- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #2.521
Ben ağır,şekerli, baharatlı kokuları sevmiyorum. Koklar koklamaz burnumun direkleri sızlar:d zevk meselesi.. Böyle fresh, taze, çiçek+meyve kokularını beğenirim, vanilya da olabilir içinde:) Ama gittim d&p den geçen gün Gloria aldım bir tane. 5 tane denemiştim aralarından onu seçtim. eve geldim koku değişti gibime geldi. sonra diğer bileğime sıktığım tommy girl beni cezbetti. durup durup kokluyorum orjinalinin içeriği buram buram çiçek kokusu. Elimdeki kağıdı çıkarttım internette en beğenilenlerin listesini çıkarttım dedim, kağıdı koydum tezgahın üstüne:)))) ayyy listeye bakmak istemiyorum dedi satıcı ben de bastım kahkahayı:)))))
daha önce sizlerin bahsettiklerinin birçoğunu denedim. hala da gidip gelip deniyorum, liste uzun...50 ml 6 lira şu anda..şeyi farkettim o vıcık vıcık yağ hissini göremedim parfümde hoşuma gitti..
jadore orjinaline çok benziyordu onu farkettim, bir de orjinal pierre cardin vous femme tam benlikkk ilk defa büyülendiğim bir parfümm markası oldu. ama d&p de sordum yok dedi.
daha önce sizlerin bahsettiklerinin birçoğunu denedim. hala da gidip gelip deniyorum, liste uzun...50 ml 6 lira şu anda..şeyi farkettim o vıcık vıcık yağ hissini göremedim parfümde hoşuma gitti..
jadore orjinaline çok benziyordu onu farkettim, bir de orjinal pierre cardin vous femme tam benlikkk ilk defa büyülendiğim bir parfümm markası oldu. ama d&p de sordum yok dedi.