• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

omnıa kıslıktır
canım sen o zaman bana
be delicious dkny ile hugo bossu tavsiye ediyorsun sanırım da bu kokuları azıcık tarif edebilir misin çok merak ettim şimdi...be delicious un üstünde yeşil elma resmi vardı ekşimsi bir koku mu acaba ?
ralph lauren ralph güneş yağı gibiyse pek sevmem sanırım onu..
dalissima yı ve estee lauder ı hiç bilmiyorsun sanırım..
jadore güzel midir ?
bir de hugo bossun hangi çeşidi güzel ?
amma sordum dimi :)) daha önce de koku alırken bana sen yardımcı olmuştun canım çok teşekkür ederim farklı önerilerin varsa deneyebilirim :))

Son düzenleme:
cnm lancome hypnose nasıl bi koku poıson a benziyormu kokusu.yazlık bir kokumu ve kalıcımı

çok güzel bir koku ben cok begendım
ama yazlıkmı kışlıkmı blemiceeemm
poisona bin basar bence kaydirigubbakcemile3
hayatımda duydugum en kötü kokuydu
yani bukadar insan begenıyor ama bılomıyorum galiba bu dp deki bozulmuş halimiydi neydi bilmiyorumkismile
hynose harika ama yaaa bayanssulusmile

canım sen o zaman bana
be delicious dkny ile hugo bossu tavsiye ediyorsun sanırım da bu kokuları azıcık tarif edebilir misin çok merak ettim şimdi...be delicious un üstünde yeşil elma resmi vardı ekşimsi bir koku mu acaba ?
ralph lauren ralph güneş yağı gibiyse pek sevmem sanırım onu..
dalissima yı ve estee lauder ı hiç bilmiyorsun sanırım..
jadore güzel midir ?
bir de hugo bossun hangi çeşidi güzel ?
amma sordum dimi :)) daha önce de koku alırken bana sen yardımcı olmuştun canım çok teşekkür ederim farklı önerilerin varsa deneyebilirim :))

hugo boss femme de hugo boss xx de hugo boss orange da cok guzel hepsı ferah kokullar femme klasık olanıdır bebeksı bır koku orange yenı kokusu oda oturunca cok hos oluyor bence hugo serısıne bak 3 unden bırını sec fazla kafanı karıstırma

jador un hayranı coktur ama bana cok sıradan bır cıcek kokusu gıbı gelıyor

ıclerınden hugo serısını denemenı tavsıye edıyorum

hı bıde dkyn ı sormussun o tatlı elma kokusu meyva kokusu yanı ama cok popıler bır koku ben popıler kokulardan uzak durmaya calısıyorum aklinialirimsmile

çok güzel bir koku ben cok begendım
ama yazlıkmı kışlıkmı blemiceeemm
poisona bin basar bence kaydirigubbakcemile3
hayatımda duydugum en kötü kokuydu
yani bukadar insan begenıyor ama bılomıyorum galiba bu dp deki bozulmuş halimiydi neydi bilmiyorumkismile
hynose harika ama yaaa bayanssulusmile

posıon serısının pure posıonu hıpnotıc posın ı agır bulanlar ıcın ıdealdır cok hoş agırda degıl hafıfte yerimseniben

Arkadaşlar chopard diyorsanız casmir değil ama Wish olanı çok kalıcı. Ben boynere kalıcı olsun diye chanel no:5 almaya gittim bana wish sıktı.. Ertesi gün hala koku yeni sıkılmış gibiydi.. Hemen gidip aldım ve 1 yıldır kullanıyorum ara ara.. Hafif tatlı egzotik bir kokusu var.

Arkadaşlar chopard diyorsanız casmir değil ama Wish olanı çok kalıcı. Ben boynere kalıcı olsun diye chanel no:5 almaya gittim bana wish sıktı.. Ertesi gün hala koku yeni sıkılmış gibiydi.. Hemen gidip aldım ve 1 yıldır kullanıyorum ara ara.. Hafif tatlı egzotik bir kokusu var.

Wish'i d&pden mi aldınız? Yoksa gerçeğini mi aldınız anlamadım.:bbo:

Arkadaşlar ben d&p'den lolita lempicka aldım çok güzel çok beğendim ama hiç kalıcı değil ya aldığm günden beri yarısı bitti neredeyse.ama kokusuna hayran oldum resmen kurabiye gibi kokuyo çok tatlııı..d&p'de kokusu lolita'ya benzeyen böyle kurabiye gibi kokan ama kalıcı olan parfüm var mı biliyor musunuz acaba :uhm:

hugo boss u, be delicious u, armani she yi denedim sonunda noa alıp çıktım :)):roflol:
be deliciousu çok beğenmedim, hugo boss güzeldi fakat kokusu hemen uçtu çok kalıcı değil gibi geldi bana ama hoşuma gitti..dalissima kalmamıştı onu deneyemedim :(
armani she den de bişey anlamadım doğrusu ya ben kendime sıkınca bişey anlamıyorum genelde :) başkasının kolunda daha iyi anlarım..:roflol:

kızlaaaaaaaaar acil yardım.d&pde bi parfüm varmış.yanık şeker dediğinizde o parfümü veriyorlarmış direk.yanık şeker mi bunun tam adı yoksa takma adı falan mı :D:D kullanan oldumu aranızda tam kodunu bilen varsa yardımcı olsun özelden yazsın bana lütfen

kızlaaaaaaaaar acil yardım.d&pde bi parfüm varmış.yanık şeker dediğinizde o parfümü veriyorlarmış direk.yanık şeker mi bunun tam adı yoksa takma adı falan mı :D:D kullanan oldumu aranızda tam kodunu bilen varsa yardımcı olsun özelden yazsın bana lütfen

candy olabilr mi acaba?? o tam bi şeker kokusu

wish olabilir ben kullandım ama hafif bir koku bana hiç ağır gelmedi...

kızlar daha önce yazmıştım I3 aldım çok güzel kokuyor bence ama üzerimde kalmıyor daha doğrusu benim üzerimde hiçbi parfüm kalmıyor çok sinir bozucu bi durum:gitme:
benim gibi olan varmı ve varsa hangi parfümü kullanıyorsunuz I3 bitince hangi parfümü almamı önerirsinizfisfisfis

kızlar daha önce yazmıştım I3 aldım çok güzel kokuyor bence ama üzerimde kalmıyor daha doğrusu benim üzerimde hiçbi parfüm kalmıyor çok sinir bozucu bi durum:gitme:
benim gibi olan varmı ve varsa hangi parfümü kullanıyorsunuz I3 bitince hangi parfümü almamı önerirsinizfisfisfis

cnm 13 ü bilmiyorum ama benimde d%p den aldığım hiç bi koku üzerimde durmuyor bu kış poison aldım d&p den bitek o duruyor.ben buğday- esmere yakın (melez tenliyim) parfüm teninle alakalı gerçekten.ten rengini belirt eminim yardımcı olur form daki arkadaşlarolumunekankayizsmile

Back