D&P açık parfüm kullananlar

ben varım aldım direk midem bulandı,sonra eşimin kuzenine verdim.artık benim modumdan mı kaynaklanıyordu yoksa başka sebebimi var bilmiyorum oysa çok övgü almıştı internette bu koku

Ya alarji yapıyo açık parfümler bende.Eskiden kullanırdım 1-2 sene kullandım.Sonra bikere sıktığımda o bölge çok kızardı.Olur öyle bazen dedim kullanmaya devam ettim yine yaptı.Zaten son zamanlarda sıktıkça midem bulanıyodu.Belki parfüm bozulmuştu deyip başka aldım açık.Aynı etki.Ve artık dayanamıyorum açık parfüm kokusuna lütfen siz de teninize sıkmayın hanımlar

ben burberry classic aldım orjinal ,dp dekinin de kokusu denemiştim aynı hatta biraz daha kalıcı ben şunu söyleyebilirim dp deki alkol genzimi çok yakıyor tıkanıyorum tek şikayetim bu buram buram kokuyo onun dışında.dp den tanıdıgı olan biriyle konuşmuştum bunlar kesinlikle çakma filan degilmiş arkadaşalr esansları yurt dışından geliyor muş sadece alkol su oranı farklıymış

Ben bir kez bargello almıştım davidoff cool water ve memnun kaldım. DP çok övülünce kullanmak istedim. Davidoff burada daha güzel sanki.
Noa çok güzel.
Ama ben onun yerine Hugo Boss İntense aldım satıcının tavsiyesi üzerine. O da çok hoş ve kalıcı.
Bir de hediye Aramis parfüm var ki noaya yakın ve hoş bir koku.
Aklımda noa, jadore ve davidoff var

Çok uzun süredir Gloria parfümünü kullanıyorum. Orjinali olsa gidip alırdım ama artık üretilmiyormuş. Çokta hoşuma gider bu koku. Ama sürekli sıkınca burnum alıştığından mı nedir koku gelmiyor gibi hissederim. O zaman Hugo'nun orjinal var onu kullanırım. Biri orjinal biri doldurma olmasına rağmen ikisinin de kalıcılık durumu aynı

Kizlarr bende d&p den parfum almak istiyorum. Bana onerebilceginiz kalici , fresh , hafif parfumler var mi . Bide d&p parfumleri orjinaller gibi mi yani siz yuruynce sizle geliyo mu kokusu.)

valla sen böyle söyleyince iyce bi heycan yaptım koklaysm geldi hemn =)

Ben gittim geçen gün tekrar dolum için kalmamıştı geldiği günlerde bitmiş zaten. O yüzden acele etsek iyi olur

echo yanlış hatırlamıyorsam meyveli çiçekli çok tatlı bi kokuydu.ben de almayı düşünüyorum

Evet çok ferah bir koku :)

echo yanlış hatırlamıyorsam meyveli çiçekli çok tatlı bi kokuydu.ben de almayı düşünüyorum

Ben gittim geçen gün tekrar dolum için kalmamıştı geldiği günlerde bitmiş zaten. O yüzden acele etsek iyi olur

Evet çok ferah bir koku :)

oo kızlar siz böyle söyleyince iyce şey yapıyorum ve parfümclerde parfüm denemye yüzüm kalmıyo artık ya =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…