- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
merhaba canim evet benimde dun bitti bakalim ne zaman adet olurum ama insallah olmam bu arada sen adet oldun mu ne oldu ve benim gogus agrilarim fln gitti biseyim yok sadece gogus uclarim dokununca aciyo hepsi bu ?
sonunda oldu. bende anne adayıyım artık. öyle mutluyum ki :)[/QUO
öncelikle hayırlı olsun bebişin inşallah Rabbim banada nasip eder.adetlerim düzensiz derken kaç ayda bir geliyordu?bi de cyclo progynova yı kullandıktan sonra çatlatma iğnesini doktor yaptımı bunu merak ettim.bende bu ay bu ilacı kullanmayı düşünüyorumda adetlerim heray 5-6 gün ileri atıyor o yüzden.
Slm canım hayırlı olsun Allah hayırlı ömürler nasip etsin inşaallah çocuğuna nasıl hamile kaldığını bizimle paylaşabilir misinsonunda oldu. bende anne adayıyım artık. öyle mutluyum ki :)
Hayır sakın hapı bırakmayın hapı bıraktıktan sonra ara kanamanız olur. Ben de kullanıyorum bu hapı. Doktorum hapı yarım bırakmamamı söyledi. Bitene kadar devam edin sonra kullanmazsınızMerhaba Benim de sağ ve sol yumurtaligimda kıstım vardi.doktor cyclo-progynova ilacını verdi 10 gün sonra adet oldum ondan önce doktora gittigimde yine âdet tim.sonra doktor kistin tamamen kaybolmuş dedi daha hapin bitmesine 12 gün var sizce bu hapı birakmalimiyim. Yada bu hapı kullanırken hamile kalma şansım var mi?
ben builaç hakkında makalelerde bulamadğım bır soru sormak ıstyorum 2 kutu ara vermeden devam ettğin oldmu ben 15 yıldr kulanıyorum 7 gunlk ara ıle bu ay ilk kez folkulm olştu 5 er adet adetle gıtmesın dıye ara vermeden başladım siyah kanamam var lekelenme şeklınde değerlerım çok ıyı kendılğımden adet gormuyorum bu ay fsh 12,5 düşünce yıne ara verıp yükseltmek ıstemedm hep ara verdğimde 40 lara çıkıyor vucut üretmedğinden kesınce değerlerım fırlıyor kısır döngü yanıBen bu ilacı 12 senedir kullanıyorum ve hala kullanmaya devam edeceğim asla süt getirmiyo, ama süt hormonlarını çok çalıştırıp iyi huylu kistler oluşturuyo bilgin olsun, zaten cylo-prognova bunu defalarca yazdım iki fazlı hormon preparatıdır, yani menopoza giren ve östrojen yetersizliğinde kullanılır.....
Ben 33 yaşındayım hem menopozdayım hem de östrojen yetersizliğim var ondan dolayı kullanıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?