D&P açık parfüm kullananlar

burda okumuştum noa little white dress die bi parfüm var avonun onu anımsatıo demşlerdi bende o parfümü hiç sevmemiştm açıkcası ekşimsi bi kokuydu .S
ben o kokuya benzetemedim noa yı , noa pudralı ve bebeksi bir koku..miss gibi bebek kokuyor :))) şu ana kadar hiç beğenmedim diyene rastlamadım noayı gerçi zevk meselesi..iddialı bir koku değil sadece..

ben de orjinal parfüme para yetiştiremeyince, bir deneyeyim diye d&p ye girmiştim..chanel chance çok çok kalıcı..tam anlamda birebir olmasa da gerçekten çok iyi..
sun da çok seviyorum ben, fakat d&p deki takliti cok basarısız..
hypnotic poison benim kış parfümüm, fakat d&p deki kokusu çok farklı.. cem parfümeri'yi bilenleriniz vardır, oradaki hypnotic poison cok daha kalıcı ve daha birebir..
bugun de eve gelirken, armani she aldım..kokusu iyi geldi..kalıcılıgı nasıl bilmiyorum..görücez.. : )

armani she cok aman aman kalıcı diil canım ama yazında dp dek kalıcı parfumler cok agır kacıyo..hafif parfumlerıde kalıcı yapsalar tam super olcakbayanssulusmile

Merhaba Kızlar ortam çok güzel sizler çok şekersiniz demekle başlamak istiyorum bikaç haftadır takip ediyordum sizlerin yorumlarınızı bende ona göre dün gittim d&p ye ve noa aldım (N1)hihoyyyt

Son düzenleme:
Channel candy , jean paul , sexsy graffity , bulgari ,kenzo by flower ... Kullandım süperrr en iyileri diyebilirimmm en çook satanlar bunlar daha var tabii baska begenilenler ...

Channel candy , jean paul , sexsy graffity , bulgari ,kenzo by flower ... Kullandım süperrr en iyileri diyebilirimmm en çook satanlar bunlar daha var tabii baska begenilenler ...

Eğer jean paul gaultierden bahsediyorsanız bence gerçeğine hiç benzemiyorr. Çoookk ama çoookkk kötüüü d&pdeki taklidi.:umursamaz:

Ben E11 kullanıyordum bitti tekrar almak için gittim ama bu sefer R10u beğendim Ralph Lourenmiş,
Mağazaya gittiğimde kalıcı ama çok baymayacak parfüm ne önerirsiniz malum yaz geldi yaz sıcağında ağır parfüm hoş olmuyor dedim görevli bayana
candy, lift ve jadore önerdi ama beğenmedim bi de escada magnetism var dedi denedim hoşuma gitti aldım
ama durdukça ve zaman geçtikçe garip bir koku olmaya başladı tenime gitmedi sanırım
tekrar gittim değiştirdim R10 aldım, iyi ki de değiştirmişim şu an kullandığım çok güzelmiş

Son düzenleme:
bugün bunu aldım I-1 Berenice ICEBERG TWICE
bi de S6 San Savador SALVADOR DALI, DALISSIME bunu
salvador daliyi daha önce kullanmıştım hafif yazlık harika bi koku
ıceberg de yeni keşvettim
mutlaka deneyin derim

canım bu R10 çiçeksi bir kokumu oluyor bende böyle iyi bir çiçeksi koku arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…