D&P açık parfüm kullananlar

Chanel chance ağır bir koku değil ama çok eskidi baydı artık sanki. Bir ara yanımdan geçen herkeste bu kokuyu hissediyordum.
Bööğğkk yanii..

Chanel chance ağır bir koku değil ama çok eskidi baydı artık sanki. Bir ara yanımdan geçen herkeste bu kokuyu hissediyordum.
Bööğğkk yanii..

Evet bence de eskidi baydı artık ben de kullanıyodum ama sonra oda spreyi yaptım çok sıkıldım o kokudan kafamçokkarıştı

Mesela meyve kokularını seviyosan dkny be delicious var yeşil elma kokusu ben kullanmıştım ve herkes beğenirdi. Geçen gün de d&p'den pure poison aldım o da çiçek kokusu o da hoş geldi bana. Light blue'ya bakabilirsin yazlık fresh bi parfümdür o da

çok saol canım lolitanın yeni kokuları cıkmış onlarıda merak ediyorum light blue bir arkadaşım daha tavsiye etti ona da bakayım

lolitanın da parfümleri güzel oluyo ama bazısı ağır oluyo. Mesela d&p'nin kendi çıkarmış olduğu lolita lift diye bi parfümü var o da çok güzel kurabiye kokusu gibi ona da bakabilrsin canım
Light blue da çok güzel benim kaç senedir vazgeçemediğim bi parfüm ama orijinali çok daha güzel kokuyo d&p'deki biraz daha farklı ama gene de kullanıyorum :sm_confused:

arkadaşlar ben şekerli kokuları kullanıyorum genelde.escada collection,gucci rush ve gloria çok sevdiğim kokulardan.ama yazın çok ağır geldi bana bunlar.bana önerebileceğiniz yine tatlı ama ağır olmayan bi koku var mı?
böyle uçup gitmiycek ve akılda kalıcı bir koku istiyorum.

noa n1 kullanmaya başladım geçen çarşıda yanımdaki bayan cok güzel bi parfüm kokusu var flan demeye başladı nerden geliyo ya flan diyor yanındakine bağırarak. bende bileğimi uzattım kokladı harika bvir koku bu ne kullanıyorsunuz dedi söyledim.burdaki topikde görerek almışdım bu parfümü.iyikide almışım

amor amor ,kullabilirisn.şekerli ve yazlık bi koku..lacoste de olabilir ama agır kokulara alıştgn için çok hafif gelebilir bi koku sana..koku zevklerimz çok benziyomuş seninle.ben yazın escada collection u gayet rahat kullanıyorum aslında..

Ben D&P almadım hiç ama bende açık kullanıyorum. Daniel Bessi diye bir yerden alıyorum. Üstelik gayet güzel kampanyaları oluyor. Mesela bayadır 100cc lik şişe alıyorum ikinci şişeyi hediye ediyorlar o da 100 cclik. Ve sadece 32 TL ödeyip çıkıyorum. Parfümü çok sıktığım için bana en avantajlı bu yol geliyor. Bu arada J'adore kullanıyorum tavsiye ederim Her yere yazıyorum bıkmadan usanmadan n'apiyim harika bir koku

daniel bessi bana pek kalıccı gelmior.bikaç kere almştm ama.gerçi neden 1 alana 1 bedava kampanyaları hala devam edior onuda anlamış degilim.sonçta reklamsa amaç,yaptılar yani yapacakları kadar..biras şüpheli bi duurm:))
jadore güzl bi koku ama,çicek severler için en ideal koku hatta...

lolita ve amor amor şimdiye kadar önerilerler.ikisinin kokusunu hiç bilmiyorum.D&P ye gidince bakıcam.bir de noa diye bir parfümden bahsediyorlar.onun hakkında bi fikrin var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…