- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #2.521
dp den hangi parfümü önerirsiniz ? ben farklı açık parfüm markalarını kullanıyorum çünkü dp burda yeni açıldı :) daha çok şekerli ve hafif çiçek kokularını seviyorum..yardımcı olursanız sevinirim :)
Kokusu sonra güzelleştimi rosero biaz bilgi verebilirmisin ?dp den hypnotic poison aldım da ilk sıkıldığında anason kokusu çok fazla hissediliyor. nina ricci ricci aldım onu beğendim ama mesela.
Ya arkadaşlar ben d&p den 2 tane parfüm aldım ama arkadaşım tenine sıkma sakın çok zararlı bu açık parfümler dedi çok tırstım ya. Tenine sıkan varmı? Bu parfümler ne kadar denetleniyor fikri olan varmı? Çünkü bitanesi kıyafetimde güzel kokuyor ama diğeri tenimde durdukça güzelleşiyodu kıyafetime sıktım bişeye benzemedi tenime sıkmaktan da korkuyorum napsam?????????? :26::26::26:
bende uzun zamandır D&p kullanıorum :) suankının adını unuttum yaa( ama kodu aklımda D19 satıcı kız önerdı ve cok cok sevdımmm cokda kalıcı avona fılan bın basar kalıcılıkla..ben tenıme hafıf sıkıyorum canım saclarımada hafıf ve uzaktan sıkyıorum scaına cok sıkarsan sertlestırıyor...
Ben tenime sıkınca çok kaşıntı yapıyor d&p. Başka açık parfümler yapmıyor ama bu kaşındırıyor.
Uzmanlar gerçek parfümü bile tene sıkmayın derken açık parfüm kesinlikle sıkılmamalı bence.
Ama ben yine de kaşındırmasa boynuma bi iki fıs yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?