• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

ben de parfümlerimi d&pden alıyorum genellikle ama yeni bir parfüm almayı düşünüyorum ne alacağım konusunda kararsızım.uzun süre kalıcı olmasını istiyorum.d&pnin kalıcı parfümleri sizce hangileri kızlar?

bende chanel change ve noa kullanıyom.
sıkıldım artık değiştirmek istiyorum. şöyle tatlı kokmayan daha çok çiçeksi kokan ne öneririsiniz?

ben kullanıyorum çok güzel oluyo bazıları şu an ralph lauren kullanıyyorum çok hoşuma gidio kokusu orijinal kokusunu bilmiorum ama :)) gerçeklerine okdr para vermeye kıyamam doğrusu 1 tane alcağıma 10 tane alırım çeşit olur :) deneyin tavsiye ederim

bende onu kullanıyorum ya süper nişanlım hastası boynumda sürekli kokluyo çok sexi geliyomuş ben kimse vermiyom adını sende verme ehee

üffff kızlar yaaaaaa. bu açık parfümler kalıcı olmuyor yaaa. dp den sexy graffit almıştım. o da kalıcı değil. geçen gün bizim burda bir yer var.ordan escada magnetism aldım.o da kalıcı değil. manyetism in kokusu harika amaa.

ben de parfümlerimi d&pden alıyorum genellikle ama yeni bir parfüm almayı düşünüyorum ne alacağım konusunda kararsızım.uzun süre kalıcı olmasını istiyorum.d&pnin kalıcı parfümleri sizce hangileri kızlar?

tenden tene değişir kokular.. ben senelerden beri d&p kullanıyorum ten rengini söyle sana önereyim pişman olmazsın.. ;) sengözlerimebaksanab

şeker kız candy harika bi koku arkadaşım kullanıyor ve koku durdukça güzelleşiyor yanlız ağır bi koku ben genelde avon kullanıyorum ama verdiğim paraya acıyorum hem pahalı hem kalıcı değil şimdiki parfümümün bitmesini bekliyorum (avon perfeive) ondan sonra d&p ye geçiş yapacam kaydirigubbakcemile3

dp nin chanel chance kullanıyorum bende müthiş orjinalini çok merak ediyorum taklidi böyleyse...paraya kıyabilirsem alıcam....

Kızlarrr dünn bir arkadaşımmm dp denn bir parfümm almışş çokk güzell kokuyorduuuu onaa yaklaşıncaa kokuu hissediliyorduuu banaa numarasınıı verdii B9 ,hemenn adınaa buu sitedenn baktımm baby touch yazıyorr bu parfümüü hiçç kullandınızmııı çokk etkileyiciii geldiii banaaa

Birdee bugündee bir başkaa arkadaştann kolumaa yinee dp denn almışş olduğuu burbery wekennd sıktımm diğerineedee onlarınn tanıtımm yaptığıı parfümü sıktımm amaa tanıtımm yaptıklarıı parfümm çokk güzell kokuyorr öğlenn gibii sıktımm halenn kokuyuu duyuyorummmm

Ya kararr verdimm herr ayy dp denn merakk ettiğim parfümlerii almayıı düşünüyorum Benim elimdee orjinall 212 sexy varr şuannnn odaa güzel

Kızlar dp'den ultraviolet almayı düşünüyorum. daha önce kullanan var mı aranızda? tavsiye eder misiniz?

canım ben orjinalinide kullandım d&p olanınıda kokular aynı hemen hemen hihoyyytcok az farkedıyor.bıkerede ultravioleti bargellomuydu ne öle bişide kokladım alakası yok d&p al derim:içelim:

Kızlar dp'den ultraviolet almayı düşünüyorum. daha önce kullanan var mı aranızda? tavsiye eder misiniz?

arkadaşım kullanıyordu.hatta adını ona sorunca öğrendim.başta güzel ama sonra oda spreyi gibi geldi bana. ben kenzo leaupar kullanıyorum.bir de lancome miracle çok güzel ikisi birbirine yakın kokular kenzo biraz daha yoğun bi dene istersen

çok sağolun kızlar yardımlarınız için opuyorumnanaktan carefully dediğin parfümlere de bakıcam eğer beğenirsem onlardan birini de alabilirim,yoksa ultraviolet'yi alıcam dp'den.
aslında kış için uygun mu tam emin değilim ama çok da bayık bir koku istemiyorum. bunu bir arkadaşım kullanıyordu çok beğenmiştim. denemekten zarar gelmez yerimseniben

bende 1 senedir ralp louren kullanıorum oda nişanlımın istegi üzerine ama benm pek hosuma gitmıor kokusu daha dogrusu kokusunu hissedemiyorum..bide very die bi parfümü vardı d&p nin onu kullandım o bayagı hosuma gitmişti...şimdi d&p nin baska bir kokusunu alcam ama karar veremedım hangisini alacagımı bide beyaz tenlıyım arkadaslar sizce bana hangi koku gider :uhm:

Back