- 13 Haziran 2013
- 551
- 250
- 88
- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #2.661
emporio armani she d&p de nasıl kızlar?bargelloda baktım ama yapamamışlar sanki koku boğuk ve notaları birbirine karışmış geldi bana.d&p den mi alsam sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim ben dp nink'ler' kullaniyorum hatta yeni aldim
bulgari aldim cok da memnunum hatta memnunuz
emporio armani she d&p de nasıl kızlar?bargelloda baktım ama yapamamışlar sanki koku boğuk ve notaları birbirine karışmış geldi bana.d&p den mi alsam sizce?
Ben de D&P kullanıyordum taki Batı Sezer diye bir yer keşfedene kadar.Daha fazla esans koyuyorlar.Fiyatı biraz daha fazla ma çok daha iyi.Tavsiye ederim.
D&P iyi bu dediğim Batı Sezer daha iyi baya hoşuma gitti yani.Daha da kalıcı.escada tropikalı aldım dp den çok kalıcı çıktı
kızlar uzun araştırmalarım sonucunda kocaman bir listeyle D&P ye gittim bugün :) bir iki derken 5tane kokuyu denemişim abartmış olabilirm ama bir parfüm içime sinmedğinde o parfümü kullanmayıp oda parfümü yapma gibi bir özelliğim var malesef :)) denediklerim tommy girl ,escade, raulp lauren , lacoste pink touch ve 212 sexy bunların hepsini deneyip gidip raulp lauren aldım ilk başta güzel geldi fakat D&P den çıkar çıkmaz 10dk sonra koku değişik hacı misimsi bi koku haline geldi ve geri dönüp beyenmediğimi söyledim ve en son lolita lift denedim ve işte bu dediğim koku oldu :)) bir daha kokumu değiştiriceğimi sanmıyorum ne ağır ne çok şekerli ne de çok hafif vanilyamsı kurabiye gibi hafif bir koku ve elimi yıkamama rağmen tam 10saattir kokusu geçmedi uuzn lafın kısası kesinlikle lolita lift canlarım tavsiye ediyorum test ettim onayladım :)))))
Vanilyaya bayılırım Merak ettim,denicem bunu gidince,kodu kaç acaba?
eeee kimse kullanmıyormu şimdi
Vanilyaya bayılırım Merak ettim,denicem bunu gidince,kodu kaç acaba?