D&P açık parfüm kullananlar

ha pardon birde fiyat sormuştun cnm , sanırım 5-6 lira bşeydi deolar.

e iyiymiş 5-6 lira normal deo gibi yani..benimde aklıma ilk noa gelmişti ama yinede bkaç bişey daha bakarım zaten her kokunun deosu yokmuş diye biliyorum..oyüzden olanlardan seçmek lazım..başka deo satan dolumcular biliomusun varmı?? birde yardımın ve bilgilerin için tşk ederim

rica ederim cnm , ama dp den başka bilmiyorum ben ..

yokmu bana yardımcı olacak kızlar perşembe günü alacam yardımcı olun lütfen :gitme:

Son düzenleme:

rush2 güzel bir koku çok hafifte değil ağırda değil çekici bir koku şekerli değil çiçeksi ama çok yoğun değil ben seviyorum o kokuyu günlük kullanıyorum fakat kullanıcısı çok daha farklı kokular arıyorum ..bayanssulusmile yardımcı olun lütfen noa kullanıyorum hoşuma gidiyor çok hafif temiz ve saf romantik kokan bir parfüm .. ben böyle çekici dikkat çekici kalıcı bir parfüm istiyorum çok şekerli olmasın fazla ağırda olmasın yaza uygun esmerim banada yardımcı olun lütfen bikaç öneride bulunun teşekürler şimdiden ...kalıcı olsun ama..

Son düzenleme:

armani code bi dene bence. benim kocamin aklini basindan aliyor :)

ben yurtdisinda kaldigim icin
ve burda artik escada collection satilmadigi icin, acik parfümde olmadigi icin
hic bilmiyorum kokusunu
ama merak ediyorum, trye gittigimde ilk deneyecegim parfümlerden biridir
zaten parfüm hastaligi var bende akannehir

yok yasemin kokusu ve vanilya kokusu agirlikli, birazda portakalkokusu var.
tam istedigin gibi yani, hem cicekli hem vanilyali :)

tam benlik istediğim gibi o zaman yarın ilk ona bakacam çok merak ettim kokusunu kaydirigubbakcemile5 ilgin için teşekürler.. yarın alayım kokuyla ilgili yorumumu söylerim inşallah çok beğenirim

Son düzenleme:

alışamadım çünkü ben klasik avon kullanıcısıım.r4 ve c22 arasında kararsız kalınca görevli arkadaş r4ün deosunun zaten bulunmadığını söyleyince bende zurunlu olarak c22 deo aldımm..ikiside güzel kokular..deo oldukça kalıcı.diğer deolar gibi uçup gitmedi kokuları a.s ben set aldım.100ml r4 deo c22 ve hediye olarak bay&bayan önerdiler ben bayanını aldı adını hatrlamıyorum :fena diil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…