• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

canım giocum sanada iiiyi bayramlar kaç kere gittim bir sürü koku denedim aslında bi türlü karar veremedim öle yarım yamalak kokladım bunuda burda herkes çok övmüş alayım dedim ide ben izmirden aldım burdaki elemanlar erkek onlarada soramadım çekici bi kokumu seksi kokuyomu diye-tatlicadiarzu- zaten hiç anlamam böle bayanları ilgilendiren şeylerde erkek satıcı olur heleki iç giyim reyonlarında:utangac: senin beğendine sevindim giocum herkese misss kokulu bayramlarhihoyyyt:dance:

DPnin hypnotic posionu iğrenç ya,alanlar nasıl memnun kalmış gecen sene almıştım iğrenççtiii,hala duruyo öyle bide durdukça sarardı rengi acayip oldu kokusu eve sıkmak için bile kullanamıyorum,mide bulandırıcı irençççç,ojinalide öyle duruyo onuda eve sıkıyorum o biraz daha iyi gene ama acık tek kelimeyle berbat :delphin:

cnm sen parfümden nefret ediosun demek orjinali bile kötü dediğine göre demekki sana hitap etmio zevkin değil daha hafif seçeneklere bak bence tatlım.zevkler farklıdır.

evet parfümün kendisini sevmiyorum zaten,orjinalinin kokusuna bi nebze katlanabiliyorum ama acığı çok berbat-tatlicadiarzu- eğer alınıcaksa orjinali alınmalı acığı felaket:delphin: ama diğer parfümleri iyidir DPnin bi tek hypnotic berbaat:sinifsinif:

Bence de orjinali alınmalı. cunku sanırım acık parfumlerde içerik olmuyo. esans aynı digeriyle koku aynı geliyor ama... bugun o kadar kimyasal sey okudum ki internette artık elimde lisete içinde vr mı diye dolasır oldum..

arkadaşlar ltfn biri yardım edebilir mi bana d&pden hypnotic poison alcm kokusu nasıl benzio mu kalıcı mı ltfn kullananlar yardım etsin kzlar.

ben kullanmadım ama kullananlar dp ninkinin orjinal gibi olmadığını,rakı gibi koktuğunu söyluyorlar..ama beğenen bir azınlıkta var bildiğim kadarıyla...

hmm anladıım cnm saol bn kuzenimde koklamıştım o cemden aldım dedi.acaba cemden mi alsam d&pnin hypnotic poisonı kimse önermiyor.cem nasıl açık parfümde bilen var mı?fiyatları nedir acaba?

Back