- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
5.gün bugün hala tık yok hayıta ve civanperçemine devam ediyorum nolcak şimdiii yaaa
angelcim senin ne sorunun var canım doktor bu hapı sana neden verdi .ben6 yıllık evliyim. 3yıllık evliyken aşılama sayesinde bir kızım oldu ama 2 yaşında vefat etti aradan biraz geçtikten sonra yine tedaviye başladım.ve yine hamile kaldım ama daha 1 aylıkken düşük yaptım ve doktor bana cyclo-prognova yı verdi hapın bitmesine 6 tane kaldı.ben 1o günden beri hayıt tohumu içiyorum.bunun yanı sıra 3 günden beri bögürtlen kökü suyunu ve adaçayını içiyorum bakalım hayırlısı olsada bizde daha fazla yıpranmasak.ben bu hapı içtigimde hap biter tan 4.günü adet olurum ama kişiden kişiye degişir canım.sizlerden haber bekliyorum .başka siteye giriyorum ama sizleride unutmam ziyaret ederim canım birde canım hayıt tohumunun suyunu iç derim 10 gün içinde etkisini gösteriyormuş.en az 3 ay sabah akşam aç karnına 1 su bardagı içmek lazımmış en fazlada 1 sene içilmesi lazımmış.yinede internetten araştır anım eskiden ebelerimizinde çocugu olmazmış bu otu içerlermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?