Saraçoğlunun brokoli kürü var onu dene amh için iyiymişPeki en fazla kaç yıl dondurabiliniyor yumurtalar
Canım sen neden 2 defa adet oluyon oncelıkle bunu arastırman lazım degıl mıydı bence git unıverste hastanesine histeroskopi yaptır mıyım var galiba sende mıyomu tedavi et ayda 2 defa adet olma neden oluyorsun diye doktor bsıy demedi mıPeki en fazla kaç yıl dondurabiliniyor yumurtalar
Canım miyom kist falan yok. Doktor 10 dk iyice inceledi ayıptır demesi tam özel kliniğe gittim iyi baksın diye ayrıntılı anlattı rahim içi çok temiz hiç bir sıkıntın yok dedi. Fsh da benim 13 hormon dengesizliğinden herhalde.Canım sen neden 2 defa adet oluyon oncelıkle bunu arastırman lazım degıl mıydı bence git unıverste hastanesine histeroskopi yaptır mıyım var galiba sende mıyomu tedavi et ayda 2 defa adet olma neden oluyorsun diye doktor bsıy demedi mı
Canım ya ben bulamadım sen bulup atar msın çok dua ederimSaraçoğlunun brokoli kürü var onu dene amh için iyiymiş
Canım sımdı fsh yukseldıkce amh duser sen bugun hıc bekleme aktara git hayıt ekstraktı al aslan pencesı al bunları mutlaka iç brokoli kurunu sana atayım durCanım ya ben bulamadım sen bulup atar msın çok dua ederim
Canım kür başladım ama önce 15 gün sabah akşam soğan kürü yapmam lazımmış sonra testere dişli aslan pençesi hayır tohumu brokoli falan onları yapacağım aşama aşama oluyor muş yani ayda bir bir tane kürü yapıyorsun. Brokoli kürünü atarsan da çok sevinirim canım ya Allah razı olsunCanım sımdı fsh yukseldıkce amh duser sen bugun hıc bekleme aktara git hayıt ekstraktı al aslan pencesı al bunları mutlaka iç brokoli kurunu sana atayım dur
Ya bak korkma hıc ben hıc adet olamıyordum diye aktardan hayıt tohumu ekstraktı aldım Surup gıbı bsıy kullandım 20 gunde fsh 9 dan 2 ye düştüCanım kür başladım ama önce 15 gün sabah akşam soğan kürü yapmam lazımmış sonra testere dişli aslan pençesi hayır tohumu brokoli falan onları yapacağım aşama aşama oluyor muş yani ayda bir bir tane kürü yapıyorsun. Brokoli kürünü atarsan da çok sevinirim canım ya Allah razı olsun
Canım kür başladım ama önce 15 gün sabah akşam soğan kürü yapmam lazımmış sonra testere dişli aslan pençesi hayır tohumu brokoli falan onları yapacağım aşama aşama oluyor muş yani ayda bir bir tane kürü yapıyorsun. Brokoli kürünü atarsan da çok sevinirim canım ya Allah razı olsun
Canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim ben Saraçoğluna zaten yazdım kendisi bana dört tane kür önerdi senin dediğin kürler zaten ama sırasıyla bunları yapacaksın dedi bir anda hepsini yapmayacaksın. Sırayla şimdi uygulayacağım benim zamanım var bekar Sırayla şimdi uygulayacağım benim zamanım var bekar Olduğum için bebek beklentim de yok şu anlık böyle tek tek uygulayacağım inşallah çok teşekkür ederim ilgin için inşallah en kısa zamanda bebeğin olurbak you tube u aç Saraçoğlu amh düşüklüğü yaz
Saraçoğlunun brokoli kürü yaz fsh ı nasıl dusuururm yaz fsh dusuncem amh yukselır doktor degılım ama kendim de denedim valla ıyı geldi fsh dustu hayıt ekstraktı ile sabah aksam sloganı kaynat ıc ama oglenlerı bir bardak hayıt suyu ıc bence yavas hareket etme ben gunde 4 tane bitki ıcıyordum
Ayy tatlım Allah razı olsun ınsallah seninde hıc bir sorunun kalmaz. Allah buyuk asla umutsuzluga kapılma Allah umutsuz kulunu sevmezmıs bekarken sorunlarını çöz derdinden buyuk Allah varCanım Allah razı olsun çok teşekkür ederim ben Saraçoğluna zaten yazdım kendisi bana dört tane kür önerdi senin dediğin kürler zaten ama sırasıyla bunları yapacaksın dedi bir anda hepsini yapmayacaksın. Sırayla şimdi uygulayacağım benim zamanım var bekar Sırayla şimdi uygulayacağım benim zamanım var bekar Olduğum için bebek beklentim de yok şu anlık böyle tek tek uygulayacağım inşallah çok teşekkür ederim ilgin için inşallah en kısa zamanda bebeğin olur
Amin. Canım inşallahAyy tatlım Allah razı olsun ınsallah seninde hıc bir sorunun kalmaz. Allah buyuk asla umutsuzluga kapılma Allah umutsuz kulunu sevmezmıs bekarken sorunlarını çöz derdinden buyuk Allah var
