• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

bana kimse parfüm önerisinde bulunmamış..:((( son kez şansımı denemek istiyorum..
aşağıdaki yazdığım parfümlerden hangisi hem orta ağırlıkta hem kış için uygundur??
(beyaz ten için)
ltfn bu sefer yardımcı olun..

-gloria
-jadore
-amor amor
-armani she
-magnetism
-rockin rio
-narciso rodriquez

hangisi daha çekici ve kış için uygun?(kalıcıda olmalı tabi)

-gloria yogun bır vanılya kokusu
-jadore çiçek bahçesi gibi hafif
-amor amor şekerli bir koku ama cok kullanan var
-armani she pudramsı hos
-magnetism buram buram şker kokar
-rockin rio buda tropıkal meyve tatlı meyve
-narciso rodriquez bılmıyorum bende merak edıyorum

son olarak bu yazdıklarından en yogunu magnetızım sonra glorıa dıgerlerıde kısın kullanılır en hafıfı jador ama sende tatlı kokuları sevıyosan escada megnetızım derım erkekler buna bayılıyor bıldıgım kadarıyla:kedi:

kızlar ben de günlük kullanmak için şöyle kalıcı hoş bir parfüm almak istiyorum D&P' den..tabii ki kokusu çok ağır ya da şekerli olmasın..ama kalıcı olsun :) buğday tenliyim sizce şu yazdıklarımdan hangilerini tavsiye edersiniz?

chanel chance
alien
chanel coco mademoiselle
hugo boss
lolita lempicka
lacoste touch of pink
dolce gabbana light blue
kenzo flower

bunların hangileri hafif hangileri ağır..bazılarını direk denemeden elemek istiyorum..

bi de ralp i çok meth etmişsiniz ?ama hangi çeşidi?

canım ama bunların cogu agır ve şekerli ıkısı harıc hugo boss lacoste kenzo ama kenzo cok gıcık cıcke kokusu ama hıc guzel degıl

canım ama bunların cogu agır ve şekerli ıkısı harıc hugo boss lacoste kenzo ama kenzo cok gıcık cıcke kokusu ama hıc guzel degıl
evet canım öyleymiş ben de sonradan öğrendim opuyorumnanaktan lacoste'u beğenmedim zambak kokusu muydu neydi sevmedim..her çiçek kokusunu da beğenmiyorum yani.:kedi: bunların dışında ne önerirsin?

evet canım öyleymiş ben de sonradan öğrendim opuyorumnanaktan lacoste'u beğenmedim zambak kokusu muydu neydi sevmedim..her çiçek kokusunu da beğenmiyorum yani.:kedi: bunların dışında ne önerirsin?

lacoste zambak degıl hangı kokusuna baktın ben bugun organza ve burbery london aldım london hoş bır koku ona bak ne tarz kok ıstıyosun detaylı anlatırmısın

lacoste zambak degıl hangı kokusuna baktın ben bugun organza ve burbery london aldım london hoş bır koku ona bak ne tarz kok ıstıyosun detaylı anlatırmısın
lacost touch of pink e baktım..çok ağır kokular sevmiyorum chanel change'i beğenmedim no:5 ini de beğenmedim..gloria'yı da sevmedim..normalde burbery classic hastasıyım çok seviyorum bu kokuyu..ama artık onun kadar güzel bir kokum daha olsun istiyorum..kalıcı ve gerçekten insanın içini mest eden herkesin beğeneceği bir koku arayışındayım..buğday tenliyim..her koku tenime de gitmiyor..

ben de gloria'yı beğenmemiştim ama herkesin beğendiği bir parfüm genelde, acaba ben mi kokusunu tam alamadım diye düşünüyordum..CADIARZU sana bir soru o zaman candy'yi beğendin mi sen? merak ediyorum nasıl..

yok tatlım candy hiç denenemedim nasıl bir kokusu var sekerli mi ?

d&p in hot couture i fena degil kızlar bir deneyin

candy şekerli sakız gibi kokusu ben çok seviyorum kış için ideal ama hot couture benim için tam bi felaket nerde duysam kokusunu miğdem bulanıyo kusuyorum ve migrenim tutuyo bütün gün burnumdan geliyo hasta ediyo resmen beni psikolojik mi bilmiyorum ama ödüm kopuyo bi yerden kokusu burnuma gelecek de öldürecek beni die

candy şekerli sakız gibi kokusu ben çok seviyorum kış için ideal ama hot couture benim için tam bi felaket nerde duysam kokusunu miğdem bulanıyo kusuyorum ve migrenim tutuyo bütün gün burnumdan geliyo hasta ediyo resmen beni psikolojik mi bilmiyorum ama ödüm kopuyo bi yerden kokusu burnuma gelecek de öldürecek beni die
o zaman candy i deneme listesine alıyorum kaydirigubbakcemile2
biliyor musun bir kac kisiden daha hot couture için benzer yorumlar duydum

yalnız değilim demek ben de manyak mıyım acebaa die düşünüodum. ben parfüm hastasıyım şuan 23 çeşitten fazla parfümüm var evde bu bi takıntı beğendiğim her kokuyu alıyorum sıkılınca ne vermeye ne de atmaya kıyamıyorum eşim sinir oluyo aynanın önü kozmetik reyonu gibi die ama napim güzel kokmak bi tutku

jadore , noa, sexy 212, chanel chance,ralph louren, sexy grafiti, candy, dawidoff cool water, she, prpwacy, avonun bi çok parfümü bunlar beğenerek kullandıklarım. hipnoz, amor amor, angel, burbery, dolca gabbana, bunlarda elimi sürmediğim ara da bi banyoya sıktığım kokular şimdilik aklımag elenler bunlar. bi de bi o kadar vücüt spreyi var bunların deodarantı falan

Back