- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #1.241
canım sexy grafitti sarısınsan kalıcı olablır ben bugdayım ve hıc kalmıodu bnde seftali kokusudur ben pek begenmemıstım ucup gdıodu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar dp den Givenchy Absolutely Irresistible kullanan var mı nasıl acaba kokusu almayı düşünüorm da yardımcı olursanız sevinirm =)
Cevap yazan arkadaşlar teşekkür ederim. Evet sarışınım cildim ne yağlı ne kuru. O halde bir deneyeyim. J.Lo Glow u kimse kullanmadı sanırım. Ben Light Blue, Jadore ve Premier Jour kullanıyorum. Ama bu sıralar yine yeni bir arayış içindeyim.
bende çok merak ediorum dp deki orjinaline yakın mıa caba??
kızlar bugün d& ye gittim aklımdaki kokuları denedim.öncelikle gucci rush2 yi denedim çiçek kokusuydu bana göre bi koku değildi beğenmedim yani.escada sexy gragraffiti kokladım ilk notalar meyve ağırlıklıydı aradan 2 dk geçince şeker ve meyve karışımı oldu çok güsel koktu ilk başta tereddüt ettim ama sonradan harika kok meyve ve şeker kokusu sevelere şiddetle tavsiye ederim.lolita lempika vanilya ve çikolata karışımı bi koku ama yaz için çok ağır bi koku fena değildi.aldığım parfüm ise escada magnetizm bayanssulusmile ok hoşuma gitti böle nasıl desem daha öncede denemiştim durdukça hafifleşiyo şeker koksu yerine pudra kokusu geliyo burnuna çok sevdm kokumu yaaaa opuyorumnanaktan
dp de son fiyat durumu nedir arkadaşlar 30cc. ve 50 cc. lik olarak?