- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.341
rush2 yi biliyorum evet çok güzel ama bilinen bir koku çok kişi kullanıyor artık jadoreyi beğenmedim ben tommye bakacam gittiğimde başka yardımcı olacak varmı :)kızlar romance tavsiye ederim ama hemen karar vermeyn zamn geçtikçe güzelleşio jadore,rush2ve tommyde çok harikadırr yani bence. yıllardır vazgeçemediğim parfumlerim bunlardır kaydirigubbakcemile2
tommy'yi ben beğenmemiştim jadore da güzel de aslında çok çiçek kokusu o..bana hitap etmiyor..rush 2 nasıl bir koku şekerli mi çiçeksi mi?
rush2 yi biliyorum evet çok güzel ama bilinen bir koku çok kişi kullanıyor artık jadoreyi beğenmedim ben tommye bakacam gittiğimde başka yardımcı olacak varmı :)
noa çok hafif, hypnose çok ağır, burberry herkeste var, lolita lift güzel ama tarzım değil,chanel chance de öyle... bir türlü bulamadım aradığım kokuyu akannehir
arkadaşlar ben cuma günü r4 ve c22(deo) aldım güzeller.. ama ben alışamadımm :sinifsinif:
ne tarz bi koku arıosun canm???
kızlar dp deki deodorantlardan kullananız varmı memnunmusunuz? bende almayı düşünüyorumda hiç denemedim daha?
şöyle hafif, ferah ama uçup gitmeyen bir koku bulsam fena olmaz. wish of love gibi mesela :ecrin_bebek:
wish of love u bilmiyorum ama bu sıcak günlerde , sana t2 yi önerebilirim cnm tommy hillfiger kokusudur , bi bak istersen yerimseniben
cnm ben deosuylada kullanıyorum dp , şu ana kadar hiç bir zararını görmedim kullanabilirsin bence .
cnm çok tşk ederim bende kullanmak istiyorum ama daha önce hiç denemediğim için emin olmadım bitürlü...direk koltukaltına sıkıldığı için emin olamadım bedne hani dolum onlarda sonuçta..enkısa zamanda alayım..deolardan ne önerirsin mesela veya sen hangilerinden memnunsun.. bide fiyatı aklındamı normal deo fiyatları civarındamı acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?