- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.361
ha pardon birde fiyat sormuştun cnm , sanırım 5-6 lira bşeydi deolar.
e iyiymiş 5-6 lira normal deo gibi yani..benimde aklıma ilk noa gelmişti ama yinede bkaç bişey daha bakarım zaten her kokunun deosu yokmuş diye biliyorum..oyüzden olanlardan seçmek lazım..başka deo satan dolumcular biliomusun varmı?? birde yardımın ve bilgilerin için tşk ederim
Kızlar banada yardımcı olun ben şuan noa kullanıyorum hoşuma gidiyor çok hafif temiz ve saf romantik kokan bir parfüm .. ben böyle çekici dikkat çekici kalıcı etkileyici bir parfüm istiyorum çok şekerli olmasın fazla ağırda olmasın yaza uygun esmerim banada yardımcı olun lütfen bikaç öneride bulunun teşekürler şimdiden ...kalıcı olsun ama..
tommy'yi ben beğenmemiştim jadore da güzel de aslında çok çiçek kokusu o..bana hitap etmiyor..rush 2 nasıl bir koku şekerli mi çiçeksi mi?
sexy grafitiyi hep tavsiye ediyorum çok hoş..ben de farklı kokular arıyorum yaz için hafif şekerli de olabilir ne tavsiye edersniz?
rush2 güzel bir koku çok hafifte değil ağırda değil çekici bir koku şekerli değil çiçeksi ama çok yoğun değil ben seviyorum o kokuyu günlük kullanıyorum fakat kullanıcısı çok daha farklı kokular arıyorum ..bayanssulusmile yardımcı olun lütfen noa kullanıyorum hoşuma gidiyor çok hafif temiz ve saf romantik kokan bir parfüm .. ben böyle çekici kadınsı geçtimmi herkesin dikkatini çekecek çok dikkat çekici kalıcı etkileyici seksi bir parfüm istiyorum çok şekerli olmasın fazla ağırda olmasın yaza uygun esmerim banada yardımcı olun lütfen bikaç öneride bulunun teşekürler şimdiden ...kalıcı olsun ama..
armani code bi dene bence. benim kocamin aklini basindan aliyor :)
ben kokusunu bilmiyorum ama arkadaslar baska baslikta
escada collection önermislerdi. oda cekici bi kokuymus...
ama şekerli escada kokuları ben bakmıştım ona vanilyalı çiçeksi olanlar daha çok hoşuma gidiyor armani code şekerli değil dimi..:sinifsinif:
yok yasemin kokusu ve vanilya kokusu agirlikli, birazda portakalkokusu var.
tam istedigin gibi yani, hem cicekli hem vanilyali :)
arkadaşlar yaz kokusu arıyorum çok güzel olsun kalıcı olsun herkes de olmasın şekerli hiç olmasın
var mı böyle bir şey?bilmece gb oldu
bu arada kumralım açık tenliyim banada uysun.
kızlar dp de escada sexy graffiti varmı ?=
nasıl alışamadın cnm ya?? bende almak istiyorum stiklerden kullanıyorum normalde ama deo almak istiyorum dp de her parfümün deosu yokmuş çok satanların varmış benim kullandıklarımında yoktu ama onlara yakın olan tarzda alacağım..hem rahatsız edermi diye merak ediyorum parfümler çok yağlıya deolarda öylemi acaba?? bide nekadara aldın cnm fiyatı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?