D&P açık parfüm kullananlar

Kizlar herkes cok begenmis bu d&P PARFUMLERİNİ..AMA BEN HİC BEGEEDİMM:-(yani kokular guzel ama kalici dgl.bence bu markanin parfumleri 2003 2006arasi kullanmistim ve cokk kaliciydi. cok bizmuslar kalitesinden cok sey kaybetmiss

burbery classic chanel changeden çok daha açır bi parfüm. kış için ideal.. anna sui diye bi parfüm var doldurmasını kullanmıştım. bargellodan almıştım o güzel. light blue güzel. tavsiye ederim. orjinal jadore güzel doldurmasını bilmiyorum ama.

d&p bildiğin bozmuş. kaç yıldır hypnose kullanırdım d&pden ama artık alakası yok, bozulduğundaki kokusu gibi yeni aldığım. midem kaldırmadı. nereden alacağım artık hiç bilmiyorum

agir olmayan bi yaz kokusu tavsiyesi olan var mi?

sevdigim parfümler:
donna karen be delicios
miss dior cherie

mesela... Fresh bi koku olmali, bogmamali...

sen o zaman bendende daha soft kokular seviyorsun :)
davidi kullandim bi süre önce, sevmiyorum artik nedense.
baska bi tavsiyen var mi?

evet sanırım öyle
noa diyeceğim ama o da çok klasik sanırım,onun dışında deneyebileceklerin bence :
Lancome O de L`Orangerie
Ange Ou Demon Le Secret Givenchy for women
bright Crystal Versace for women ya da yellow diamond
Pure White Linen Light Breeze Estée Lauder for women

:) bright crystal ve son dediğim erkekler tarafından farkedilen ve beğeniler kokulardan ayrıca

yahu dün bu kokuyu dp den koklayım dedim hiç hoşuma gitmedi.inanılmaz baharatlı acı bir koku gibi geldi.tarzım değilmiş.

kızlar dp'de versace versense varmı acaba bilginiz var mı?

dün dp de armani night
elizabeth arden 5 th avenue
chloe chloe kokularını kokladım.
versage versenseyi de sormuştum o yok dedi satıcı.
armani night baharatlı,bana göre ağır bir koku geldi.chloe chloe ve elizabeth arden arasında kaldım hatta kokularını karıştırdım hangisi hangisiydi diye.elizabeth leylak kokuluydu sanki.chloeyi aldım ama onda da aklım kaldı.miss gibi kokuyor ikiside,masum ve tertemiz :)

Son düzenleme:
kızlar yıllardır dp nin parfümlerini kullanırım,çok memnunum.
hatta ck euforia nın orjinalini almıştım internetten ama güvenilir bir site
inanın dp den aldığım daha kalıcı ve daha belli
o kadar para veremeye yazık en iyisi benzerini kullanmak ama sokakta çarşıda o kadara çok taklit satan yer var ki
kötü malzemem kullanılırsa tehlikeli ama dp bence güvenilir,tescilli...öneririm herkeze
mucck:)))

Kizlar herkes cok begenmis bu d&P PARFUMLERİNİ..AMA BEN HİC BEGEEDİMM:-(yani kokular guzel ama kalici dgl.bence bu markanin parfumleri 2003 2006arasi kullanmistim ve cokk kaliciydi. cok bizmuslar kalitesinden cok sey kaybetmiss

tam aksini düşünüyorum canım bende 2003 den beri kullanıyorum,gün geçtikçe daha iyi kaliteleri
istersen kullandığın parfümün adını değiştir birde çünkü inanılmaz kalıcı benim aldıklarım
ck euforia yı tavsiye ederim
yada dolce gabbana the one,the one rose da inanılmaz kalıcı ve yazın süper oluyor

kızlar estee lauder sensuous noir deneyen var mı çok seksi bir koku nişanlıma koklatmıştım resmen başı döndü ayrıca orjinalini sıkmıştım montumdan 2 hafta çıkmadı kokusu hep aklımda almak istiyorum ama dp de varmı bu koku bilen varmı acaba

Merhabalar bu parfumu kullanan vrmı aramızda vede d p de varmıdır kodu nedır acaba.yazan olursa cok sevınırım.
teşekkurler

Eki Görüntüle 734773
dp de avonun bu parfümden var mı? veya başka markalarda olabilir.
birde kalite olarak hangi doldurma parfüm markası diğerlerinden daha iyi?

d&p de bu parfüm yok cnm.kalite olarak tabiki d&p daha iyi.bargello da iyi.ben bu parfümü kullandım pek kalıcı değil begenmedim d&p de bu oarfüme bin çeker parfümler var dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…