- Konu Sahibi maysimirna
herkes bi tane var, ikincide olur mutlaka diyor ama fsh yüksek çıktı benim. buda artık kaliteli yumurta üretemiyorum anlamına geliyor. senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam xxnilxx, ben de yarın tekrar doktora gidince sorucam ama sende gidince sorarmısın, bu ilacı kullanırken hamile kalınırsa bebeğe zararı var mı? bana doktorum yok demişti ama yarın başka bir doktora daha sorucam. sende inşallah hamişsindir canım.a.s.
ben bu mesajını çok geç gördüm ama bu konuyu tam teşekküllü hastaneye gittiğimde araştıracağım şu an da yer ve konum olarak sağlıklı ve güvenebileceğim sağlık kuruluşu yok :1rolleyes: :teselli: :teselli:
arkadaslar merhaba
ben de bu ılacı kullandım bır kereye mahsus.
mayıs ayında tup bebek yaptırdık olmadı ama rabbım uzuntumu sevıncle tamamlayıp hemen ardından bana kendılıgınden gebelık nasıb ettı.
2.5 aylıkken bebegımı kaybettım ne yazık kı .bunun ardından doktorum bu ılacı verdı. ılacı kullandıgım sure ıcınde lekelenmeler hıc bıtmedı hala da devam edıyor.sanırım bır kac gun ıcınde regl olurum .kullananlar bılırler bu normal mı?
sunu da yazmak ıstedım hayıttan bahsettıgınızı okudum ben hamıle kaldıgım ay yanı tup bebek ardından hormonlarımı duzenlesın dıye hayıt tohumu cayı ıctım ve o ay hamıle kaldım.yıne dusunuyorum.
benm daha once de 2 gebelık kaybım var yanı bu 3.oldu ne yazık kı .sımdı bu kayıpların nedenını ayrıntılı arastıracagız.daha once gereken testler yapıldı ama temız cıkmıstı.
sımdı doktorumun onerısıyle lenfosıt asısı deneyecegım olmazsada pgt ıle tup bebek.
ınsallah emeklerımızın ve sabrımızın karsılıgını Rabbım saglıklı ve hayırlı evlatlarla verır.....
slm ben suanda kullanıyorum.adet duzensızlıgı yok bende ama sadece ara kanamalardan ötürü doktorum verdi.bende 2.bebişimi istiyorum hamile kalmada bı sakınca yok yan ertkı olarak sadece goz seyırmesi yaptı bende.baş agrısı kılo falan yapmıyor,merak etme canım.rahatlıkla kullanabılırsın.hormon ılacı ama kılo yapmıyor.sadece osterejen ve progesteron hormonlarını duzenleyeıp heray duzenlı adet gormenı saglıyor.hepsi bu korkma...Selam arkadaşlar
yumurtalık tembelliğinden kaynaklı adet düzensizliği teşhisi kondu ve cyclo progynova adlı ilacı yazdı doktorum,ama çok fazla yanetkisi olduğunu duydum,kilo aldırıyormuş,baş ağrısı yapıyomuş ki zaten migrenimde var,bazı doktorlar bu ilacı kullanırken hormon alındığı için hamile kalmanın zararlı olabileceğini söylüyor,benim doktorum kalabilirsin dedi ama..
bilmiyorum kafam çok karıştı,zaten hormon ilacı olması bile insanı korkutuyor,bu ilacı daha önce kullananlar deneyimlerinizi yazabilirmisiniz,yanetkileri neler oldu,adeti düzenledimi gerçekten yada kullanırken hamile kalan varmı,nolur yardım edinnn
arkadaşlar mrb adetimin miktarı azaldı bana aynı hap verildi cyclo progynova,merak ediyorum size nasıl sebeble verildi, eski haline dönermi bilmiyorum,kutunun tamamını nımı kullanmama gerek gecen ay 10ne tek kullandım faydası olmadı beni cevapsız bırakmayın.
Selam arkadaşlar
yumurtalık tembelliğinden kaynaklı adet düzensizliği teşhisi kondu ve cyclo progynova adlı ilacı yazdı doktorum,ama çok fazla yanetkisi olduğunu duydum,kilo aldırıyormuş,baş ağrısı yapıyomuş ki zaten migrenimde var,bazı doktorlar bu ilacı kullanırken hormon alındığı için hamile kalmanın zararlı olabileceğini söylüyor,benim doktorum kalabilirsin dedi ama..
bilmiyorum kafam çok karıştı,zaten hormon ilacı olması bile insanı korkutuyor,bu ilacı daha önce kullananlar deneyimlerinizi yazabilirmisiniz,yanetkileri neler oldu,adeti düzenledimi gerçekten yada kullanırken hamile kalan varmı,nolur yardım edinnn
canım ilaca başladıktan ne kadar sonra hamile kaldın.. beklemek çok kötü yaaa benim bu ilk kutum bir hafata var bitmesine... ikinci kutuya ne zaman başlamalıyım..Çok üzgünüm çoookarkadaslar bende devamlı kullanıyorum sımdıye kadar bır sey olmadı 2.ye hamıleyım bır sey olmadı yanı zaten onu kuallanmassam adet olmuyorum selamlr
selam xxnilxx, ben de yarın tekrar doktora gidince sorucam ama sende gidince sorarmısın, bu ilacı kullanırken hamile kalınırsa bebeğe zararı var mı? bana doktorum yok demişti ama yarın başka bir doktora daha sorucam. sende inşallah hamişsindir canım.a.s.