- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
canm gittinmi dra..
kiss bu hap kilomu aldryor...ana bende oyuzden davull gbi oldum iki ay icinde bnd ediom nasil kilo aldim almnca oldugu icin yan etkilerini okumadm ..canim dr kullan dedise kullan ya napicksin bak kan degerine hormanlarina bakcakmiss tamam kullan sen...
bu ay yine regl olamadım doktorum cyclo ya başla dedi.bakalım inş. en kısa zamanda allahım dularımızı kabul ederde bebeklerimize e eski sağlığımıza kavuşuruz
CANIM BENİM HORMONLARDA SORUN VAR.BEN ADET OLAMIYORUM O YÜZDEN CYCLO KULLANIYORUM.CYCLO 21 GÜN KULLANIYON 1 HAFTA İÇİNDE ADET OLUYON.BEN MESELA İLÇ BİTTİKTEN 6 GÜN SONRA ADET OLUYORM.3-4 GÜN SÜRÜYOR NORMAL YANİ ADETİM.
ama kist için sende saraçoğlunun soğan kürünü yapabilirsin canım.incele saraçoğlu sitesini orda yazıyor kürler hastalıklar.senin hastalığın farklı çünkü ilaçı bir tek doktorun verebilir.google yaz saraçoğlu incele siteyi.kistler için soğan çok iyi
çamaşır suyu canım kaç ay kullandın peki cyclo yu canım nasıl düzene girdi.önceden olamıyor muydun adet ilaçsız.fsh hormonun kaç çıkıyordu? yaşın kaç peki?
inş. bizimkide düzelir yarabbim dualarımızı kabul etsin
çamaşır suyu canım nerelerdesin sana soru sordum da cevabını bekliyorum
çamaşır suyu herhalde fazla foruma girmiyorsun.cevabını bekliyorum bende canım
evet cyclo ile adetleri düzene girenler buraya nerelerdesiniz arkadaşlar çamaşır suyu bekliyoruz
kızlar neden kimse yok.
2 tane kaldı ilacımın bitmesine.bakalım ne zaman regl olucam
kuze canım bende cyclo içiyorum bugün son ilacı alıcam ben de genelde 6. günü regl oluyorum ilaç bittikten sonra.
şu an bende hayıt tohumu içiyorum
birde aslanpençesi civanperçemi yeşilçay ve hayıtı karıştırarak içiyorum canım.sabah ve öğle yemeklerimde içiyorum bu çaylarımı.
yürüyüş yapıyorum benim fsh yüksek canım.
saraçoğlundan bitki çayı aldım.oda sanırım bu ay sonunda biter.
bana dediki saraçoğlu bu bitkiyi bitri sonra 10 gün soğan kürü yapıcan sonrada incir ve havuç kürünü yapacaksın.
biliyor ben bebek isitiyırum fsh yüksek adet olamıyorum.bekliyorum bakalım.inş. düzelir bu yaptıklarımız.balık yağı içiyorum.haftada 1 kere balık tüketiyorum.dhea içiyorum 3 tane gece yatmadan
.
senin srorunun ne kuze şimdi hatırlayamadım tam seni.fsh yüksekmi seninde kaç yaşındasın.bakalım inş allah şifamızı verir.
biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmış bence.stres yapma ve üzülme sakın.sağlıklı olmak en önemlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?