• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Ben ağır,şekerli, baharatlı kokuları sevmiyorum. Koklar koklamaz burnumun direkleri sızlar:d zevk meselesi.. Böyle fresh, taze, çiçek+meyve kokularını beğenirim, vanilya da olabilir içinde:) Ama gittim d&p den geçen gün Gloria aldım bir tane. 5 tane denemiştim aralarından onu seçtim. eve geldim koku değişti gibime geldi. sonra diğer bileğime sıktığım tommy girl beni cezbetti. durup durup kokluyorum orjinalinin içeriği buram buram çiçek kokusu. Elimdeki kağıdı çıkarttım internette en beğenilenlerin listesini çıkarttım dedim, kağıdı koydum tezgahın üstüne:)))) ayyy listeye bakmak istemiyorum dedi satıcı:D ben de bastım kahkahayı:)))))

daha önce sizlerin bahsettiklerinin birçoğunu denedim. hala da gidip gelip deniyorum, liste uzun...50 ml 6 lira şu anda..şeyi farkettim o vıcık vıcık yağ hissini göremedim parfümde hoşuma gitti..
jadore orjinaline çok benziyordu onu farkettim, bir de orjinal pierre cardin vous femme tam benlikkk ilk defa büyülendiğim bir parfümm markası oldu. ama d&p de sordum yok dedi.

dp den hangi parfümü önerirsiniz ? ben farklı açık parfüm markalarını kullanıyorum çünkü dp burda yeni açıldı :) daha çok şekerli ve hafif çiçek kokularını seviyorum..yardımcı olursanız sevinirim :)

Arkadaslar ben orjinal parfüm de kullaniyorum doldurma parfümde. Türkiyede dolma parfümü kesfettim.
Burda dolma Parfüm olmadigindan Türkiye ye geldigimde aliyorum . En son iki sene önce Qliftan escada magnetizm ve d&pden ck euphoria aldim kuzenime. d&pyi tanimiyordum ama oda Qlife kadar iyimis hata kuzenim daha iyi dedi. Neyse birgün okulda farkli siralara oturmak zorunda kalmistik yanimdaki kiz hemen escada magnetizm mi kullaniyorsun diye sordu :) bire bir ayni kokuyor ve kalici. ck euphoriya hediye ettigim kuzenimede is yerinde herkes parfümünü soruyormus :)
Orjinal parfümlerden uygun fiyata satilanalrda var cok pahali olanlarda. Ve eger sizde benim gibi Zirt pirt konunuzu degistiriyorsaniz doldurma parfüm tavsiye ederim.

dp den hangi parfümü önerirsiniz ? ben farklı açık parfüm markalarını kullanıyorum çünkü dp burda yeni açıldı :) daha çok şekerli ve hafif çiçek kokularını seviyorum..yardımcı olursanız sevinirim :)

tammmm senlık bı parfumm varr dp dee escada koleşın dıye okunuyoooo....al bak muptelası olursunn

dp den bugün 2 tane parfüm aldım

hypnose lancode ve thierry muggler alien ...ikiside inanılmaz muhteşem kokular...şiddetle tavsiye ediyorum

elbiselerime sinmiş durumda kokuları..orjinalleri pahalı parfümler zaten

dun ugradım dp ye artık burbery body varmıs gercek kokusuyla resmen bırebır kodu b21 kesınlıkle tavsıye edılır yanı. orjınalını de kullanıyorum ve her ıkı sıseyı de koklattım esıme dpnın olana daha kalıtelı kokuyo dedı adam ya:S

Ya arkadaşlar ben d&p den 2 tane parfüm aldım ama arkadaşım tenine sıkma sakın çok zararlı bu açık parfümler dedi çok tırstım ya. Tenine sıkan varmı? Bu parfümler ne kadar denetleniyor fikri olan varmı? Çünkü bitanesi kıyafetimde güzel kokuyor ama diğeri tenimde durdukça güzelleşiyodu kıyafetime sıktım bişeye benzemedi tenime sıkmaktan da korkuyorum napsam?????????? :26::26::26:

bende uzun zamandır D&p kullanıorum :) suankının adını unuttum yaa :(( ama kodu aklımda D19 satıcı kız önerdı ve cok cok sevdımmm cokda kalıcı avona fılan bın basar kalıcılıkla..ben tenıme hafıf sıkıyorum canım saclarımada hafıf ve uzaktan sıkyıorum scaına cok sıkarsan sertlestırıyor...

Ya arkadaşlar ben d&p den 2 tane parfüm aldım ama arkadaşım tenine sıkma sakın çok zararlı bu açık parfümler dedi çok tırstım ya. Tenine sıkan varmı? Bu parfümler ne kadar denetleniyor fikri olan varmı? Çünkü bitanesi kıyafetimde güzel kokuyor ama diğeri tenimde durdukça güzelleşiyodu kıyafetime sıktım bişeye benzemedi tenime sıkmaktan da korkuyorum napsam?????????? :26::26::26:

Ben tenime sıkınca çok kaşıntı yapıyor d&p. Başka açık parfümler yapmıyor ama bu kaşındırıyor.

Uzmanlar gerçek parfümü bile tene sıkmayın derken açık parfüm kesinlikle sıkılmamalı bence.

Ama ben yine de kaşındırmasa boynuma bi iki fıs yaparım. :ssz:

Bende d&p den davidoff cool water koduda D1 çok memnunum herkeste çok beğeniyoo yaz kokusu:12::12:çok güzel yorumlar alıyorum kokusuyla ilgili tavsiye ederim avona göre falan da daha kalıcı:12::12:

bende uzun zamandır D&p kullanıorum :) suankının adını unuttum yaa :(( ama kodu aklımda D19 satıcı kız önerdı ve cok cok sevdımmm cokda kalıcı avona fılan bın basar kalıcılıkla..ben tenıme hafıf sıkıyorum canım saclarımada hafıf ve uzaktan sıkyıorum scaına cok sıkarsan sertlestırıyor...

D19 a baktım davidoff echo'ymuş hafif bişe galiba dimi? Ya ben de tenime sıkamıyorum diye saçıma sıkıyodum o da sorun demek pöffffffff:44:

Ben tenime sıkınca çok kaşıntı yapıyor d&p. Başka açık parfümler yapmıyor ama bu kaşındırıyor.

Uzmanlar gerçek parfümü bile tene sıkmayın derken açık parfüm kesinlikle sıkılmamalı bence.

Ama ben yine de kaşındırmasa boynuma bi iki fıs yaparım. :ssz:

Gerçek parfüm niye sıkılmasınmışki??:26: alkol var tene zarar verir kurutur diye muhtemelen:31: ya ama ben de d&p nin kullandığı alkol adi diye duydum falan falan ama araştırmak lazım işte. Bende kaşınma yapmıyo yaa millet de gayet rahat sürüyo valla. Biz mi çok düşünüyoruz acaba?

Son düzenleme:
Bir de söylemeyi unuttum arkadaşımla beraber gitmiştik arkadaşım satıcı kızın kendi tenine sıkmasını istemişti kız sıktı arkadaşıma gösterdi ve arkadaşım görmüş kazırcasına ıslak mendille silmiş kız koku sıktığı yeri. Yani bu da bana şüphe attirdi açıkçası:31:

Arkadaşlar hiç bi parfümü teninize sıkmayınız zaten desemde bende bazen sıkıyorum ama açık parfümler arasında en güveniliri d&p zaten sağlık bakanlığından onaylı uzun zamandır kullanıyorum herhangi bi zararını görmedim tabi tenden tene değişir durum...

Back