- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
mrb çamaşırsuyu bende yumurtalık over kist vardı geçen sene 3 kutu kullandım bu ilaçdan bana da bir sürü şey söylendi ben de çok endişelendim ilaç bittiği ay hamile kaldım 2,5 aylıkken kalbi durdu bebeğin kürtaj olmak zorunda kaldım ama bu durumun ilaçla hiç bi ilgisi yok şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum doktora kontrole gittim çok küçük bir kist oluşmuş dedi 1 kutu yine bu haptan kullanmaya başladım bence kötü bi ilaç olsa doktorlar vermez çünkü çevremde de duyduğum kadarıyla doktorların en sık verdiği ilaç bu ayrıca birçok insan tanıyorum bu ilacı kullanıp hamile kalan umarım herşey dilediğin gibi olur
uzun yıllar adet düzensizliği ve kist icin bu ilacı kullanmıstım. kısa sürede de sonuclanmıstı tedavim.umarım sende faydasını gorursun
prolaktinden suphelenmistir . prolaktin yuksekse gogus uclarından sut gelir. bendede biara duzensizlik vardı kullandım bu ilacı gecen sene. bildigim kadarıyla koruyu deil ama kullandıgın ay yumurtlaman olmuyor.
prolaktinden suphelenmistir . prolaktin yuksekse gogus uclarından sut gelir. bendede biara duzensizlik vardı kullandım bu ilacı gecen sene. bildigim kadarıyla koruyu deil ama kullandıgın ay yumurtlaman olmuyor.
bu ilacı kullandığın ay yumurtlama olmuyor demişsin ama sanırım yanlış biliyorsun çünkü bende yumurtlama sorunu olduğu için doktorum bu ilacı verdi ve ben bu ilacı kullanırken doktorum yumurta takibi yapıyor. böyle bişey yok yani...
yumurtlama olmazsa zaten ben nasıl hasta olurum ki...?
canım babymom bu ilacı kullanınca yumurtlama olmaz demiş bende ona böyle bişey olmadığını söyledim...
anladım canım, ben de senin gibi düşündüğümü belirtmek istedim....doktor bunun bana adet düzenleyici olduğunu ve 3 paket kullanmam gerektiğini söyledi...her bittiğinde gideceğim...
canım senin doktorun kim?
birde benim fsh yüksek olduğu için bunu kullanıyorum sende ne var? hormon tahlili yaptırdın mı hiç?
Ben bunu genç kızken kullanmıştım adet düzenleyici olarak evet düzenledi adetimi ama 1 sene içinde de 25 kilo kadarcık bişey aldım
arkadaşlar sıtemızde bu ve benzerı bır suru konu yorum var.ilaçlar konusunda hepınızın kafası karışabılıyor anlıyorum ama oncelıkle tum ılaclar ıcın soyluyorum her ılac yada kımyasal maddenın muhakkak bır yan etkısı vardır bu ınsandana yapıdan yapıya farklılık gosterırı kımı cok agır kımı cok hafıfıtır ama olur.2.arkadaşlar hormon preparatları tabıkı bunyeyı cok etkıler zıra vucudun ışleyısınden dengelı ışlemesınden sorumludur hormonlar ve az bı dengesızlık cok etkıler bunyeyı.ama sunu unutmayın bu ılaçlar dr tavsıyesıyle kullanılıyor ve buna ıhtıyac var oldugu ıcın verılıyor sız bunları kafanızdan yada burda bırbırınıze sorarak bırakmanız yada degışık hap tercıh etmenız bana garıp gelıyor yanı ne bılım sızı bu konu hakkında onca yıl kafa yormuş ınsanlara degılde kendı kullanımı dışında pek bır bılgısı olmayan kışılere ıtımat edıyorsunuz.ben demıyorum bılgılerınızı tecrubelerınızı paylaşmayın ama bunun yanında doktor eczacılarlada iletışım ıcınde olun kafanızı takılanları sorun .hakkınızı helal edın .
canim bu konuyu acman iyi olmuss..canim bendede adet düzensizligi var bekarliktan beri yakslasik 2,5 yildr evliyim ve adetim daha düzensiz daha düzensiz bekarken bu hapi kullandim..daha sonra estrofem kullandim..premarin kullandim ama adetim bunlarla cok düzenli geldi fakat yumurtalik gelistrmedi bu ilaclar bnmde sorun bu zaten yumurtliklar kücük hareketsiz her ay kendiliginden catlamiyor demek isteigim su 1 yildr bebek istiyoruz ama olmadi son 3 aydr dr bana cyclo progynovanin düzenli kullanmami istedi bakalim carsamba randevum var ne olck ya kendiligindne olck yda bska caresine bakilcak..insallah iyi olur,,u arda burdaki cycloyla trdeki aynide degl bende trde de kullandim burdada adi herseyi ayni ama kutulari sekilleri farkli neden bilmiyorum ..
[canim ben hasta olmak icin bunu kullaniyorum..ve kullanincda düzenli adetim geliyor...valah almnya üüretimi yazdigini bende biliyorumm ama farkli trdekinden canim neden bende bilmiyorum..valah canim ben yaklasik 10 kilo aldimm ama haplardanmi nednese anlamadim gitti...gerci bir yan etkisi yok bu haplarin ama ben kilo aldim..bkalim ne olck carsambaya ne kaldii bakalim dr ne diecek gelisme olmusmu olmamismii ben yine yazarim buraya canim..rabbim gönlümüze göre versin..insallah hepmiz cocuk sahibi oluruz...sen ne kadardir istiyorsun...B][/b]
canım senin doktorun kim?
birde benim fsh yüksek olduğu için bunu kullanıyorum sende ne var? hormon tahlili yaptırdın mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?