anladim canim sen cocuk düsünmüyorsun ama sana tavsiyem druna sor cocuk olurmu adet düzensizligim var de..cünkü inanki bende senin gbi umursamiyordum ama yaklasik 1 yildr cocuk istiyoruz olmuyorr drlarin kimi hic olmaz dedi kimide olur dioo yumurtaligin kücük ve hareketsiz heray kendiliginden catlamiyor dedi..oyuzden cycloyu verdi onunlada her ay düzenli adet gryorum..dün dr gittim yaklasik 2 aydr cycloyu kullaniyordum..birde yaninda keciboynuzu pekmezi bal+tarcin+cörekotu yaptimm onlarda yumurtalik büyütüo söylim canim dr dün cokk iyi gördü yumurtaligimi bende ikinci asamaya gecildi egerki cyclodan büyümesydi yapilcak bisi yoktu ama büyümüs tabi dgr bitkisel ilcalrinda etkisi olmustr bana smdi bska hap verdi 10 tane var icinde günde 2 tane alcm 5 günde bitcek ayin 9nda tekrar gtcem bakalim ne olck dr dedi egerki yumurtan olusmussa hemn cocuk olur ay insallah yüce rabbim nasip eder insallah hepimize.,.sende düzenli kullan dr sor canimm ilerde cocuk istersek sorun olurmu de tamam canim hadi allah sifa versin grsryz yine oki..