- 28 Temmuz 2015
- 876
- 594
- 103
Evet bu ilaç âdeti düzene sokuyor hormon yüklüyor yani sana ilacı kullandığın zaman 21 tablet zaten o 21 tabletten sonra yedi gün içerisinde adet oluyorsun merak etme düzene girer inşallahSaraçoğluna yazdım zaten 4 kür önerdi peş peşe yapıcam şimdi bu ilaçla beraber soğan kürüne başladım bi 3-4 gün oldu. Sonra testere dişli Aslan pençesi kürü yapıcam sonra yine testere dişli aslan pençesi civan perçemi sarı kantaron karışımı bir çayı var onu alıp o kürü yapacağım sonra hayıt tohumu var en sonda da incir havuç kürü daha sonra teste gideceğim bu şekilde devam edeceğim hem doktorum ilacı hem de kürler.
Hepsini denedim asla işe yaramadı incir kürü deneme sakın prolaktın yukseklttıyırSaraçoğluna yazdım zaten 4 kür önerdi peş peşe yapıcam şimdi bu ilaçla beraber soğan kürüne başladım bi 3-4 gün oldu. Sonra testere dişli Aslan pençesi kürü yapıcam sonra yine testere dişli aslan pençesi civan perçemi sarı kantaron karışımı bir çayı var onu alıp o kürü yapacağım sonra hayıt tohumu var en sonda da incir havuç kürü daha sonra teste gideceğim bu şekilde devam edeceğim hem doktorum ilacı hem de kürler.
Eskişehir de devlet Hastanesindeyim ben. Aşamaları baya uzun önce sen ve eşin için bazı testler yapılacak. testlerin durumuna göre doktor yönlendirme yapar herşey yolundaysa ignelere başlanır yumurtalar yeterli büyüklüğe geldiğinde toplanır ve dollendirilir uygun görülürse taze transfer yapilir ya da dondurulur.Bu tüp bebek nasıl bsıy hangi aşamalar var banada anlatır mısınız bende dusunuyorum da hangi ilde yaotrcaksnz devlet mı özel mı
Prolaktinim düşük benim canım. Valla kullananlar çok memnun kalmış. Hatta bir kadın 45 yaşında amh 0.01 tüp bebek bile yapmayız demişler tutmaz yani. Bu kürleri yapmış 5-6 ay sonra kendiliğinden hamile kalmış.Hepsini denedim asla işe yaramadı incir kürü deneme sakın prolaktın yukseklttıyır
Brokoli ye
Evli olmadığın icin sanırım karından oluyor. Hiç zor bir işlem değil. Evli olanlardan vajinadan giriliyorNasıl bir operasyon acaba. İğne mi boru gibi bişey mi giriyor karından
Brokoli ne yapıyor kiHepsini denedim asla işe yaramadı incir kürü deneme sakın prolaktın yukseklttıyır
Brokoli ye
Evet iğneyleymiş bakalım yaptıracağım amaEvli olmadığın icin sanırım karından oluyor. Hiç zor bir işlem değil. Evli olanlardan vajinadan giriliyor
Yaptır canım ben de şimdi kardeşime baskı yapiyorum git amh ölçtür. Kötü çıkarsa toplatiriz diyeEvet iğneyleymiş bakalım yaptıracağım ama
Kardeşinin de mi adetleri erken ya da geçYaptır canım ben de şimdi kardeşime baskı yapiyorum git amh ölçtür. Kötü çıkarsa toplatiriz diye
Sana yarın yzcmKardeşinin de mi adetleri erken ya da geç
Hayır o da ben gibi normal oluyor. Bende de hiç sorun yoktu ki. O yüzden kontrole gitmeliKardeşinin de mi adetleri erken ya da geç
Bencede gitsin kendimi 40 yaşında kadın gibi hissediyorum resmenHayır o da ben gibi normal oluyor. Bende de hiç sorun yoktu ki. O yüzden kontrole gitmeli
Hayir yaa sakın böyle düşünmeBencede gitsin kendimi 40 yaşında kadın gibi hissediyorum resmen
Çok korkuyorum adet olamazsam bir daha diyeHayir yaa sakın böyle düşünme
Dur bakalım öyle hemen menopoza girilmiyorÇok korkuyorum adet olamazsam bir daha diyeAllah büyük inşallah iyi olur.
İnşallah canım bişey sorucam kafam çok karıştı şimdi benim amh 0.38 çıktı değer aralığı kağıtta 0.17-7 yazıyordu benim değer bunun altında mı üstünde mi oluyor inan kafam çok karışık kaç gündürDur bakalım öyle hemen menopoza girilmiyor
Üzerinde çıkmış fakat bu amh baya düşük bir değer. O yüzden elini çabuk tutmalısınız bana göre. Evlenmeyi bekleme. Nasip bu işler belki 1 yıl içinde değil 2-3 yıl sonra evlenirdin belli mi olurİnşallah canım bişey sorucam kafam çok karıştı şimdi benim amh 0.38 çıktı değer aralığı kağıtta 0.17-7 yazıyordu benim değer bunun altında mı üstünde mi oluyor inan kafam çok karışık kaç gündür
Peki en fazla kaç yıl dondurabiliniyor yumurtalarÜzerinde çıkmış fakat bu amh baya düşük bir değer. O yüzden elini çabuk tutmalısınız bana göre. Evlenmeyi bekleme. Nasip bu işler belki 1 yıl içinde değil 2-3 yıl sonra evlenirdin belli mi olur
Yıllarca dönük kalabiliyor ama devlette galiba 5 yılPeki en fazla kaç yıl dondurabiliniyor yumurtalar
Dönük değil donukYıllarca dönük kalabiliyor ama devlette galiba 5 yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?