• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

saol brangelina sempatiksalakcinni

amor amor benim en vazgecilmez kokumm opuyorumnanaktan
buram buram ask kokuyorum her zaman dahasi var mi :))

amor amor uda ben bilmiyorum sanırım tatlı sıcak bi kokuymuş ondan bakmadım hiç ben pek sevmiyorum ama noa için harika diyebilirim.. noa böyle yumuşak pudramsı ayrıcada çok kalıcı

lolita ve amor amor şimdiye kadar önerilerler.ikisinin kokusunu hiç bilmiyorum.D&P ye gidince bakıcam.bir de noa diye bir parfümden bahsediyorlar.onun hakkında bi fikrin var mı acaba?

lolita lift bahsediosan eger gzl bi koku böle kurabiye gibi ama bugday tenliysen kalıcı olcagını pek sanmıorum.beyaz tenlilerde daha kalıcı..noa temiz bi koku ama kullandıgn kokuları baz alırsan sana göre hafif bi koku kalır bence..
c17 cristobala bi bak cnm dpye gidince.hoş ve kalıcı bi kokudur...

lolita lift bahsediosan eger gzl bi koku böle kurabiye gibi ama bugday tenliysen kalıcı olcagını pek sanmıorum.beyaz tenlilerde daha kalıcı..noa temiz bi koku ama kullandıgn kokuları baz alırsan sana göre hafif bi koku kalır bence..
c17 cristobala bi bak cnm dpye gidince.hoş ve kalıcı bi kokudur...

sanırım bembeyazım ben. :))
lolita demişti biri açtığım başlıkta ama lift mi diye yazmamıştı.ben de lolita lempicka dedi heralde diye düşünmüştüm.
cristobal de eklendi bakıcaklarıma sağol. kaydirigubbakcemile2

sanırım bembeyazım ben. :))
lolita demişti biri açtığım başlıkta ama lift mi diye yazmamıştı.ben de lolita lempicka dedi heralde diye düşünmüştüm.
cristobal de eklendi bakıcaklarıma sağol. kaydirigubbakcemile2

ozman lolita lifte mutlka bak cnm..lempica çok gzl afrodiyzak bi koku ama belki agır bulabilirsin..rush2 de gzl bi koku temizlik hissi veren..naomi campll ve sensi yede bak bence...bayanssulusmile

ozman lolita lifte mutlka bak cnm..lempica çok gzl afrodiyzak bi koku ama belki agır bulabilirsin..rush2 de gzl bi koku temizlik hissi veren..naomi campll ve sensi yede bak bence...bayanssulusmile

hepsine bakarım.bir de şöyle birşey oluyor ben D&P ye gittiğimde 4ten fazla parfüm deneyemiyorum.yoksa kokular birbirine karışıyor ve aldığımı sandığım parfüm değil de tamamen başka bir parfüm alıyorum hehe.gucci rush ı alırken de böyle karışıklık olmuştu ama çok şükür benlik bi kokuymuş.

hepsine bakarım.bir de şöyle birşey oluyor ben D&P ye gittiğimde 4ten fazla parfüm deneyemiyorum.yoksa kokular birbirine karışıyor ve aldığımı sandığım parfüm değil de tamamen başka bir parfüm alıyorum hehe.gucci rush ı alırken de böyle karışıklık olmuştu ama çok şükür benlik bi kokuymuş.

banada öle oluor canm.ozman kokuları tam anlayabilmek için bras dolaşıp tekrar geliorum ben.yada kahve kokluorum daha ii oluyo...dp yazın aslında çok yaglı oluyor ama bazen dayanamayıp alıorum işte..

hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar. az evvel d&p ye gittim kuzenle ona lolita lift aldım 13tl ye.sonra dönüş yolunda black pointe uğradım kampanyası vardı.2 tane parfüm aldım 22 tl ye. biri kardeşime lolita lift diğeri de bana miss dior cherie.lolita lift hakikaten fırından yeni çıkmış kurabiye gibi kokuyor.kendim için de çok beğendim onu ama kardeşimle aynı parfümü kullanmayayım die miss cherie aldım.ona da bayıldım.tam aradığım yaz parfümüymüş böyle tatlı tatlı bi çilek mandalina kokusu geldi burnuma ilk kokladığımda.biraz bekleyince karamelimsi bi kokuya dönüşüyor.şekerli kokuları kullanmaya alışık biri için ideal bence.öyle sıcaklarda baymıcak gibi sanki.darısı sizin başınıza arkadaşlar.kaydirigubbakcemile2

böyle naomi campell gibi bi koku kaydirigubbakcemile3 şekrli biraz biraz vanilyamsı tatlı sıcak bi koku yani ama kesinlikle çok iyi kıvamı yani baymayan bayıltmayan bişey..

eevet doğrudr çünki vanilyalı bi koku olsun demiştim ama ağır olmasın demiştim :delphin: çok parfüm denediğim için hatırlayamıyorum bazen şakkıdışakkıdı

amor amor nasıl bir koku ?
yaz için şekerli baymayan bir koku veya başka tarz ne olabilir?
çiçek kokularını sevmediğime karar verdim, çiçek kokusu dışında birşey olabilir..

arkadaşlar yaz kokusu arıyorum çok güzel olsun kalıcı olsun herkes de olmasın şekerli hiç olmasın
var mı böyle bir şey?bilmece gb oldu:1:
bu arada kumralım açık tenliyim banada uysun.

Back