-coco madamoisellayı dün denedim. birçok açık parfümeriye gittim , baktım sadece d&p yaklaşabilmiş kokuya.bir de 5 liraya satan yerler var, onlar tutturmuş ama 1 saate kalmadan uçuyo ve çok hafif esansı var. Ben açık parfümleri de hiç sevmiyorum aslında, bir ara parfümden soğumuştum, ta ki orjinallerini koklayana kadar. Parfümerilerde yapışan çalışanları sevmediğim için girip dolaşmayı sevmiyorum
o yüzden biraz geç oldu orjinalleri ile tanışmam :) neyse , d&p bu kokuya en çok yaklaşan olmuş, düşünenler bakabilir.
-bunun dışında tresor in love denedim, sabun gibi kokuyo, hoşuma gitmedi açıkçası ama sabun kokusu sevenler kullanabilir. ben noa yı da beğenemedim bi türlü çünkü
-escada collection, çok eski bir koku geldi, lise çağlarımda etrafımda duyuyordum sanırım. o da ağır ve hoş değil bana göre. oldukça tatlı bir parfüm.
-chopard wish, yine tatlı bir parfüm. orjinali nette indirimdeydi, alırım belki diye denedim açık parfümeride, o da hoşuma gitmedi.
-dior addict, oldukça yoğun bir çiçek kokusu, o da ağır geldi.
chloe love,omnia crystaline , 212 sexy i de denemek istiyorum, ama çok koku karışmasın diye bakamadım aynı gün.
en son coco yu aldım çıktım. denemeyenlere öneririm.