Cyclo progynova ile adet duzelırmiş dogru mu

Evet bu ilaç âdeti düzene sokuyor hormon yüklüyor yani sana ilacı kullandığın zaman 21 tablet zaten o 21 tabletten sonra yedi gün içerisinde adet oluyorsun merak etme düzene girer inşallah

Hepsini denedim asla işe yaramadı incir kürü deneme sakın prolaktın yukseklttıyır
Brokoli ye

Bu tüp bebek nasıl bsıy hangi aşamalar var banada anlatır mısınız bende dusunuyorum da hangi ilde yaotrcaksnz devlet mı özel mı
Eskişehir de devlet Hastanesindeyim ben. Aşamaları baya uzun önce sen ve eşin için bazı testler yapılacak. testlerin durumuna göre doktor yönlendirme yapar herşey yolundaysa ignelere başlanır yumurtalar yeterli büyüklüğe geldiğinde toplanır ve dollendirilir uygun görülürse taze transfer yapilir ya da dondurulur.

Hepsini denedim asla işe yaramadı incir kürü deneme sakın prolaktın yukseklttıyır
Brokoli ye
Prolaktinim düşük benim canım. Valla kullananlar çok memnun kalmış. Hatta bir kadın 45 yaşında amh 0.01 tüp bebek bile yapmayız demişler tutmaz yani. Bu kürleri yapmış 5-6 ay sonra kendiliğinden hamile kalmış.

Dur bakalım öyle hemen menopoza girilmiyor
İnşallah canım bişey sorucam kafam çok karıştı şimdi benim amh 0.38 çıktı değer aralığı kağıtta 0.17-7 yazıyordu benim değer bunun altında mı üstünde mi oluyor inan kafam çok karışık kaç gündür

Üzerinde çıkmış fakat bu amh baya düşük bir değer. O yüzden elini çabuk tutmalısınız bana göre. Evlenmeyi bekleme. Nasip bu işler belki 1 yıl içinde değil 2-3 yıl sonra evlenirdin belli mi olur

Peki en fazla kaç yıl dondurabiliniyor yumurtalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…