- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.301
Chanel chance ağır bir koku değil ama çok eskidi baydı artık sanki. Bir ara yanımdan geçen herkeste bu kokuyu hissediyordum.
Bööğğkk yanii..
Evet bence de eskidi baydı artık ben de kullanıyodum ama sonra oda spreyi yaptım çok sıkıldım o kokudan kafamçokkarıştı
Evet bence de eskidi baydı artık ben de kullanıyodum ama sonra oda spreyi yaptım çok sıkıldım o kokudan kafamçokkarıştı
haklısınız aslında hiç denemedim herkes de adını yazmış merak ettim peki şimdilerde d&p den hangi kokuları tavsiye edersiniz?
Ne tür kokulardan hoşlanırsın canım ona göre tavsiye edelim çiçek mi, meyve mi vs..?
çok saol canım lolitanın yeni kokuları cıkmış onlarıda merak ediyorum light blue bir arkadaşım daha tavsiye etti ona da bakayım
arkadaşlar ben şekerli kokuları kullanıyorum genelde.escada collection,gucci rush ve gloria çok sevdiğim kokulardan.ama yazın çok ağır geldi bana bunlar.bana önerebileceğiniz yine tatlı ama ağır olmayan bi koku var mı?
böyle uçup gitmiycek ve akılda kalıcı bir koku istiyorum.
Ben D&P almadım hiç ama bende açık kullanıyorum. Daniel Bessi diye bir yerden alıyorum. Üstelik gayet güzel kampanyaları oluyor. Mesela bayadır 100cc lik şişe alıyorum ikinci şişeyi hediye ediyorlar o da 100 cclik. Ve sadece 32 TL ödeyip çıkıyorum. Parfümü çok sıktığım için bana en avantajlı bu yol geliyor. Bu arada J'adore kullanıyorum tavsiye ederimHer yere yazıyorum bıkmadan usanmadan n'apiyim harika bir koku
iyi sevindimm :))
orjinalinin fiyati dudak ucuklatiyor, cokta merak ediyorum kokusunu
dpde almam lazim
amor amor ,kullabilirisn.şekerli ve yazlık bi koku..lacoste de olabilir ama agır kokulara alıştgn için çok hafif gelebilir bi koku sana..koku zevklerimz çok benziyomuş seninle.ben yazın escada collection u gayet rahat kullanıyorum aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?