- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.201
canım sen o zaman banaomnıa kıslıktır
cnm lancome hypnose nasıl bi koku poıson a benziyormu kokusu.yazlık bir kokumu ve kalıcımı
canım sen o zaman bana
be delicious dkny ile hugo bossu tavsiye ediyorsun sanırım da bu kokuları azıcık tarif edebilir misin çok merak ettim şimdi...be delicious un üstünde yeşil elma resmi vardı ekşimsi bir koku mu acaba ?
ralph lauren ralph güneş yağı gibiyse pek sevmem sanırım onu..
dalissima yı ve estee lauder ı hiç bilmiyorsun sanırım..
jadore güzel midir ?
bir de hugo bossun hangi çeşidi güzel ?
amma sordum dimi :)) daha önce de koku alırken bana sen yardımcı olmuştun canım çok teşekkür ederim farklı önerilerin varsa deneyebilirim :))
çok güzel bir koku ben cok begendım
ama yazlıkmı kışlıkmı blemiceeemm
poisona bin basar bence kaydirigubbakcemile3
hayatımda duydugum en kötü kokuydu
yani bukadar insan begenıyor ama bılomıyorum galiba bu dp deki bozulmuş halimiydi neydi bilmiyorumkismile
hynose harika ama yaaa bayanssulusmile
Arkadaşlar chopard diyorsanız casmir değil ama Wish olanı çok kalıcı. Ben boynere kalıcı olsun diye chanel no:5 almaya gittim bana wish sıktı.. Ertesi gün hala koku yeni sıkılmış gibiydi.. Hemen gidip aldım ve 1 yıldır kullanıyorum ara ara.. Hafif tatlı egzotik bir kokusu var.
kızlaaaaaaaaar acil yardım.d&pde bi parfüm varmış.yanık şeker dediğinizde o parfümü veriyorlarmış direk.yanık şeker mi bunun tam adı yoksa takma adı falan mıkullanan oldumu aranızda tam kodunu bilen varsa yardımcı olsun özelden yazsın bana lütfen
wish olabilir ben kullandım ama hafif bir koku bana hiç ağır gelmedi...kızlaaaaaaaaar acil yardım.d&pde bi parfüm varmış.yanık şeker dediğinizde o parfümü veriyorlarmış direk.yanık şeker mi bunun tam adı yoksa takma adı falan mıkullanan oldumu aranızda tam kodunu bilen varsa yardımcı olsun özelden yazsın bana lütfen
jadore çok meth ettiniz yahu bir onu denemedim; onu da alasım geldi falla sizin yüzünüzdensırnaşık şeykaydirigubbakcemile2bayanssulusmileopuyorumnanaktanjadore aldım süper bayıldım buram buram kokuyor herks bayıldı çok kalıcıymış yaa bayanssulusmile
kızlaaaaaaaaar acil yardım.d&pde bi parfüm varmış.yanık şeker dediğinizde o parfümü veriyorlarmış direk.yanık şeker mi bunun tam adı yoksa takma adı falan mıkullanan oldumu aranızda tam kodunu bilen varsa yardımcı olsun özelden yazsın bana lütfen
posıon serısının pure posıonu hıpnotıc posın ı agır bulanlar ıcın ıdealdır cok hoş agırda degıl hafıfte yerimseniben
yanık şeker angel dır
kızlar daha önce yazmıştım I3 aldım çok güzel kokuyor bence ama üzerimde kalmıyor daha doğrusu benim üzerimde hiçbi parfüm kalmıyor çok sinir bozucu bi durum:gitme:
benim gibi olan varmı ve varsa hangi parfümü kullanıyorsunuz I3 bitince hangi parfümü almamı önerirsinizfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?