• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

bugün d&p ye gidip bi kaç koku denedim ve jayal kııklığınan uğradım burda bazı arkadaşlar çok güsel kokuyo falan diyince denemek istedim ama jhiç bana göre değilmiş kokuları.bulgari bildiğiniz oda spreyi gibi koku çok keskin bi kokusu var tek kelimeyle iğrençti.jadoru çok merak ediyodum oda hacı yağı gibi kokuyodu :bbo: escada magnetizimi çok beğendim hafif şekerli pudaramsı bi kokusu var tavsiye ederim yanni.bidahakine 212 sexy ve gucci rush2 denicem bakalım bunlar nasıl :))

Cevap yazan arkadaşlar teşekkür ederim. Evet sarışınım cildim ne yağlı ne kuru. O halde bir deneyeyim. J.Lo Glow u kimse kullanmadı sanırım. Ben Light Blue, Jadore ve Premier Jour kullanıyorum. Ama bu sıralar yine yeni bir arayış içindeyim.

Cevap yazan arkadaşlar teşekkür ederim. Evet sarışınım cildim ne yağlı ne kuru. O halde bir deneyeyim. J.Lo Glow u kimse kullanmadı sanırım. Ben Light Blue, Jadore ve Premier Jour kullanıyorum. Ama bu sıralar yine yeni bir arayış içindeyim.

cnm lolita lift deneyebilirsin..sarışın beyaz tenlilere daha gzl gidio bu koku..
bende bugn hpnose aldım yaz geldi ama yine dayanamadım...

anneler günü için anneme parfüm bakarken j.lo glow a baktım bana şekerli gibi geldi ben pek o tarzı sevmiyorum ama e23 diye bi parfüme baktım bayıldım başta b,raz ağır gibi geldi ama sonra bayıldım ondan alıcam kesinlikle annemede noa aldım oda çok güzel...

lift e de bir bakayım o halde.Bu arada Hypnoz harika bir koku ama her nedense bende kalıcı olmuyor.

mn54 canım bende çok şekerli koku sevmiyorum. Çiçek, pudra, vanilya kokularını beğeniyorum. Noa yı yıllar önce kullanmıştım. Tertemiz bir kokusu var.

emotion cnm noayı beğeniyosan e23 üde beğenirsin bence...gucci rush 2 nin orjinali çok güzel bi koku dpdeki de orjinaliyle aynı mı acaba?

Son düzenleme:
kızlar bugün d& ye gittim aklımdaki kokuları denedim.öncelikle gucci rush2 yi denedim çiçek kokusuydu bana göre bi koku değildi beğenmedim yani.escada sexy gragraffiti kokladım ilk notalar meyve ağırlıklıydı aradan 2 dk geçince şeker ve meyve karışımı oldu çok güsel koktu ilk başta tereddüt ettim ama sonradan harika kok meyve ve şeker kokusu sevelere şiddetle tavsiye ederim.lolita lempika vanilya ve çikolata karışımı bi koku ama yaz için çok ağır bi koku fena değildi.aldığım parfüm ise escada magnetizm bayanssulusmile ok hoşuma gitti böle nasıl desem daha öncede denemiştim durdukça hafifleşiyo şeker koksu yerine pudra kokusu geliyo burnuna çok sevdm kokumu yaaaa opuyorumnanaktan

kızlar bugün d& ye gittim aklımdaki kokuları denedim.öncelikle gucci rush2 yi denedim çiçek kokusuydu bana göre bi koku değildi beğenmedim yani.escada sexy gragraffiti kokladım ilk notalar meyve ağırlıklıydı aradan 2 dk geçince şeker ve meyve karışımı oldu çok güsel koktu ilk başta tereddüt ettim ama sonradan harika kok meyve ve şeker kokusu sevelere şiddetle tavsiye ederim.lolita lempika vanilya ve çikolata karışımı bi koku ama yaz için çok ağır bi koku fena değildi.aldığım parfüm ise escada magnetizm bayanssulusmile ok hoşuma gitti böle nasıl desem daha öncede denemiştim durdukça hafifleşiyo şeker koksu yerine pudra kokusu geliyo burnuna çok sevdm kokumu yaaaa opuyorumnanaktan

escada magnetizm yaz kokusu mu ? ağır değil mi?

Back