- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 436
- 398
- 37
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.321
lolita ve amor amor şimdiye kadar önerilerler.ikisinin kokusunu hiç bilmiyorum.D&P ye gidince bakıcam.bir de noa diye bir parfümden bahsediyorlar.onun hakkında bi fikrin var mı acaba?
lolita lift bahsediosan eger gzl bi koku böle kurabiye gibi ama bugday tenliysen kalıcı olcagını pek sanmıorum.beyaz tenlilerde daha kalıcı..noa temiz bi koku ama kullandıgn kokuları baz alırsan sana göre hafif bi koku kalır bence..
c17 cristobala bi bak cnm dpye gidince.hoş ve kalıcı bi kokudur...
sanırım bembeyazım ben. :))
lolita demişti biri açtığım başlıkta ama lift mi diye yazmamıştı.ben de lolita lempicka dedi heralde diye düşünmüştüm.
cristobal de eklendi bakıcaklarıma sağol. kaydirigubbakcemile2
ozman lolita lifte mutlka bak cnm..lempica çok gzl afrodiyzak bi koku ama belki agır bulabilirsin..rush2 de gzl bi koku temizlik hissi veren..naomi campll ve sensi yede bak bence...bayanssulusmile
hepsine bakarım.bir de şöyle birşey oluyor ben D&P ye gittiğimde 4ten fazla parfüm deneyemiyorum.yoksa kokular birbirine karışıyor ve aldığımı sandığım parfüm değil de tamamen başka bir parfüm alıyorum hehe.gucci rush ı alırken de böyle karışıklık olmuştu ama çok şükür benlik bi kokuymuş.
naomi campel çok güzel bi koku yaza uyarmı bilmiyorum ama kış için çok güzel ve tam bir esmer kokusu bana göre
banada denemişti kız ama hatırlamıyorum nasıl bi kokuydu :uhm::uhm:
böyle naomi campell gibi bi koku kaydirigubbakcemile3 şekrli biraz biraz vanilyamsı tatlı sıcak bi koku yani ama kesinlikle çok iyi kıvamı yani baymayan bayıltmayan bişey..
arkadaşlar yaz kokusu arıyorum çok güzel olsun kalıcı olsun herkes de olmasın şekerli hiç olmasın
var mı böyle bir şey?bilmece gb oldu
bu arada kumralım açık tenliyim banada uysun.
lolita lift bakabilirisn..
bu arada bu lolita lempicka değil di mi?
yalnız bu şekerli mi ben şekerli istemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?