D&P açık parfüm kullananlar

dp den alıp memnun oldugum parfumlerı yazayım armonı ıdol supper cok kalıcı layd mıllıon cok basarılı absolıd cok hafıfı cıceksı bırkoku ve en son ck euphorıa aldım ogun kac kısı adını sordu ben bunların hepsını begendım ....

Denemek için 1 hafta önce Cerruti 1881 aldım D&P den şaşırttı beni hiç alkol kokusu almadım ve çok kalıcı çıktı hayret..

Geçenlerde kenzo amour'u denedim ve 2 gün bileğimde kaldı kokusu, ektilenip hemen satın aldım tabii. Ama satın aldığım şişedeki koku yarım günde, hatta daha az sürede uçup gidiyor. Nedir ki bunun olayı ?

-coco madamoisellayı dün denedim. birçok açık parfümeriye gittim , baktım sadece d&p yaklaşabilmiş kokuya.bir de 5 liraya satan yerler var, onlar tutturmuş ama 1 saate kalmadan uçuyo ve çok hafif esansı var. Ben açık parfümleri de hiç sevmiyorum aslında, bir ara parfümden soğumuştum, ta ki orjinallerini koklayana kadar. Parfümerilerde yapışan çalışanları sevmediğim için girip dolaşmayı sevmiyorum o yüzden biraz geç oldu orjinalleri ile tanışmam :) neyse , d&p bu kokuya en çok yaklaşan olmuş, düşünenler bakabilir.
-bunun dışında tresor in love denedim, sabun gibi kokuyo, hoşuma gitmedi açıkçası ama sabun kokusu sevenler kullanabilir. ben noa yı da beğenemedim bi türlü çünkü
-escada collection, çok eski bir koku geldi, lise çağlarımda etrafımda duyuyordum sanırım. o da ağır ve hoş değil bana göre. oldukça tatlı bir parfüm.
-chopard wish, yine tatlı bir parfüm. orjinali nette indirimdeydi, alırım belki diye denedim açık parfümeride, o da hoşuma gitmedi.
-dior addict, oldukça yoğun bir çiçek kokusu, o da ağır geldi.

chloe love,omnia crystaline , 212 sexy i de denemek istiyorum, ama çok koku karışmasın diye bakamadım aynı gün.

en son coco yu aldım çıktım. denemeyenlere öneririm.

Kızlar acil bir şey sormak istiyorum. En yakın zamanda D&P'ye gideceğim alışveriş için. Gucci Rush hakkındaki yorumları alabilir miyim? Birde Guerlain'in bu sene çıkardığı kokusu "La Petite Robe Noire" var mıdır acaba? Birde fiyatlar nasıl?

Ben bir dönem kullandım,dp diye bir marka...kalıcı oluyor hem de çok ama orjinalin birebir aynısı değilmiş...bunu aynı adlı parfümün bir gün orjınalini kullanınca anladım.sağlığa zararlı mı derseniz.bir allerjım falan olmadı ama onun da markalısını kullanmak lazım .herşey gibi parfumun de merdiven altı üretileni vardır emin olun

GUCCİ RUSH SÜPER BİR KOKU:)FIYATLARIDA SANIRIM 20 ILE 25 ARASI OLUYORDU YANILMIYORSAM 100 ML

GUCCİ RUSH SÜPER BİR KOKU:)FIYATLARIDA SANIRIM 20 ILE 25 ARASI OLUYORDU YANILMIYORSAM 100 ML

Ben Gucci'nin orjinalini kullandım önceden birde başka bir markanın açık parfümünde kullandım. Açık parfümler daha kalıcı geldi bana aynı şey Pure Poison içinde geçerli orjinalinden daha yoğun kokuyorlardı benim daha çok hoşuma gitti bu tabi. 50 ml almayı düşünüyorum aslında 2 tane alacağım için. Birde 212 Sexy'i düşünüyorum onun hakkında bir fikrin var mı?

PURE POİSON dp de var mı?
kalıcılığı nasıl?
orjinaline ne kadar yakın?
alkol kokusu çok geliyo mu sıktıktan sonra???
ay ne çok soru sordum

şu an şoktayım d&p den düzenli olarak parfüm alırım chanel chance dediğimde bana hep c17 verdiler çok başka bi parfümmüş listede c23 olarak geçiyo şok oldum

D&Pdeki Shiseido Zen orijinali sarı renk olan mı? Kodu s8 bu arada.

Başka beyazlı bir zen de var. O yüzden merak ediyorum.

Hangisi??:26:

Kokusuna bayıldım.

Ayrıca Chanel Tendre denedim ama pek sevmedim.
Fazla çiçeksi bir koku.

Son düzenleme:

evet,kodu s8 olan ,orijinali sarı renkteki zen.kokusu gerçekten harika d&p nin en başarılı taklidi bence

selam kızlar merhaba
moschinonun i love love parfümünü almak istiyorum açık parfümleriden ama d&p parfüm listesinde moschinonun değer parfümleri var ama i love love yok.cheap&chic olarak da geçiyor olabilir.ama 2 farklı cheap&chic var sanırım moschinonun.kafam karıştı i love love ı kullanan d&p den alan var mı.süper bir koku orjinali dışında edinebileceğim bi yer arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…