Doktor mu verdı sıze bu ılacı neden verdı kiBenim haftaya transferim var ben de bu haptan kullanıyorum. Ne işe yaradigi konusunda net bir bilgi edinemedim
Evet doktor verdi. Bu ilaç ile yumurtalarını baskilayacagiz dedi. Tup bebek tedavisinde ne işe yaradığını pek anlayamadimDoktor mu verdı sıze bu ılacı neden verdı ki
Siz adet olamıyor muydunuz hormonlarınızın durumu nasıldı ayrıcaEvet doktor verdi. Bu ilaç ile yumurtalarını baskilayacagiz dedi. Tup bebek tedavisinde ne işe yaradığını pek anlayamadim
Yooo oluyordum hep düzenli olurum. Hormonlarım da normal. Tüp bebek sürecinde bu hapı kullanmam soylendi.Siz adet olamıyor muydunuz hormonlarınızın durumu nasıldı ayrıca
Peki canım neden tüp bebek yapıyorsunYooo oluyordum hep düzenli olurum. Hormonlarım da normal. Tüp bebek sürecinde bu hapı kullanmam soylendi.
Düşük over rezervi canım.Peki canım neden tüp bebek yapıyorsun
Amh a baktırdın mı canımDüşük over rezervi canım.
Tabi baktırdım. Ona bakılmadan düşük over teşhisi konmuyor zatenAmh a baktırdın mı canım
Kaç çıktı seninTabi baktırdım. Ona bakılmadan düşük over teşhisi konmuyor zaten
Geçen yıl 0.8 di canimKaç çıktı senin
Kaç çıktı pekı canım amh düşük olunca tüp bebek mı onerılıyor geneldeTabi baktırdım. Ona bakılmadan düşük over teşhisi konmuyor zaten
Canım saba neden verdı doktor ben hıc adet olamıyorum diye verildi tarlusal veriyordu artık bunu verdıBende kullanıyorum adet düzenleyici olarak yaklaşık bi 13 gün oldu. Doğum kontrol hapı değil dedi doktor adet düzenleyüciymiş hormon yüklemesi yapıyormuş bende bir kaç ay kullanıcam bakalım
Ben de erken adet oluyorum diye verdi bunun sayesinde ayda 1 adet oluyorum yoksa ayda 2 oluyordum.Canım saba neden verdı doktor ben hıc adet olamıyorum diye verildi tarlusal veriyordu artık bunu verdı
Benim de 0.38Geçen yıl 0.8 di canim
Senin amh kaç canımCanım saba neden verdı doktor ben hıc adet olamıyorum diye verildi tarlusal veriyordu artık bunu verdı
Tam olarak söylediğin gibiKaç çıktı pekı canım amh düşük olunca tüp bebek mı onerılıyor genelde
Ayy sımdı senin hıc bir sorunun yok ama amh düşük sadece dımı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?