes:ve bu koku beni baydı ya başım döndü niye bilmiyorum ayrıyeten lolita lempicka ve lancome hypnose de denedim ama çok ağır geldi o sıcakta çekemedim ama harika çekici kokular ikiside harika ama yaza uygun değil benim fikrimce ama lolita lempicka daha ağır ..veeeee dkny be delicious aldım ..keşke 100 ml alsaydım okdar güzel bir parfümki çok hoşuma gitti çok beğendim parfümümü buldum bukdar yumuşak bukadar tatlı ve spor bir koku yok sanırım çok beğendim çokk bayanssulusmile gidip gidip kokluyorum şişesini özlüyorum o kokuyu her an delikafadulden
armani code 'ye baktım güzel bir koku olabilir ancak hiç kalıcı olmadı benim tenimde 20 dakika kaldı sadece bileğimde hemen uçtu denediğim gün çok sıcak birgündü kendimden bile acizdim nerdeyse :1rolleyes:ve bu koku beni baydı ya başım döndü niye bilmiyorum ayrıyeten lolita lempicka ve lancome hypnose de denedim ama çok ağır geldi o sıcakta çekemedim ama harika çekici kokular ikiside harika ama yaza uygun değil benim fikrimce ama lolita lempicka daha ağır ..veeeee dkny be delicious aldım ..keşke 100 ml alsaydım okdar güzel bir parfümki çok hoşuma gitti çok beğendim parfümümü buldum bukdar yumuşak bukadar tatlı ve spor bir koku yok sanırım çok beğendim çokk bayanssulusmile gidip gidip kokluyorum şişesini özlüyorum o kokuyu her an delikafadulden
yeşil elma kokusu cnm be delicious..yaza giden en gzl kokulardan birisi bence.meyve çicek karışımı ama baskın meyve tabi.ama baymayan çok fresh bi koku..canım bu koku ekşimsi mi ? nasıl birşey?
kokusu uctu mu? hadi ya. garip. gerci ben d&p degil "same" markasini kullaniyorum, bende cok kalici. haklisin biraz agir bi koku, yazin günlük kullanmaya uygun degil
ama bence cok cekici bi koku ve gece cikarken sürmeye cok uygun. demistim ya zevk meselesi...
dkny kokusu bendede var, bende cok seviyorum, yaza uygun hafif bi koku
ama sexy bi koku degil bence :))
canım bu koku ekşimsi mi ? nasıl birşey?
yalniz canim dnky cesit cesit parfümü var, sende ki hangisi?
elma kokulusu mu? bende hem elmalisi var bide "same"den aldigim bi tane var ama o hangisi bilmiyorum, ikiside cok güzel gerci
bende d&p den armoniyi kullsnıyorum çook hoş
cnm bu armoni mi armanimi :):) armani mania varmı dp de kullananlar varmı acaba???
bende armani mania yı merak ediyorum ya nasıl bi koku acaba..denemem lazımmm
dp de var armani mania.çicek sınıfı kokusu.çokta özelliği olan bi koku değil bence.hafif yazlık bi koku.
bende armani mania yı merak ediyorum ya nasıl bi koku acaba..denemem lazımmm
dp de var armani mania.çicek sınıfı kokusu.çokta özelliği olan bi koku değil bence.hafif yazlık bi koku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?