- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.281
evet canım yazın da kullanılabileceğini düşünüyorum hafif bir koku bence ,öyle çok şekerli boğucu bir kokusu yok , şeftalimsi bir koku ve temizlik hissi uyandırıyor insanda..yani öyle adı gibi çekici bir koku değil ama gayet güzel temiz bir koku..oda yaz kokusu mu canım
ben o kokuya benzetemedim noa yı , noa pudralı ve bebeksi bir koku..miss gibi bebek kokuyor :))) şu ana kadar hiç beğenmedim diyene rastlamadım noayı gerçi zevk meselesi..iddialı bir koku değil sadece..burda okumuştum noa little white dress die bi parfüm var avonun onu anımsatıo demşlerdi bende o parfümü hiç sevmemiştm açıkcası ekşimsi bi kokuydu .S
ben o kokuya benzetemedim noa yı , noa pudralı ve bebeksi bir koku..miss gibi bebek kokuyor :))) şu ana kadar hiç beğenmedim diyene rastlamadım noayı gerçi zevk meselesi..iddialı bir koku değil sadece..
Channel candy , jean paul , sexsy graffity , bulgari ,kenzo by flower ... Kullandım süperrr en iyileri diyebilirimmm en çook satanlar bunlar daha var tabii baska begenilenler ...
Eğer jean paul gaultierden bahsediyorsanız bence gerçeğine hiç benzemiyorr. Çoookk ama çoookkk kötüüü d&pdeki taklidi.:umursamaz:
Ben E11 kullanıyordum bitti tekrar almak için gittim ama bu sefer R10u beğendim Ralph Lourenmiş,
Mağazaya gittiğimde kalıcı ama çok baymayacak parfüm ne önerirsiniz malum yaz geldi yaz sıcağında ağır parfüm hoş olmuyor dedim görevli bayana
candy, lift ve jadore önerdi ama beğenmedim bi de escada magnetism var dedi denedim hoşuma gitti aldım
ama durdukça ve zaman geçtikçe garip bir koku olmaya başladı tenime gitmedi sanırım
tekrar gittim değiştirdim R10 aldım, iyi ki de değiştirmişim şu an kullandığım çok güzelmiş
canım bu R10 çiçeksi bir kokumu oluyor bende böyle iyi bir çiçeksi koku arıyorum
ben R9 kullanıorum ama bitti maalesef missss bayılıorum
d&p escada magnetism nasıl kızlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?