D&P açık parfüm kullananlar

Kızlar banada yardımcı olun ben şuan noa kullanıyorum hoşuma gidiyor çok hafif temiz ve saf romantik kokan bir parfüm .. ben böyle çekici kalıcı bir parfüm istiyorum çok şekerli olmasın fazla ağırda olmasın yaza uygun

Son düzenleme:
kızlar romance tavsiye ederim ama hemen karar vermeyn zamn geçtikçe güzelleşio jadore,rush2ve tommyde çok harikadırr yani bence. yıllardır vazgeçemediğim parfumlerim bunlardır kaydirigubbakcemile2

kızlar romance tavsiye ederim ama hemen karar vermeyn zamn geçtikçe güzelleşio jadore,rush2ve tommyde çok harikadırr yani bence. yıllardır vazgeçemediğim parfumlerim bunlardır kaydirigubbakcemile2
rush2 yi biliyorum evet çok güzel ama bilinen bir koku çok kişi kullanıyor artık jadoreyi beğenmedim ben tommye bakacam gittiğimde başka yardımcı olacak varmı :)

rush2 yi biliyorum evet çok güzel ama bilinen bir koku çok kişi kullanıyor artık jadoreyi beğenmedim ben tommye bakacam gittiğimde başka yardımcı olacak varmı :)
tommy'yi ben beğenmemiştim jadore da güzel de aslında çok çiçek kokusu o..bana hitap etmiyor..rush 2 nasıl bir koku şekerli mi çiçeksi mi?

sexy grafitiyi hep tavsiye ediyorum çok hoş..ben de farklı kokular arıyorum yaz için hafif şekerli de olabilir ne tavsiye edersniz?

çevremde tommye hayran olmayan yoktur onu söylim.rush 2çiçek kokusu ama baymıo hoş narin bi kokudur.romance da ferah ama limonlu değil tabi süper temizlik kokusudur

noa çok hafif, hypnose çok ağır, burberry herkeste var, lolita lift güzel ama tarzım değil,chanel chance de öyle... bir türlü bulamadım aradığım kokuyu akannehir

arkadaşlar ben cuma günü r4 ve c22(deo) aldım güzeller.. ama ben alışamadımm :sinifsinif:

nasıl alışamadın cnm ya?? bende almak istiyorum stiklerden kullanıyorum normalde ama deo almak istiyorum dp de her parfümün deosu yokmuş çok satanların varmış benim kullandıklarımında yoktu ama onlara yakın olan tarzda alacağım..hem rahatsız edermi diye merak ediyorum parfümler çok yağlıya deolarda öylemi acaba?? bide nekadara aldın cnm fiyatı nedir

angel çok ağır olur ya bu sıcaklarda.lisede nasıl kullanmışım hala aklım almıyor.geçenlerde d&p de koklayayım tekrar dedim ama yine çok ağır geldi.

cnm ben deosuylada kullanıyorum dp , şu ana kadar hiç bir zararını görmedim kullanabilirsin bence .

cnm çok tşk ederim bende kullanmak istiyorum ama daha önce hiç denemediğim için emin olmadım bitürlü...direk koltukaltına sıkıldığı için emin olamadım bedne hani dolum onlarda sonuçta..enkısa zamanda alayım..deolardan ne önerirsin mesela veya sen hangilerinden memnunsun.. bide fiyatı aklındamı normal deo fiyatları civarındamı acaba ??

anladım cnm ben uzun zamandır kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım , ama tabii tutupta koltuk altıma boca etmiyorum :)) biraz sık yeterli.

valla bu sıcak günlerde mümkün olduğu kadar hafif kokular kullanıyorum ben ,
kullandıklarım T2 tommy hillfiger ve N1 noa cnm . zevkine uyarsa bi bak istersen , ama yine sen dp de iyice bak başka beğeneceğin çok koku olacaktır eminim .yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…