• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

emporio armani she d&p de nasıl kızlar?bargelloda baktım ama yapamamışlar sanki koku boğuk ve notaları birbirine karışmış geldi bana.d&p den mi alsam sizce?

Kızlar ben de böyle hafif çiçeksi mis kokuları seviyorum chloe love c33 var tabsiye ederim kalıcılığı da fena sayılmaz bence açık tene daha çok yakışıyor :)

Kızlar Merhaba en son tavsiye üzerine D13 aldım ve çok sevdim tam yazlık bir koku temiz ve ferah :16::16:

kızlar uzun araştırmalarım sonucunda kocaman bir listeyle D&P ye gittim bugün :) bir iki derken 5tane kokuyu denemişim abartmış olabilirm ama bir parfüm içime sinmedğinde o parfümü kullanmayıp oda parfümü yapma gibi bir özelliğim var malesef :)) denediklerim tommy girl ,escade, raulp lauren , lacoste pink touch ve 212 sexy bunların hepsini deneyip gidip raulp lauren aldım ilk başta güzel geldi fakat D&P den çıkar çıkmaz 10dk sonra koku değişik hacı misimsi bi koku haline geldi ve geri dönüp beyenmediğimi söyledim ve en son lolita lift denedim ve işte bu dediğim koku oldu :)) bir daha kokumu değiştiriceğimi sanmıyorum ne ağır ne çok şekerli ne de çok hafif vanilyamsı kurabiye gibi hafif bir koku ve elimi yıkamama rağmen tam 10saattir kokusu geçmedi uuzn lafın kısası kesinlikle lolita lift canlarım tavsiye ediyorum test ettim onayladım :)))))

kızlar uzun araştırmalarım sonucunda kocaman bir listeyle D&P ye gittim bugün :) bir iki derken 5tane kokuyu denemişim abartmış olabilirm ama bir parfüm içime sinmedğinde o parfümü kullanmayıp oda parfümü yapma gibi bir özelliğim var malesef :)) denediklerim tommy girl ,escade, raulp lauren , lacoste pink touch ve 212 sexy bunların hepsini deneyip gidip raulp lauren aldım ilk başta güzel geldi fakat D&P den çıkar çıkmaz 10dk sonra koku değişik hacı misimsi bi koku haline geldi ve geri dönüp beyenmediğimi söyledim ve en son lolita lift denedim ve işte bu dediğim koku oldu :)) bir daha kokumu değiştiriceğimi sanmıyorum ne ağır ne çok şekerli ne de çok hafif vanilyamsı kurabiye gibi hafif bir koku ve elimi yıkamama rağmen tam 10saattir kokusu geçmedi uuzn lafın kısası kesinlikle lolita lift canlarım tavsiye ediyorum test ettim onayladım :)))))

Vanilyaya bayılırım :52: Merak ettim,denicem bunu gidince,kodu kaç acaba?

Kızlar yıllardır birçok markanın orjinal parfümünü kullandım. İnanılmaz para yatırdım ve açık parfüm denemk istedim ama orjinaline benzesede cildimde yağlı bir tabaka oluşturdu koku acımsı olmaya başladı ve kalcılık yönünden istediğim şeyi alamadım. Bi arkadaşım alsancakta sezi diye bi açık parfüm firmasından chanel change almış bana hediye olarak. İnanılmaz ötesi çok kalıcı o yap tabakası yok ve orjinaliyle birebir. Şimdi istanbul rumeli caddesinde yeni yerlerini açmışlar kesinlikle bi bakın derim. Fiyatları uygun tüm yeni kokular var bay bayan ve kalıcılık adına şunu söyleyim sabah sıkıyorum akşama kadar misler gibi kokuyorum:1::1::21::1::1::21::21:

Back