- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #2.561
dp de bu aralar bi kampanya var 5li set 32 tl diye.
kampanyanın içeriğini bilen var mı acaba.
bi türlü yolum düşmedi dp ye
tatlım ben gördüm 100 ml parfüm , 2 deodrnt alana 30 ml parfüm hediyeydi =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüh ben de 5 tane 30 ml lik falan gbi bişey sanmıştım.eğer öyle olsaydı üstüne atlardım herhalde.hatta listemi bile hazırlamıştım.
DP den alınan parfümler biliyorsunuz ilk sıkıldığında 15 dk gerçek kokudan alakasız oluyor ve acayip alkol kokuyor. Bunu önlemenin bir yolu var mı acaba? Evden çıkmadan yarım saat önce sıkmak zorunda kalıyorum.
hep d&pden kullandım hiç orjinal kullanmadım malum öğrenciyiz :)
hiç de şikayet etmedim. orjinal kullanan arkadaşlarım diğer açık parfümlere göre kokularının daha yakın olduğunu söylerler.
sürekli değiştiriyorum isimlerinide unutuyorum ama bu güne kadar kullandıklarım aklıma gelenler şunlar:
candy
212 sexy
paris hilton (şekerimsi kokulardır)
noa(pudra gibi kokuyor bebeksi)
burberry klasik (çok hafif doğal bi kokusu var ama kalıcı değil maalesef)
escada magnetism
chanel chane
gucci rush
amor amor(çiçeksi)
lacoste
hypnotic poison
(bu kokuyu ağır olmasına rağmen çok beğenirim ancak artık herkes bu kokunun farkına vardı, sokakta hep bu koku o yüzden kullanmıyorum artık.)
hypnotic in kokusu hakkındaki görüşlerini alabilir miyim canım?ben taktım bu kokuya çok istiyorum ama orjinali çok pahalı
oryantal bi kokusu var canım, ilk sıktığında fare zehri gibi bi koksu var buna sakın aldanma birkaç dakika sonra oturyor ve o kötü koku yerini çok çekici bi kokuya bırakıyor..bende d&pden alırım hep orjinali gerçekten çok pahalı..anlatamıyorum nasıl bir kokusu oldğnu ama gidip hemen bi koklamalısın bence.. fazla sıkmamaya dikkat et çok ağır çünkü..
kimileri dolumunu eleştiriyorda o yüzden sordum canım.. teşekkür ederim.. inşallah tenime gider kokusu ..başkalarının üstünde duyunca hipnoz oluyorum resmenn :111:
slm kızlar ,
ben şuana kadar hiç açık parfüm kullanmadım,
ama düşünüyorum çünkü heryerde görüyorum çok ucuz
acaba kullanalar anlatabilirmi,ne kullanıyorsunuz kalıcımı ,sıktığınızda soranlar oluyormu