Bu hap peki sende işe yaradı mı bende adet olamıyorum mesela bana nasıl katkı sağlar sence
Tarlusal dan iyidir dimi bu hap pekı 3 ay sonra gercekten kendiliğinden adet olur muyumAmin. Canım inşallahAdet olursun ayda bir işte, yumurtalarına hormon yüklemesi yapıyor. Düzenli saati saatine kullan
Tarlusalı hiç kullanmadım. Ben bu ilacı geçen yıl 3 ay kullandım adetim düzene girdi ama yine erken oluyordum. Şöyle mesela 12-13 günde bir olurken artık çok şükür 15 te bir olmaya başladım, şimdi bunu doktorum ve bu ilaçla 20 üzerine çıkarmayı planlıyoruzTarlusal dan iyidir dimi bu hap pekı 3 ay sonra gercekten kendiliğinden adet olur muyum
13 gunde bir kac gun adet goruyon kuzum sen bence bir daha git doktora hatta sana önerim beyin sinir doktoruna gitmen beynin hipofiz bezi filmini cektırt sen hep mı boyleydın ve boy /kg nedirTarlusalı hiç kullanmadım. Ben bu ilacı geçen yıl 3 ay kullandım adetim düzene girdi ama yine erken oluyordum. Şöyle mesela 12-13 günde bir olurken artık çok şükür 15 te bir olmaya başladım, şimdi bunu doktorum ve bu ilaçla 20 üzerine çıkarmayı planlıyoruz
Evet hep böyleydi 12 yaşımda adet oldum oldum olası böyle erken doktorlar bişey bulamıyorlar rahimde falan ben 17 yaşında iken endokrine de gitmiştim Fsh yüksek çıktı ilaçla düştü hep böyle devam etti boy 1.60 kilo 48, doktor stresten oluyor dedi kaç yıl türlü türlü sınavlara girdim çalıştım falan bu yıl atandım ama hala düzensiz bakalım artık doktor haftaya ne diyecek13 gunde bir kac gun adet goruyon kuzum sen bence bir daha git doktora hatta sana önerim beyin sinir doktoruna gitmen beynin hipofiz bezi filmini cektırt sen hep mı boyleydın ve boy /kg nedir
Ben niyeyse strese inanmıyorum hayatımda yasayablcegm en kotu setleri yasadgm bir donemde 1 kez bile adet sorunu yazamadım ilk defa Jersey yolunda iken adet sorunu yasıyorum sen bence cok ustune gıtmemıssn bu konunun sana tavsiyem yarın beyin doktoruna gidiyorsun gideceksen sana anlatayım bak git onları soyle sana baksınlar benim bir yakınım her bolume gitti sonuc alamadı beyin ve sınır cerrahisine gitti beynin emarı cekıldı sorunu buldularEvet hep böyleydi 12 yaşımda adet oldum oldum olası böyle erken doktorlar bişey bulamıyorlar rahimde falan ben 17 yaşında iken endokrine de gitmiştim Fsh yüksek çıktı ilaçla düştü hep böyle devam etti boy 1.60 kilo 48, doktor stresten oluyor dedi kaç yıl türlü türlü sınavlara girdim çalıştım falan bu yıl atandım ama hala düzensiz bakalım artık doktor haftaya ne diyecek
Bunun için 5 kadın doğum uzmanına gittim beşi de evlen dediBen niyeyse strese inanmıyorum hayatımda yasayablcegm en kotu setleri yasadgm bir donemde 1 kez bile adet sorunu yazamadım ilk defa Jersey yolunda iken adet sorunu yasıyorum sen bence cok ustune gıtmemıssn bu konunun sana tavsiyem yarın beyin doktoruna gidiyorsun gideceksen sana anlatayım bak git onları soyle sana baksınlar benim bir yakınım her bolume gitti sonuc alamadı beyin ve sınır cerrahisine gitti beynin emarı cekıldı sorunu buldular
Oyle deme beyin salgılıyor adet olmanı hipofiz bezi diye bırsey var beynin fazla mı salgılıyor az mı bir kist VS mı var bence sorunu temel den cozmek lazım hormonun yuksek ve sen en iyi doktora gittim diyorsun doktor sana beyin emarı cekın bile dememıs boyle iyi doktor mu olur.Bunun için 5 kadın doğum uzmanına gittim beşi de evlen dediGidip beyin doktoruna erken adet mi oluyorum diyeceğim
Hmm abla şimdi norolojiye gidip adet serüveni mi anlatayım yoksa kadın doğum uzmanına mı diyimOyle deme beyin salgılıyor adet olmanı hipofiz bezi diye bırsey var beynin fazla mı salgılıyor az mı bir kist VS mı var bence sorunu temel den cozmek lazım hormonun yuksek ve sen en iyi doktora gittim diyorsun doktor sana beyin emarı cekın bile dememıs boyle iyi doktor mu olur.
Canım sen beyin ve sinir cerrahın git ben hersey baktım beynimdeki hipofiz bezi de sorun olabilir diye dusunuyorum emar cekın ek istiyorum dıyceksnHmm abla şimdi norolojiye gidip adet serüveni mi anlatayım yoksa kadın doğum uzmanına mı diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?