• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

dp de bu aralar bi kampanya var 5li set 32 tl diye.
kampanyanın içeriğini bilen var mı acaba.
bi türlü yolum düşmedi dp ye

Ben de bir kampanyadan yararlandım. 100 ml parfüm, bir araç parfümü, bir tane onların yeni çıkardıkları 30 ml parfüm, bir adet eyeliner. Hepsi 34 Tl'ydi. Eyeliner normal göz kalemi gibi de kullanabiliyorsun, hafif ıslatıp eyeliner olarak da kullanıyorsun. Çok beğendim ben.

DP den alınan parfümler biliyorsunuz ilk sıkıldığında 15 dk gerçek kokudan alakasız oluyor ve acayip alkol kokuyor. Bunu önlemenin bir yolu var mı acaba? Evden çıkmadan yarım saat önce sıkmak zorunda kalıyorum.

hep d&pden kullandım hiç orjinal kullanmadım malum öğrenciyiz :)
hiç de şikayet etmedim. orjinal kullanan arkadaşlarım diğer açık parfümlere göre kokularının daha yakın olduğunu söylerler.
sürekli değiştiriyorum isimlerinide unutuyorum ama bu güne kadar kullandıklarım aklıma gelenler şunlar:

candy
212 sexy
paris hilton (şekerimsi kokulardır)

noa(pudra gibi kokuyor bebeksi)

burberry klasik (çok hafif doğal bi kokusu var ama kalıcı değil maalesef)

escada magnetism
chanel chane
gucci rush
amor amor(çiçeksi)
lacoste
hypnotic poison
(bu kokuyu ağır olmasına rağmen çok beğenirim ancak artık herkes bu kokunun farkına vardı, sokakta hep bu koku o yüzden kullanmıyorum artık.)

hep d&pden kullandım hiç orjinal kullanmadım malum öğrenciyiz :)
hiç de şikayet etmedim. orjinal kullanan arkadaşlarım diğer açık parfümlere göre kokularının daha yakın olduğunu söylerler.
sürekli değiştiriyorum isimlerinide unutuyorum ama bu güne kadar kullandıklarım aklıma gelenler şunlar:

candy
212 sexy
paris hilton (şekerimsi kokulardır)

noa(pudra gibi kokuyor bebeksi)

burberry klasik (çok hafif doğal bi kokusu var ama kalıcı değil maalesef)

escada magnetism
chanel chane
gucci rush
amor amor(çiçeksi)
lacoste
hypnotic poison
(bu kokuyu ağır olmasına rağmen çok beğenirim ancak artık herkes bu kokunun farkına vardı, sokakta hep bu koku o yüzden kullanmıyorum artık.)

hypnotic in kokusu hakkındaki görüşlerini alabilir miyim canım?ben taktım bu kokuya çok istiyorum ama orjinali çok pahalı

hypnotic in kokusu hakkındaki görüşlerini alabilir miyim canım?ben taktım bu kokuya çok istiyorum ama orjinali çok pahalı

oryantal bi kokusu var canım, ilk sıktığında fare zehri gibi bi koksu var buna sakın aldanma birkaç dakika sonra oturyor ve o kötü koku yerini çok çekici bi kokuya bırakıyor..bende d&pden alırım hep orjinali gerçekten çok pahalı..anlatamıyorum nasıl bir kokusu oldğnu ama gidip hemen bi koklamalısın bence.. fazla sıkmamaya dikkat et çok ağır çünkü.. :16:

bende d&p kullanıyorum bütün kokulrı güzel ama bu tamda benm kokum diyebileceğim bir kokusunu bulamadım kızlar var mı önerileriniz?

oryantal bi kokusu var canım, ilk sıktığında fare zehri gibi bi koksu var buna sakın aldanma birkaç dakika sonra oturyor ve o kötü koku yerini çok çekici bi kokuya bırakıyor..bende d&pden alırım hep orjinali gerçekten çok pahalı..anlatamıyorum nasıl bir kokusu oldğnu ama gidip hemen bi koklamalısın bence.. fazla sıkmamaya dikkat et çok ağır çünkü.. :16:

kimileri dolumunu eleştiriyorda o yüzden sordum canım.. teşekkür ederim.. inşallah tenime gider kokusu ..başkalarının üstünde duyunca hipnoz oluyorum resmenn :111:

kimileri dolumunu eleştiriyorda o yüzden sordum canım.. teşekkür ederim.. inşallah tenime gider kokusu ..başkalarının üstünde duyunca hipnoz oluyorum resmenn :111:

dediğim gibi orjinal kullanmadığım için bilmiyorum arasındaki farkı ama dolumunun seni tatmin edeceğini düşünüyorum.. bende başkasında o kokuyu alınca o kişiye bakış açım değişiyor.. parfüm seçimi çook önemlii :kkk:

slm kızlar ,

ben şuana kadar hiç açık parfüm kullanmadım,

ama düşünüyorum çünkü heryerde görüyorum çok ucuz

acaba kullanalar anlatabilirmi,ne kullanıyorsunuz kalıcımı ,sıktığınızda soranlar oluyormu

diyarbakırdayken d+p parfümcüden arkadas alıyordu bende aldım ama hic beğenmedim birebir ayni kokuyordu kokular cok agırdı

Kızlar d&p'de w1 kodu hangi parfümün kodu? Şuanki halini soruyorum. Kodların değişme durumu olduktan sonraki yeni şuanki kodun açılımını?

Kızlar 1 hafta kadar önce DKNY yeşil elma kokusunu aldım DP den , orjinal adı tam olarak ne bilmiyorum ama yeşil elma kokusu deyince anladılar hemen ne istediğimi :) orjinaliini aratmayacak kalitede bence hatta daha kalıcı. bence mutlaka denemelisnz, erkek arkadaşım da çok beğendii :))kodu D21, şiddetle tavsiye edilir, ferah kokular sevenlere..

Back