- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.221
cnm 13 ü bilmiyorum ama benimde d%p den aldığım hiç bi koku üzerimde durmuyor bu kış poison aldım d&p den bitek o duruyor.ben buğday- esmere yakın (melez tenliyim) parfüm teninle alakalı gerçekten.ten rengini belirt eminim yardımcı olur form daki arkadaşlarolumunekankayizsmile
ben beyaz tenliyim canım I3 gibi ne çok ağır ne de çok hafif bir koku istiyorum(issey miyake olarak geçiyor I3)
hypnotic poison daha önce koklamıştım dp de ama çok ağır gelmişti bana
inş. kalıcı bi parfüm bulabilirim:gitme:
benim şu ana kadar aldıklarım hep kalıcı çıktı :F3; s12(sexy grafitty),wish,noa..en son noa aldım koklamaya doyamıyorum tavsiye ederim bebek kokusu gibi pudralı bir koku..bir de ben mutlaka kıyafetime de çok az miktarda iç taraftan sıkıyorum, dıştan direk sıkma lekesi kalabilir..ben beyaz tenliyim canım I3 gibi ne çok ağır ne de çok hafif bir koku istiyorum(issey miyake olarak geçiyor I3)
hypnotic poison daha önce koklamıştım dp de ama çok ağır gelmişti bana
inş. kalıcı bi parfüm bulabilirim:gitme:
kızlar d&pnın yaz ve kıs kokuları ve her ten rengıne gore ayrı kokuları vardır muhtemelen uzerınde durmama sebebi ten rengıne uyumsuz vermıs olmaları kıslık kokuların genelınde ılk 10 da burberry chanell ametıs gelır baharda issmyakı ralph louren calvın claın truth yazda ıse candy burberry weekend tomy hılfıger nıght
d&pnın kurucusu öz amcamda :)
almaya devam edın ama ...:kedi:
kızlar daha önce yazmıştım I3 aldım çok güzel kokuyor bence ama üzerimde kalmıyor daha doğrusu benim üzerimde hiçbi parfüm kalmıyor çok sinir bozucu bi durum:gitme:
benim gibi olan varmı ve varsa hangi parfümü kullanıyorsunuz I3 bitince hangi parfümü almamı önerirsinizfisfisfis
aynı dert bende.. bende bugdayım ve acayıp kuru cildim var.. Kullandıgım parfumlerin kalıcı ollması için genelde vücut nemlendiricilerinide alıp beraber kullanıyorum.. D&P değil ama burberry classic ve Thierry Mugler 'ın Alien isimli parfümü üzerimde kalan tek parfüm.. Alien biraz pahalı ama burberry'nin kofrelerini uygun fiyata bulmak mumkun oluyor.. (ben 100 ml parfümü shower jel ve body lotion kofresini 110 tlye aldım:)))
benim şu ana kadar aldıklarım hep kalıcı çıktı :F3; s12(sexy grafitty),wish,noa..en son noa aldım koklamaya doyamıyorum tavsiye ederim bebek kokusu gibi pudralı bir koku..bir de ben mutlaka kıyafetime de çok az miktarda iç taraftan sıkıyorum, dıştan direk sıkma lekesi kalabilir..
candy yi ben kış kokusu zannediyordum çok şekerli bir koku değil mi o yazın kullanılır mı ki?
hmm o zaman bu demektir ki candy de alıcam :))) ben buğday tenliyim rengim orta koyulukta sayılır yani ; cildim normal karma ; bende noa gayet kalıcı duruyor..benim gibi olanlara tavsiye ederim..candy yaz kokusudur ıcerıgındekı meyveler ve cıcekler zaten yaz urunleri :)
buarada noa guseldır ama hafıf bır kokudur esmerlerde kalmaz yaglı cıltte durmaz ıcersınde vanılya musk vardır kokunun yogunlugunu onlar saglar...
Bvlgari-Yasmin Noir d&pde var mı? Çok güzel kokuyormuş.
canım erkek parfumu soruosun dimi? lacoste red süper bi kokudur bayılacaksın!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?