• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cyclo progynova ile adet duzelırmiş dogru mu

Saraçoğluna yazdım zaten 4 kür önerdi peş peşe yapıcam şimdi bu ilaçla beraber soğan kürüne başladım bi 3-4 gün oldu. Sonra testere dişli Aslan pençesi kürü yapıcam sonra yine testere dişli aslan pençesi civan perçemi sarı kantaron karışımı bir çayı var onu alıp o kürü yapacağım sonra hayıt tohumu var en sonda da incir havuç kürü daha sonra teste gideceğim bu şekilde devam edeceğim hem doktorum ilacı hem de kürler.
Evet bu ilaç âdeti düzene sokuyor hormon yüklüyor yani sana ilacı kullandığın zaman 21 tablet zaten o 21 tabletten sonra yedi gün içerisinde adet oluyorsun merak etme düzene girer inşallah

Saraçoğluna yazdım zaten 4 kür önerdi peş peşe yapıcam şimdi bu ilaçla beraber soğan kürüne başladım bi 3-4 gün oldu. Sonra testere dişli Aslan pençesi kürü yapıcam sonra yine testere dişli aslan pençesi civan perçemi sarı kantaron karışımı bir çayı var onu alıp o kürü yapacağım sonra hayıt tohumu var en sonda da incir havuç kürü daha sonra teste gideceğim bu şekilde devam edeceğim hem doktorum ilacı hem de kürler.
Hepsini denedim asla işe yaramadı incir kürü deneme sakın prolaktın yukseklttıyır
Brokoli ye

Bu tüp bebek nasıl bsıy hangi aşamalar var banada anlatır mısınız bende dusunuyorum da hangi ilde yaotrcaksnz devlet mı özel mı
Eskişehir de devlet Hastanesindeyim ben. Aşamaları baya uzun önce sen ve eşin için bazı testler yapılacak. testlerin durumuna göre doktor yönlendirme yapar herşey yolundaysa ignelere başlanır yumurtalar yeterli büyüklüğe geldiğinde toplanır ve dollendirilir uygun görülürse taze transfer yapilir ya da dondurulur.

Hepsini denedim asla işe yaramadı incir kürü deneme sakın prolaktın yukseklttıyır
Brokoli ye
Prolaktinim düşük benim canım. Valla kullananlar çok memnun kalmış. Hatta bir kadın 45 yaşında amh 0.01 tüp bebek bile yapmayız demişler tutmaz yani. Bu kürleri yapmış 5-6 ay sonra kendiliğinden hamile kalmış.

İnşallah canım bişey sorucam kafam çok karıştı şimdi benim amh 0.38 çıktı değer aralığı kağıtta 0.17-7 yazıyordu benim değer bunun altında mı üstünde mi oluyor inan kafam çok karışık kaç gündür
Üzerinde çıkmış fakat bu amh baya düşük bir değer. O yüzden elini çabuk tutmalısınız bana göre. Evlenmeyi bekleme. Nasip bu işler belki 1 yıl içinde değil 2-3 yıl sonra evlenirdin belli mi olur

Back
X