- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #2.641
lacost touch of pink e baktım..çok ağır kokular sevmiyorum chanel change'i beğenmedim no:5 ini de beğenmedim..gloria'yı da sevmedim..normalde burbery classic hastasıyım çok seviyorum bu kokuyu..ama artık onun kadar güzel bir kokum daha olsun istiyorum..kalıcı ve gerçekten insanın içini mest eden herkesin beğeneceği bir koku arayışındayım..buğday tenliyim..her koku tenime de gitmiyor..
agir olmayan bi yaz kokusu tavsiyesi olan var mi?
sevdigim parfümler:
donna karen be delicios
miss dior cherie
mesela... Fresh bi koku olmali, bogmamali...
miss dior cherie beni baya boğuyor mesela
d&g light blue veya davidoff cool water 'ı deneyebilirsin bence
sen o zaman bendende daha soft kokular seviyorsun :)
davidi kullandim bi süre önce, sevmiyorum artik nedense.
baska bi tavsiyen var mi?
Armani Night: farkedilir, çekici, çiçeksi, odunsu bir koku. İlk notada; akdiken ile kombine edilen kırmızı meyve kokteylinin tazeliği hissediliyor. Mayıs çiçeği ve mor şakayık üstünlüğünde oluşturulmuş bir demet çiçek orta notaya imzasını atıyor. Koku; kırmızının ihtiraslı ruhunu yansıtan patçuli, Afrika reçinesi ve tik ağacı ile sonlanıyor.bayanssulusmile Fresh bir koku aslında yazın da iyi olabilir. Size kalmış.
kızlar dp'de versace versense varmı acaba bilginiz var mı?
Kizlar herkes cok begenmis bu d&P PARFUMLERİNİ..AMA BEN HİC BEGEEDİMM:-(yani kokular guzel ama kalici dgl.bence bu markanin parfumleri 2003 2006arasi kullanmistim ve cokk kaliciydi. cok bizmuslar kalitesinden cok sey kaybetmiss
kızlar dp den romance yi denediniz mi nasıl bi koku begeneni varmı mis kokulu bi parfüm istiyorum herkesin adını sordugu:)
Merhabalar bu parfumu kullanan vrmı aramızda vede d p de varmıdır kodu nedır acaba.yazan olursa cok sevınırım.
teşekkurler
Eki Görüntüle 734630
Eki Görüntüle 734773
dp de avonun bu parfümden var mı? veya başka markalarda olabilir.
birde kalite olarak hangi doldurma parfüm markası diğerlerinden daha iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?